Kneipp Body Mousse- Morning Kiss-Review

Een mousse en niet voor onder de douche? Dat vind ik bijzonder! Kneipp heeft ons allen verrast met deze nieuwe mousse en of dat net zo fijn is als een spray, een lotion, een bodycream… Dat willen wij natuurlijk weten! Ik kreeg de Morning Kiss opgestuurd… en hé, een liedje kwam direct naar boven

kneipp body mousse

 

“Kisses for me, save all your kisses for me, bye bye baby bye bye!” Kennen jullie deze nog? Van het songfestival. Zo, en voor degenen die dit vrolijke lied kennen lopen nu de hele dag met dat deuntje in hun hoofd. Graag gedaan!

 

Morning Kiss

 

Het nieuwste van het nieuwste op gebied van huidverzorging. Kneipp Body Mousse is een lichte en luchtige mousse om je huid mee in te smeren na het douchen in plaats van met een body lotion of body crème.

 • Lekkere zachte en luchtige textuur
 • Trekt snel in
 • Natuurlijke oliën
 • Geen plakkerig gevoel
 • Een super gehydrateerde huid
 • Geschikt voor alle huidtypen

 

Een lekkere dot bodymousse komt er uit de fles. Eigenlijk net zoals de mousses voor onder de douche. Ik heb hem wijselijk in mijn slaapkamer gezet, want laatst stond ik al fluitend mijn haar te wassen met een douchegel. En pas bij het föhnen merkte ik dat mijn haar nog wel erg plakkerig en vet was.

kneipp morning kiss

 

Toen ik het schuim over mijn huid verdeelde dacht ik in eerste instantie : O nee, dit gaat hem niet worden; ik blijf vast nog helemaal plakkerig!” In het begin voelt het behoorlijk sticky, maar halleluja, op de een of andere manier verdwijnt dat helemaal.

De mousse werkt ook lekker zuinig, Je kan een heel eind smeren met een dot schuim ter grootte van een tennisbal!.

De geur

Ik denk dat het verzorgende van een crème/mousse natuurlijk het belangrijkste is, maar met dit soort producten natuurlijk ook de geur. Kneipp ken ik redelijk goed qua badproducten, en die zijn lekker stevig qua geur.

Mijn zoon zei: “Wat ruikt dat sterk!” en ik rook nauwelijks iets. Zou mijn kleine neusje geuren niet meer goed oppakken? Als er iets aanbrand in de keuken ruik ik het als eerste, dus dat kan het niet zijn.

Maar als ik aan mijn arm snuffel ruik ik wel zeker de subtiele geur van oranjebloesem. subtiel… heel subtiel. Ik vind het jammer dat ze het niet wat aan hebben gezet, wat mij betreft mag de geur natuurlijke ingrediënten langer blijven hangen!

kneipp bodymousse achterkant

 

De Kneipp Body Mousse is verkrijgbaar in twee varianten,

Morning Kiss heeft frisse en zachte geur van oranjebloesem en Patchouli lijkt mij ook heel lekker. Nog niet geprobeerd, maar Patchouli doet het bij mij altijd wel goed. Als tiener gingen er wagonladingen patchouli -olie erdoorheen.

 

 

Conclusie:

Ik vind het heel prettig om mij in te smeren met een mousse. Je hebt in een keer genoeg, dus hoef je ook niet bij te pakken. Je zit ook niet te klungelen met dopjes, prima.

Alleen de geur vind ik vrij mat. voor de liefhebbers die subtiel fijner vinden absoluut een aanrader om eens te proberen. Ik ben best benieuwd of andere merken straks ook komen met dit soort mousses. Want het is absoluut heel lekker!

 

Ingrediënten:  glycerine, amandelolie, jojoba -olie, vitamine E, squaleen en panthenol.

200ml kost €9,99.  Bevat geen een conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën en is niet getest op dieren. Top!

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Melike 10 juli, 2016
  2. Linda 9 juli, 2016
  3. Vanessa 9 juli, 2016
  4. YuSt 8 juli, 2016
  5. Natascha 8 juli, 2016
  6. Annette 8 juli, 2016
  7. Gonny 8 juli, 2016
  8. Daniëlle 8 juli, 2016
  9. Hilde 8 juli, 2016
  10. chucky1012 8 juli, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten