Let There Be Light! Kerstsfeer met deze geinige (b)engeltjes en kerstman…

Kerst met Lampen Online!

Ik hou van lichtjes zoals van kaarsjes en ik hou van lampen. In de straat waar ik woon ben ik zo een beetje de eerste die de verlichting ‘s avonds aan doet (en de gordijnen sluit ik ook vroeg in de winter). Dat donkere is niks voor mij. Lampenonline  zorgt ervoor dat dit een heel feestelijke en verlichte kerst wordt! Kijken jullie mee naar mijn zingende engeltjes en mijn vrolijke kerstman? HOHOHO! It’s almost christmas time!

kerstengeltjes-achterkant

 

Kerstboomverlichting moet ik nog gaan kopen. Bij de verhuizing hebben we onze oude trouwe kunstboom in de container gedumpt. De boom die als een echte boom helemaal uitgevallen was na zeker 6 jaar trouwe dienst. Inclusief de kapotte verlichting. Toen ik wat mocht uitzoeken op lampenonline.com twijfelde ik tussen lampjes voor onze nieuwe boom of iets totaal anders, iets grappigs. Ik ging voor het laatste…

Wat dachten jullie van deze 3 allerschattigst zingende engeltjes?

  • Kerstdecoratie 3 dansende en zingende engelen
  • Hoogte: 23cm,  breedte: 36cm
  • Op batterij (3xAA)

3-engeltjes

Het zijn lekkere grote poppen, ik had verwacht dat ze veel kleiner zouden zijn. Als je in het handje knijpt beginnen ze direct te zingen en ik moet zeggen dat het een best swingende uitvoering van Jingle Bells is. (Wat nog lekker lang in je hoofd blijft zitten daarna, hahaha)

kerstengeltjes

Handig, je kan ook direct de batterijen erbij bestellen. hoe vaak gebeurt het niet dat je iets thuis krijgt en dan nog op pad moet om batterijen te kopen?

Konstsmide 3114-000 dansende en zingende engelen kerstdecoratie binnen: €18,06

 

En wat vinden jullie van deze vrolijke kerstman?

kerstman raamhanger

 

En nu hoe hij er uit ziet met verlichting! HoHoHoHo!

 

kerstman-met-lampjes

Hij verlicht heel mooi, totaal anders dan een raamfiguur die wij vroeger hadden hangen.

Konstsmide 2851-000 raamfiguur kerstman 20 kerstverlichting binnen €11,88

  • Raamfiguur kerstman aan touw 20 heldere lampjes 230 V
  • Kleur kabel: wit
  • Aansluitsnoer lengte: 2,0mtr
  • Breedte: 25cm, hoogte: 45cm
  • Niet voor buiten te gebruiken.

 

Ik vind het leuk om met de kerst gewoon bizar veel lampjes, knusse kerst tafereeltjes en ander soort kerstgadgets neer te zetten.

De levering ging overigens heel vlot. Echt een mega doos werd er afgeleverd vol met vulmateriaal zodat het tijdens het transport niet kapot zou gaan. En er stond keurig “breekbaar” op.

Kerstverlichting nodig? Je kan via een handige zoekfunctie kiezen of je warmwit of koelwit licht prefereert, of rood, geel, paars, blauw, groen etc.

IJspegels. lichtgordijnen, ijsregen, lichtslangen, maar ook koppelbare kerstverlichting, led kaarsen en nog veel meer is er te krijgen.

Ik vind kerstverlichting altijd iets magisch hebben met de kerst en met mijn drie zingende (b)engeltjes wordt het vast een mooi kerstfeest dit jaar!

Hebben jullie al wat kerstdecoraties in huis gehaald?

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

17
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
BeautyByBabsAnnetteMarshaMariskaYuSt Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annette
Gast

Van de week naar de kerstmarkt geweest en daar wat bijenwas hangertjes gehaald en er staat een adventskalender op mij te wachten. Eindelijk mag van de week het eerste deurtje open 🙂

Marsha
Gast

Oh wat super leuk zeg! Echt heel schattig hihi. Maar wat vinden je katten ervan? haha.

Mariska
Gast

Ze zijn echt zoooo leuk! Ik heb een soort witte kerstballetjes die LED lampjes zijn, en nog een paar LED nep kaarsjes. Alleen zou ik na een tijd gek worden van dingen die geluid maken xD

YuSt
Gast

Hihihi geweldig! Hier moeten ze nog even wachten. Maar die engeltjes zijn wel te cute!

Laura
Gast

Vooral die kerstman vind ik prachtig!

Deb
Gast

Die poppetjes zijn echt schattig! Ik denk dat mijn dochtertje die heel erg leuk zal vinden 😉 De Kerstman vind ik ook heel gaaf, die zou ook wat voor hier zijn. Ik heb van de week een hele luxe kerstbal of eigenlijk kerstgebakje gehaald van Vondels voor in de boom en verder hebben we nog wat uitbreidingen gehaald voor ons verlichte kerstdorpje die straks meer een ‘stad’ aan het worden is hihi.

Elana
Gast

Ah die poppetjes, wat schattig zeg!

Jouvence
Gast

Haha wat leuk! Dat filmpje ook 🙂

Melike
Gast

Hahahaha wat een leuke popjes. Ik vind ze echt geweldig. Wat zal je huis er gezellig uitzien! En ook goed om te lezen dat ze het zo goed verpakken!

Charel
Gast

Heel schattig! Ik ga volgende week mijn kamer kerstig maken kan niet wachten hihi!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten