KeeK op de week 34- Bank, Bloggen en breek me de bek niet open…

Hi lieve KeeK vrienden! Wat was het voor een week… een rustige week. Met Marie gaat het goed, Ze speelt weer lekker als een blije kitten! Verder: Ik heb eindelijk een loungebank voor in de tuin en mijn rug heeft er geen zin meer in… ik ga het rustiger aan doen en dat heeft weer met bloggen te maken. Afijn, ik leg het wel uit...

 

keek op de week

 

Marie is echt goed opgeknapt. Wij zijn nog bezig met haar kuurtje van de dierenarts maar dat ging bij de eerste pil helemaal mis.. Wat gebeurde er..?

Die pillen vindt ze dus vies. En hoe krijg je zo een pil naar binnen? Door het eten doen blijkt te te tricky. Je wilt dat ze die hele pil opeet, anders heeft het geen zin. Met de eerste pil ging het mis. Wij hadden hem in allerlei lekkere hapjes gedaan maar ze had het mooi door!

 

Dan maar op een andere manier. Marie in een handdoek wikkelen, bekje openen en pil erin. Bekje dicht en dan moet ze wel slikken. Heel naar om te doen, dat begrijpen jullie wel. Het lukte met 2 pillen, maar de vierde dag werd het zo een strijd dat dat niet meer leuk was.

Internet for the rescue!

Neem wat leverpastei of Saksische leverworst (zo een bolletje), rol de pil erin en leg het een kwartiertje in de vriezer. Omdat het ook koud wordt, heeft de pil ook niet zo een sterke smaak! Tadaaaaa… Ze eet ze nu helemaal op en vindt het lekker!

 

Loungebank

Ik ben al een tijdje op zoek naar een paar tweedehands dingen.

 • Een fiets
 • laminaat/parket
 • Een loungebank voor in de tuin
 • Een laptop

 

Vrijdag zag ik op Facebook dat iemand zijn loungebank aanbood… voor maar €50! Weliswaar zonder kussens, maar die komen er ooit wel. Gelukkig mocht ik de bank/stoelen ophalen. Het was wel 2 keer rijden, maar het was in de buurt.

loungebank

Deze foto is niet in onze tuin gemaakt overigens…

 

Ik ben er zo blij mee! Nu kunnen we lekker buiten eten en zitten wij een stuk prettiger. En ik kan lekker chillen met een boek of bloggen. (moet ik wel een andere laptop, met een verlengsnoer en extern toetsenbord blijft het een volksverhuizing)

Nu is onze tuin wel chaotisch op dit moment, want alles wat hoog is staat nu midden van de tuin. Toulouse en Marie gebruiken ieder opstapje om maar over de schutting te komen: de fiets van Tom, het wasrek, de leuning van de stoel, de groenbak, zwarte bak, krantenbak… bak, bak, bak… Alles, hahaha!

Ik ga een vogel/vis/katten-net over de breedte en lengte spannen, zodat wij alle hoge objecten eronder kunnen zetten.. Ik hoop dat dat werkt. Als ze over pakweg 4 maanden uit de tuin mogen, dan kan het natuurlijk weer weg

 

Babyshower

Vorige week had ik een babyshower feestje. De aanstaande moeder had geen idee… zij was gaan lunchen met een vriendin en toen ze terugkwam was het huis versierd, lekkere hapjes stonden op tafel en veel cadeautjes!

Dit pakje had ik cadeau gedaan, kort broekje, vestje en blouse met strikje! Voor als ie naar een concert gaat of daten..;)

 

babyshower

Bloggen

ik had het in het begin al gezegd. ik moet een stapje terug gaan doen. Niet zozeer wat mijn eigen blog betreft maar even met volgen van andere blogs. Ik ben bijna de hele ochtend kwijt aan het lezen van andere artikels. Plus dat ik altijd een reactie achterlaat en het artikel ook helemaal lees.

Logisch natuurlijk, want het is nogal pijnlijk als iemand over zijn week verteld met zijn ups en downs en je reageert met… “wat een mooie lipstick heb je gekocht! Je hebt een leuke week achter de rug!”… als er dan staat dat opa overleden is.

Er gaat belachelijk veel tijd in zitten en dat samen met het schrijven van mijn eigen artikels, alles wat met social media te maken heeft plus alles wat er in en rond huis moet gebeuren wordt dat soms teveel.

time-heals-all-wounds-

Het is tijdelijk.. daar ga ik vanuit, maar mijn rug en nek trekken het gewoon even niet meer. Te lang achter de laptop zitten. (3 jaar lang zonder ook maar één vakantie-stop)

Ik heb iets besteld bij Aliexpress (dank Mariska voor de tips over deze website!) waarvan ik zo hoop dat ik mijn rugpijn ermee kan dempen.

Zodra het binnen is ga ik er alles over vertellen! Duurt nog wel een maand of zo, maar ik kijk er wel heel erg naar uit.

Binnenkort vul ik ook de Chronisch Zieken Tag in, dan wordt er meer duidelijk. Ik zal af en toe nog bij artikels waar ik echt alles van wil weten nog reageren, Ook bij bloggers die ik al heel lang volg… En sowieso bij de mensen die bij mij reageren. Met comment luv zie ik altijd de laatste blogpost die geschreven is.

Ik hoop dat jullie, in dit geval, bloggers, nog af en toe komen buurten bij mij.

 

Geen keek voorbij zonder mijn kitt ‘ s!

De linkerfoto is van een paar weken geleden, zien jullie ook dat ze een stuk gegroeid zijn?

 

Slapen… veel slapen… volgende week laat ik zien dat ze ook enorm druk kunnen zijn!

 

marie en toulouse kont aan kont

 

 

 

ik weet het, ik lig een beetje vreemd

Ik lig er raar bij… maar ik slaap als een roosje!

 

heerlijk op bed dutten

 

Dat was het weer voor deze week. Tot de volgende KeeK!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Claudia 28 augustus, 2016
  2. Melike 22 augustus, 2016
  3. hillybillybeauty 21 augustus, 2016
  4. Debbie 21 augustus, 2016
  5. Yust 21 augustus, 2016
  6. Annette 21 augustus, 2016
  7. Jana 21 augustus, 2016
  8. Natascha 21 augustus, 2016
  9. Ilona 21 augustus, 2016
  10. Mariska 21 augustus, 2016
  11. Hennie 21 augustus, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten