Lekker nazomeren in mijn hangstoel (met een leuk boek en mijn katten)

De zomer is zo goed als voorbij en met pijn in mijn hart moet ik dat toch wel constateren. Maar of het nu zomer of winter is, relaxen staat momenteel op mijn to-do lijstje op nummer 1. En veel boeken lezen, want ik ben dol op lezen. Als ik in bed een boek lees, lees ik hoogstens 2 hoofdstukken, want zodra ik mijn kussen zie val ik tegenwoordig weer in slaap. En nu kan ik heerlijk in mijn hangstoel chillen met mijn leesvoer, kijk maar mee!

hangstoel (2)

Jeroen kan met gemak slapen in een hangmat, mij lukt dat niet. Om de een of andere reden krijg ik altijd pijn in mijn rug in een hangmat. Dus koos ik voor een hangstoel van Tropilex. Wel lekker achterover “hangen” maar meer het gevoel dat je toch wat pro-actiever zit.

Het enige probleem was de tuin. Ik heb geen overkapping, dus waar kan ik dat ding ophangen? Daar gaan wij volgend jaar over nadenken. In de huiskamer kan hij wel en ook op zolder.

Hangstoel ‘Tropical’ ocean lounge

De hangstoel heeft een stevige constructie en een ophangsysteem werd meegeleverd. Ideaal natuurlijk! Door de veer die erbij zit wordt de stoel ietwat bouncy. De levering was overigens razendsnel. Een dag later was hij al in huis en het bedrijf via DPD pakketservice. Super fijn werkt dat, want je krijgt bericht als het onderweg is en daarna hoe laat je het kan verwachten. Wij moeten nog gaan kijken of wij hem ergens anders kunnen ophangen dus hopen wij dat het plafond stevig genoeg is. (en anders stort ik maar een keer naar beneden, als het plafond maar niet meekomt!)

Ik heb gekozen voor de kleur blauw, die vond ik ook voor binnenshuis het best passen.

 • Materiaal: katoen
 • Draagkracht: 120 kg
 • Lengte doek: 170 cm
 • Breedte: 130 cm

Bij hangmatgigant.nl hebben ze een ruime keus aan hangmatten en hangstoelen en qua prints kan je ook alle kanten op. Het is maar net wat je leuk vindt. Zo kan je in no- time je tuin, serre of (studenten)kamer een Spaans, Afrikaans of Zuid-Amerikaans tintje geven.

Marie en Toulouse vonden het ook heel interessant. Ik had dat al verwacht, zij zijn dol op hutjes. Als ik een dekbed of laken over een stoel hang, dan kruipt Marie er helemaal in en Toulouse gaat eronder zitten om passanten (wij dus) te laten schrikken… 😉

Marie die haar zonden overdenkt…

marie hangstoel

Toulouse stelt zich verdekt op…

Toulouse

Zo te zien hebben ze mijn hangstoel dus behoorlijk geconfisqueerd. Zouden ze een plekje voor mij overhouden?

toulouse in hangstoel

Prijs: €79 (ophangsysteem moet je apart erbij bestellen)

Wat lijkt jou lekkerder liggen, een hangmat of een hangstoel? 

-dit product heb ik gekregen-

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Vanessa 2 september, 2018
  2. bychristiana 31 augustus, 2018
   • BeautyByBabs 31 augustus, 2018
  3. Annette 31 augustus, 2018
  4. Wendy 31 augustus, 2018
  5. chucky1012 31 augustus, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten