KeeK op de WeeK 52- Terugblik op Kerst, Doelen en Nieuwjaarswens

Hi lieve KeeKers! 52 Weken lang hebben jullie mij gevolgd en nu is het weer het eind van het jaar. Wat gaat zo een jaar bizar snel! Ik laat jullie zien wat ik met de Kerst gedaan heb en ook wat ik niet gedaan heb, dit jaar heb ik zelfs doelen/goede voornemens, jawel!

 

KeeK op de WeeK 52- Terugblik op Kerst, Doelen en Nieuwjaarswens 1 nieuwjaarswens KeeK op de WeeK 52- Terugblik op Kerst, Doelen en Nieuwjaarswens

De kerstdagen waren ouderwets gezellig. Op eerste kerstdag kwamen mijn zus en zwager eten en hebben wij “Wie is de slimste mens” gespeeld. Drie keer raden wie gewonnen heeft! Ik niet, hahaha.

Ik weet bijvoorbeeld geen bal van sport of welke Amerikaanse staten aan Canada grenzen. Maar gelachen hebben enorm dat is het belangrijkste. En heerlijk gegeten. Jeroen had heerlijk gekookt.

Nagels

De Impress nagels vond ik een stuk beter dan mijn vorige pogingen. Bij één vinger is een nagel eraf, de rest zit er nog steeds op, 8 dagen later! I am Impressed!

impress nagels

 

Het kerstdiner

Vooraf: Zalmtartaartje

kerst babs

 

Hoofdgerecht:

Ribe-eye met zoete aardappel, pastinaak, wortel, gestoofde peer, rode wijnsaus en truffelemulsie.

hoofdgerecht kerst

Eten fotograferen is een vak apart, het ziet er niet smakelijk uit maar was het zeker wel!

Toetje:

Etos Mess en een kant en klaar puddinkje…

KeeK op de WeeK 52- Terugblik op Kerst, Doelen en Nieuwjaarswens 6 nieuwjaarswens KeeK op de WeeK 52- Terugblik op Kerst, Doelen en Nieuwjaarswens

Het kwakje links is echt heel lekker. Dat is een taartje van LIDL genaamd ETON MESS. Er zit room, aardbeien en meringue in.

eton mess

Knot in mijn haar

Op Aliexpress vond ik dit haarstukje. Het kwam eigenlijk door Dominique Sachse dat ik dat ook wilde hebben, ideaal voor korter haar als je even wat anders wilt! Het fijne is dat deze knot elastisch is en 2 haarkammen heeft waardoor je hem met gemak vastzet. Ik moet wel zeggen dat ik liever een wat kleinere knot had willen hebben en als je het haarnetje verwijderd vallen de krullen er zowat uit dus laat ik het netje gewoon zitten. Misschien zijn er wel andere leuke haarnetjes (met pareltjes) dus heb ik weer een leuke queste.

Omdat mijn haarkleur niet helemaal matchte met het haarstukje heb ik mijn haar geverfd. De haarkleuring van Kruidvat werkt als een trein! Maar domme ik, voortaan de beschrijving 3 keer lezen en dan ook toepassen… Je moest het op vochtig haar aanbrengen. Doe ik het natuurlijk weer op droog haar.

kruidvat highlights

Jurk

Ik had ook een jurk bij Aliexpress gekocht en hij leek zo leuk. Ja, bij dat meisje op de foto. Maar omdat  ik geen maatje S meer heb vond ik hem achteraf bij mij behoorlijk lomp staan. En die mouwen kriebelen ook zo.

wish jurk

Oké, miskoopje, kan gebeuren.

 

Doelen en goede voornemens

In 2018 wil ik proberen om effectiever te leren werken, ik besteed behoorlijk veel tijd aan mijn blog. Op zich natuurlijk goed maar ik heb nauwelijks tijd voor andere leuke dingen die ik wil doen. Ik wil ook weer gaan schilderen. Het lukte gewoon niet en dan stop ik er weer mee, zo zonde eigenlijk. Want het is heel ontspannend.

Goede voornemens heb ik eigenlijk nooit voor een nieuw jaar want ik heb iedere dag wel goede voornemens. Maar ik wil zeker in 2018 10 kilo aan gewicht kwijt en meer gaan bewegen. Mijn conditie is zo slecht. Het zal geen hardlopen worden, want dan gaat mijn knie weer opspelen. Zwemmen?

En ik ga noteren bij wie ik soms die goede tips voor series vind, dan kan ik diegene er voortaan bij vermelden. (als ik het niet vergeet)

 

En we knallen eruit met mijn tips voor nieuwe series!

RELLIK

Als je het achterstevoren leest staat er KILLER. Leuk gevonden, omdat je de film ook eigenlijk achterstevoren bekijkt. De serie start bij het einde, met de arrestatie van een seriemoordenaar. Vervolgens gaat de serie steeds terug in de tijd.

DCI Gabriel Markham en zijn collega’s zoeken met man en macht naar een seriemoordenaar. Die gooit o.a zoutzuur in het gezicht van mensen en dat gebeurde bij Gabriel ook. Het begint met het oppakken van de moordenaar en later blijkt alles heel anders in elkaar te zitten.


Ik vond dit een heel bijzondere manier van kijken. Je begint in het heden en daarna ga je steeds wat terug in de tijd. Ongeveer 3 afleveringen voor het eind had ik al een vermoeden wie de dader was, maar ow, wat zit dit verhaal goed in elkaar! Toffe serie, geweldige visagie!

 

BORN TO KILL

Psychologische thriller. Miniserie. De 16 jarige Sam lijkt op het eerste gezicht een gewone jongen. Vriendelijk, behulpzaam en charismatisch. Maar je voelt het al, er is iets heel erg mis met deze jongen. Hij groeit op met alleen zijn moeder, en zij heeft hem altijd verteld dat zijn vader niet meer leeft. Maar dat blijkt niet te kloppen. En Sam verzint allemaal helden verhalen over zijn vader.

Beklemmend, spannend, een kijkje in het hoofd van een behoorlijk geflipte griezelige jongen, en ook een beetje triest. Gewoon kijken en dan weet je wat ik ermee bedoel!

 

CHASING SHADOWS

Chasing Shadows richt zich de afdeling “missing persons”, die belast is met het opsporen van seriemoordenaars, die zich op beïnvloedbare en kwetsbare mensen als prooi richten.

DS Sean Stone heeft het griezelige vermogen om patronen te herkennen in het menselijk gedrag. Hij weet hoe mensen werken, kan hun gedrag voorspellen, maar hij begrijpt ze totaal niet. Hoe je met mensen om moet gaan is hem totaal vreemd. Zo vraagt hij bij de kennismaking met zijn nieuwe collega, analist Ruth Hattersley, direct of zij getrouwd is. Niet uit belangstelling, maar omdat dat hem verteld was dat hij interesse in mensen moest tonen. Zo grappig!


Leuke serie en zeker ook humoristisch. Enne… Grappig genoeg hadden wij hem al gezien, maar hoe het exact ging zijn we vergeten. Dus kijken wij hem nu nogmaals. (Ouder zijn heeft zo zijn voordelen, hahaha)

 

En tot slot een malle foto 😉

 

Ik wens jullie allemaal een heel goed en gezond 2018 toe en hoop jullie allemaal weer terug te zien op beautybybabs!

Zijn jullie er klaar voor? 3-2-1…. Alvast een gelukkig nieuwjaar, ook namens Marie en Toulouse! En tot volgend jaar!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 6 januari, 2018
   • BeautyByBabs 6 januari, 2018
  2. bychristiana 3 januari, 2018
  3. Son 2 januari, 2018
  4. Jouvence 2 januari, 2018
  5. Fabienne, Enjoyyourownbeauty 31 december, 2017
  6. Annette 31 december, 2017
  7. Wendy 31 december, 2017
   • BeautyByBabs 31 december, 2017
  8. Deb 31 december, 2017
  9. chucky1012 31 december, 2017
  10. Hennie 31 december, 2017
  11. VWillemse 31 december, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten