L.O.V The Matte X Metallic eyeshadow palette- Review

L.O.V is een voor mij vrij nieuw merk en al heb ik niet alle producten van L.O.V getest ik durf nu al te zeggen dat ik fan ben. Als je alleen al naar de paletten kijkt dan gaat mijn beauty hartje toch wel wat sneller kloppen. Mooie kleuren, en zoals jullie later zullen lezen is de pigmentatie gewoon super goed. Een blik op het The Matte X Metallic eyeshadow palette van L.O.V….

palette L.O.V The Matte X Metallic eyeshadow

Misschien voor sommigen een minpuntje maar de doosjes zijn van karton. Mij maakt het niets uit, het is heel stevig karton en het hoeft niet door de IKEA bedden- of stoelentest. Het gaat mij om de kleuren, de pigmentatie, het gebruiksgemak en de houdbaarheid. Maar zeker bijzonder en mooi om te zien is het metalen plaatje bovenop.

En het open en dichtklikken met een magneetje vind ik ook heel fijn. Vaak zit ik te pulken aan andersoortige doosjes om ze open te krijgen. (En dan ben ik ook nog eens zo een muts die aan de verkeerde kant van het doosje zit te trekken ;))

Moet ik alle eigenschappen apart bespreken? Nee, dat doe ik niet, want wat dat betreft scoren ze allen hoog. Goed dus. De eyeshadows uit dit palette zitten als een huis, je hoeft niet bang te zijn dat halverwege de dag alles vervaagd is.

Over het The Matte X Metallic eyeshadow palette

palette L.O.V The Matte X Metallic eyeshadow

Zachte, matte texturen gecombineerd met expressieve metallic tinten die er zeker voor zorgen dat elke oogkleur schittert. De twaalf texturen vol effecten zijn gemakkelijk te combineren en creëren oogmake-upstijlen voor alle gelegenheden. De elegante verpakking: een stijlvol meesterwerk met een turquoise marmeren reliëf en een glinsterende metalen plaatje met een bronzen uitstraling.

Swatches!

Ze lijken allemaal heel poederig, maar alle kleuren voelen heel creamy aan en als je het deppend opbrengt heb je nauwelijks tot geen last van fall-out.

De onderste rij: Determination, Rise, Independence, Willpower

palette L.O.V The Matte X Metallic eyeshadow

De middelste rij: Resist, Liberation, Hence, Freedom

palette L.O.V (7)

De bovenste rij: Rebel, Revolution, Attitude, Strength

bovenste rij

Let’s Look at “The look of L.O.V

Heel mooi palette, blij mee!

L.O.V The Matte X Metallic eyeshadow palette €16,99 te koop bij Etos

Meer mooie paletten kan je vinden in het artikel over de nieuwe herfst en wintercollectie van L.O.V!

Heb jij al iets van L.O.V geprobeerd?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
TessaDebIvonVanessaBeautyByBabs Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Tessa
Gast

Dit is het eerste palette dat ik van L.O.V. heb gekocht. Echt zo mooi, vooral de gouden oogschaduw is mijn favoriet!

Deb
Gast

Mooi palette, pigmentatie ziet er ook heel goed uit. Mooie look heb je ermee gemaakt. Paars staat mooi bij je donkere kijkers! De verpakking ziet er ook goed uit. Doet niet onder voor die van Urban Decay, hun laatste palettes zijn ook van stevig karton en hebben magnetische sluitingen.

Ivon
Gast

Ik kende het palette niet, maar toffe kleuren! Je kunt ze ook echt leuk met elkaar combineren.
En een prima prijsje.

Vanessa
Gast

Ik kende dit helemaal nog niet, maar wat een mooie palette!

Annette
Gast

Ik had al maanden geen make-up meer gekocht ging echt alles opmaken maar vandaag kon ik me niet inhouden en heb ik toch vanalles besteld hahaha
Mooi palette dit ook

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Mijn beautyhartje gaat ook sneller kloppen van dit merk! Dit palette is ook weer heel mooi 🙂

Wendy
Gast
Wendy

Wat een mooi pallet, je ziet niet dat het van karton is. Ik vind de kleuren heel mooi. Veel plezier ermee.👍💋.

bychristiana
Gast

I can and I will watch me. Ha, alleen daarom zou ik dit pallet al willen hebben;-)

chucky1012
Gast
chucky1012

Fijne een goede review,

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten