KeeK op de Week 40- Beestenboel

Het was een leuke week… Ietsje minder toen ik weer spit kreeg. Slik je braaf magnesium, doe ik rug-en buikspieroefeningen, en dan krijg je dit. Het begon in de dierentuin, een rolstoel duwen is niet iets wat ik dagelijks doe en toen schoot het er al in. Verder, mijn lieve knuffel katjes, Toulouse houdt van een ruim uitzicht en mooie foto’s van de dierentuin! keek-op-de-week-beestenboel

Ouwehands Dierenpark

Het is lang geleden dat ik in een dierentuin ben geweest! Ik had in de zomer via vakantieveilingen 2 toegangskaartjes weten te scoren tegen een gereduceerde prijs en het kwam er maar niet van. Wij wilden mijn schoonouders ook meenemen en dat was lastig plannen i.v.m. hun gezondheid. Maar afgelopen zondag zijn we gegaan..de foto’s!

beautybybabs-vogel-bbb

 

In een volgend leven wil ik een vis zijn.. het lijkt mij zo relaxt om door het water te glijden.

Mooie veren!

struisvogel

 

Een reiger met een identiteitsstoornis? Of is ie undercover?

flamingo-en-reiger

 

Soms vraag je je af of wij aapjes kijken of kijken zij naar ons?

Stokstaartjes!

 

Het was mooi weer! Opa en oma (mijn schoonouders) hebben zich prima vermaakt.

schoonouders

Dieren die binnen zitten…

 

Big Bird!

 

Kameel

 

Prachtige kleuren! De Toekan (denk aan een hotel)

toekan-recht-van-voren-bbb

 

toekan

Sneeuwuil (Harry Potter was nergens te bekennen)

uil

 

Dit vond ik zo een mythisch beestje! Kijk die dunne pootjes, net een miniatuur hertje! Hij was heel klein (formaat klein hondje)

java-hertje

Mooi en statig…

 

Van de grote katten naar….

Marie en Toulouse

 

Ze groeien als kool, die twee. en ze willen de hele dag wel eten. En naar buiten. Ik baal nog steeds dat wij geen kattenluik mogen plaatsen. Tenzij wij hier eeuwig blijven wonen. Dus zit ik ‘s morgen met een open deur achter de laptop.

Kijk eens hoe Toulouse gegroeid is!

Toulouse houdt van hoge plekken, wat is er achter die schutting allemaal te zien?

Ik was net te laat met fotograferen… Marie kijkt graag naar Modern Family

marie-kijkt-modern-family

 

Dat was het weer… tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

21
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
13 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Desiree Castelijn | TrendbubblesBeautyByBabsAnna GerrieLifeaholic.nlArmande.net Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Desiree Castelijn | Trendbubbles
Gast

Spit dan kan zo lastig zijn. Hopelijk is het snel weer eruit. Ik heb het ooit ook eens heel erg gehad. Kon nauwelijks overeind komen. Begin dit jaar ben ik ook eens naar de Ouwehands geweest, echt leuk.

Anna Gerrie
Gast

Wat een leuk dagje uit! De ‘skelet’ vis heet officeel glas meerval, zo bijzonder dat je door ze heen kunt kijken. En wat zijn je kittens al groot geworden zeg 🙂

Lifeaholic.nl
Gast

Wat een gezellige keek op de week! Mooie dierenfoto’s! Veel beterschap en hopelijk is je spit snel voorbij! 🙂

Armande.net
Gast

Wat een gezellige foto’s! Ja dat rolstoel duwen kan je lelijk opbreken. Waren de banden wel goed opgepompt? Anders wordt het een keer zo zwaar.

Melike
Gast

Wat heb je mooie foto’s gemaakt van de dieren! Hihi vreemd beest met tas moest ik echt om lachen. Jouw humor is echt geniaal. Wat fijn dat je je schoonouders mee kon nemen. Ziet er heel gezellig uit je dagje. Modern family kijk ik ook heel vaak;)

Yust
Gast

Beterschap nog!
En Ouwehand is de dierentuin uit mijn jeugd! En ouwehand heeft in ons huwelijk iets speciaals. Mijn man en ik zijn ooit gefotografeerd in Ouwehand met een T-shirtje waarop een aapje stond. Toen wij trouwden kwam mijn familie erachter toen ze een boekje aan het maken waren! Zo grappig!

Marsha
Gast

Ik ben nog nooit naar Ouwehands Dierenpark geweest. Toch maar een keertje heen gaan. En wat zijn ze groot geworden zeg! Ja dat gaat zo snel he! 🙂 -x-

hillybillybeauty
Gast

Nou was Harry Potter er niet eens?? Stom! Hihi. Prachtige foto’s, krijg meteen ook zin om naar de dierentuin te gaan.

Annette
Gast

Ik ben ook al in geen jaren meer naar de dierentuin geweest, toch weer eens doen, leuke foto’s heb je gemaakt.

Jolanda
Gast

Wat ontzettend leuk! Ik ben nog nooit in Ouwehands Dierenpark geweest, ziet er tof uit!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten