Leco geeft make-up advies!

Leco

Afgelopen donderdagavond was Leco van Zadelhoff  in onze nieuwe Douglas  in Tiel om  make-up advies te geven aan ieder die dat leuk vond.

Het was koopavond en natuurlijk ging ik een kijkje nemen. In mijn vorige artikel (zie hier) over de Grand Opening van Douglas vertelde ik al dat ik benieuwd was of hij mij ook een goed advies kon geven..maar het was te verwachten….er stond een heeeel lange rij …

Niet erg, het was al leuk om te zien hoe hij te werk ging. En dat kan ie…Dat is ook wel logisch, Leco is gewoon een vakman.

Een jong meisje vroeg hoe zij haar wenkbrauwen mooi kon accentueren en in een handomdraai toverde hij haar (al heel mooie) wenkbrauwen om in een nog betere versie.

?

Een andere vrouw vond dat ze veel rode vlekken in haar gezicht had  en ik verwachtte het al;  hij pakte direct Clinique  Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder.

Hij poederde bij een ander, na het aanbrengen van de BB cream van Collistar,  haar gezicht af met een Blush, (ik kon het merk niet zien)… niet op het jukbeen of op de appeltjes van je wangen, maar over haar hele gezicht! Hij zei dat dat heel goed kon..ik ben het enigszins met hem eens, maar dan moet je wel uitkijken welke kleur blush je neemt, want met een knalroze kop lopen, dat zal niet de bedoeling zijn.. 🙂

Om klokslag 9 uur was het afgelopen en hij wilde nog wel met mij op de foto..Tof!

We staan er beide niet al te charmant op..maar ach..whatever..

Bright Lights!

Bright Lights!

Kortom: Fotootjes met Leco werden er gemaakt, adviezen gegeven en opgeschreven en waar ik zelf nu het meest geïnteresseerd in ben, zijn toch de spullen van Anastasia. Sinds mijn permanente make-up op mijn wenkbrauwen is vervaagt loop ik nu met een een rode waas, die maar niet wil verdwijnen.

Ik heb al een mooi wenkbrauwpotlood van MAC, maar ben weer toe aan een nieuwe. Dus binnenkort weer even snuffelen..

Enne..ik heb iets met herenschoenen, bij deze dus…

Schoenen Leco

Wat zal ik zeggen over Leco? Persoonlijk  vond ik  Hans Kraaij relaxter overkomen, maar ach…hoe is Hans als hij langs de lijn staat bij een voetbalwedstrijd 😉 ?

Liefs

Babs

leco tips

Geen update meer missen?

  • Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.