Kerstevent Hema- Bloggers, Bomen en Balen…

Hema hield ook een kerstevent voor bloggers in hun mooie hoofdkantoor in Amsterdam. Ik had verwacht dat het megadruk zou zijn, maar het viel toch best mee. En toch was het er druk…

hema kertsevent

 

Versierde kerstbomen, kleding, kerstballen, food, make-up, wijn en een mooi gedekte kersttafel waren de eerste dingen die mij opvielen. Bij binnenkomst stonden er mooie glazen met bubbels (alcoholvrij) klaar. Die glazen wil ik hebben, mooi zijn ze, hé?

drankjes

Ik ken de hal nog van de vorige keer dat ik er was en deze is behoorlijk groot. Maar ze hadden de hal gehalveerd, dat vond ik heel jammer. Ik had verwacht dat zij de hele ruimte zouden hebben benut en dat daar veel kraampjes zouden staan. Het is natuurlijk geen kerstmarkt, I know, maar toch.. het oogde wel heel summier.

kerstboom-hema

De ruimtes waar wat te zien en te doen waren vond ik ook heel krap en als er wat mensen in stonden was het al snel volgepakt, dus ik heb niet zoveel kunnen zien. Wel snel (bijna) overal een foto gemaakt.

 

Houten plank graveren?

Je kon een houten (pizza)plank laten bedrukken (de tekst werd eerst via een computer ingevoerd) en verderop werd het gemaakt. Dat leek mij leuk, zeker voor Jeroen. Hij kan pizza’s maken als de beste (ik vind diepvriespizza’s altijd tegenvallen) en dat zou leuk zijn om de pizza op een heuse “beautybybabs” te serveren!

in-de-rij

Maar jongens, de rij was mega lang! Begrijpelijk, want iedereen wil wel zo een plank gratis mee naar huis nemen!

Het is dat Claudia (beautytag), Hennie (tutje) en Tatiana  (blog & beauty) in de rij gingen staan anders had ik het niet gedaan. (Hennie sprak overigens keurig ABN, hahaha… het had ook plat Gronings kunnen zijn).

Zo konden wij wel gezellig bijkletsen. (aan ieder nadeel zit een voordeel). Maar nadat mijn naam was ingevoerd en het nog zo lang duurde ben ik uit de rij gestapt… de plankjes waren op en zij hadden alleen nog schriftjes over die bedrukt konden worden.

Deels ergerde ik mij (en anderen) aan het feit dat de Hema gewoon geen rekening had gehouden met het aantal bezoekers, dus dat de wachtrij zo lang was. (zie de eerste foto, dan heb je ongeveer een idee).  Hadden zij best beter kunnen organiseren. Bij de Hema winkels heb je nooit zo een lange rij voor de kassa. (maar dan is het natuurlijk niet gratis ;))

De meisjes van de Hema waren overigens hartstikke aardig en behulpzaam.

in-de-rij

Er stonden heerlijk gebak op tafels en je mocht pakken wat je wilde. Ook hartige hapjes waren ruimschoots aanwezig. Bij de Hema hebben altijd lekkere dingen. De taarten zien er altijd prachtig uit, zijn lekker en zeker betaalbaar.

chocolade-macarons

De leukste verrassing vond ik dat ik Marsha zag van marushilifestyle.nl. Jeetje, wat een lieve vrouw is dat!

Heb ik de hoogzwangere Astrid (I ♥ Beauty) gemist, verdorie… Zij was er wel, maar omdat ik vrij snel weg ging had ik niet meer aan haar gedacht. En Jeroen, die mij altijd brengt wacht altijd trouw op mij, ik wilde hem ook geen uren in de auto laten zitten.

Toen ik mijn jas ging ophalen bij de garderobe vroeg ik of alle genodigden waren gekomen. Zij hadden gerekend op 120 man en dat klopte wel met het aantal bezoekers. Wat mij betref had de Hema het best grootser kunnen organiseren en dan veel meer bloggers mogen uitnodigen (al hou ik meer van kleine groepjes)

Er zijn zoveel food, lifestyle en beautybloggers die het enorm leuk hadden gevonden. Mits de wachtrijen wat korter zouden zijn. Misschien iedereen een nummertje laten trekken en dan op een groot scherm laten zien dat je aan de beurt bent?

we-keep-things-simple

kinderkleding Hema

Goodiebag

Iedereen kreeg een goodiebag mee. (bijna iedereen, ik las dat ze op een bepaald moment op waren)

Wat zat erin?

 • Een nagellak (kleur Nightwatch)
 • Een legging
 • Een schriftje (onbedrukt ;))
 • 2 mooie   glazen waxinehouders
 • Fortune cookies

Een legging is altijd handig, de waxinehouders geven heel mooi licht. Bij de Hema koop ik altijd heel graag t-shirts en lingerie. Als ik panty’s nodig heb is de Hema de eerste winkel waar ik aan denk. Ik heb hun t-shirts al tig keer gewassen en ze blijven gewoon super mooi!

Het event was best leuk, behalve dan die rij. Er was ook een inpaktafel en zo jammer dat die ook moeilijk te “bereiken” was. Maar al met al heb ik het als gezellig ervaren mede omdat ik weer leuke mensen ontmoet heb. En de Hema mag mij altijd benaderen als zij nog zoiets organiseren, hahaha. (zei ze lekker arrogant)

Bedankt voor de uitnodiging beste mensen van de Hema.

Jullie zien vast nog veel leuke Hema nieuwtjes op mijn blog! (en wat de lange rij betrof, ik was niet de enige die daar niet heel enthousiast over was)

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. chucky1012 16 december, 2016
  2. Annette 14 december, 2016
  3. Lifeaholic.nl 14 december, 2016
  4. Blog & Beauty 14 december, 2016
  5. Astrid 14 december, 2016
  6. Deb 14 december, 2016
  7. Melike 13 december, 2016
   • BeautyByBabs 13 december, 2016
  8. Yust 13 december, 2016
  9. Anna Gerrie 13 december, 2016
  10. Vanessa 13 december, 2016
  11. Jouvence 13 december, 2016
  12. Tamara TS 13 december, 2016
  13. Natascha 13 december, 2016
  14. Debbie 13 december, 2016
  15. Armande 13 december, 2016
   • BeautyByBabs 13 december, 2016
  16. Iris 13 december, 2016
  17. Jolanda 13 december, 2016
  18. Gonny 13 december, 2016
  19. Charel 13 december, 2016
  20. Eva 13 december, 2016
  21. Hennie 13 december, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten