KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Iedereen heeft wel een gluurder in zich. Ik vind het zelf ook leuk om bij mensen naar binnen te kijken. Ik vroeg op Instagram wie het leuk zou vinden om mijn stash te zien. Mijn make-up, huidverzorging, haarverzorging, hoe heb ik alles uitgestald thuis etc. In deze KeeK neem ik jullie mee naar mijn slaapkamer! KeeK jij ook mee?

make-up en huidverzorging

Ik heb in de pakweg bijna 4 jaar dat ik blog, een flinke hoeveelheid spullen verzameld. Sommige potjes en flesjes zijn niet eens helemaal op. Of ik bewaar bepaalde verpakkingen omdat ik ze gewoon prachtig vind om te zien, zoals die zwarte en goudkleurige bollen/ballen van Utsukusy.

Lipsticks

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 2 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

essence, Catrice, Oriflame, The Body Shop, Dr. Haushka, Susan Posnick,  en Estee Lauder. Ik heb er nog veel meer, verspreid in handtassen. De laatste 2 zijn zo een 5 jaar oud inmiddels… Ik bewaar ook wel alles!

Paletten, oogschaduw en blush

paletten

Makeup Revolution, essence, Oriflame, The Body Shop en Malu Wilz

 

Kwasten

kwasten

 

Mascara ‘s

mascara

Veel zijn niet zo mooi meer, maar ik blijf alles maar bewaren. Herkenbaar (uitgedroogd, klonterig)

Potloden en wenkbrauwpoeder

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 7 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

 

Sommige hebben nog de verpakking eromheen zitten, maar dat zijn ook producten die ik getest heb. Ik heb ze alleen weer in hun originele verpakking gedaan.

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 9 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Ik heb een dienblad op mijn tafel staan en de producten die daarin staan moet ik nog testen.

huidverzorging

Ik ga overigens morgen alles weer bekijken en weggooien wat er al te lang ligt (soms wel een jaartje of 5) en alles weer netjes herinrichten.

 

Foundations

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 12 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Bourjois, No7, Etos, Lavera, Jane Iredsle, essence en The Body Shop

Nagellak en hannah

huidverzorging en nagellak

Essie, Catrice, NYC, Meeki, Zoya, OPI en Etos

Mijn “kaptafel”

make-up en huidverzorging

 

huidverzorging

 

“Kappers-kar”

Deze handige kar op wieltjes heb ik bij een groothandel voor saloninrichtingen gekocht, in de laatjes liggen elastiekjes, krulspelden en  dergelijke.

fohn en haarverzorging

huidverzorging

 

Deze la moet ik grondig napluizen! Wat rechtsboven hangt is mijn Konjac spons 😉

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 19 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging make-up en huidverzorging

 

make-up en huidverzorging

Parfums en eau de toilettes (ergens anders liggen de kleine samples)

 

parfum

Een hele doos met oude nagellakjes… die zou ik stuk voor stuk moeten bekijken of ze nog goed zijn en anders gaan ze weg… lekker opruimen die handel!

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 24 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Als ik mijn zussen en schoonzus bij elkaar heb (op een verjaardag of zo) dan neem ik wat potten en flesjes mee voor ze. Ik denk dat ze body lotions wel lekker zullen vinden!

Zonbescherming

Ik heb idioot veel zonneproducten ontvangen de laatste tijd… En ik ben de laatste 8-10 jaar niet eens op vakantie geweest, laat staan echt liggen zonnen op een strand.  Ik  kan ze hoogstens testen op geur en smeerbaarheid (haha, net als halvarine)zonbescherming

Zo, vonden jullie het leuk? Ik heb nog meer liggen maar niet op de foto gezet. Ik vond dit al idioot veel eigenlijk. En ik ben zo zuinig, alles gaat een eeuwigheid mee bij mij. Maar ik ga vandaag eerst eens kijken wat weg kan, er zal best veel over de datum zijn vrees ik. Ik snuffel dan gewoon eraan, ruikt het vies gaat ie weg.

Deze post bevat heeeeeel veel producten die ik heb gekregen, maar dat hadden jullie vast wel begrepen 🙂

 

Tot de volgende KeeK!

 

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

17
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
16 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
AstridVanessaIreneAileenCharel Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Astrid
Gast

Ik vind je stash nog vrij bescheiden hoor Babs 😉 Voor een beautyblogger althans haha! Leuk dat we even bij je binnen mochten keken 😀

Vanessa
Gast

Leuk om te zien! Je hebt een heerlijke stash. Die kappers kar is tof zeg!

Irene
Gast

Leuk om te zien, maar jeetje wat is het veel! Ik heb niet zoveel spullen als jou! Nog niet eens de helft.

Aileen
Gast

Wat leuk om te zien! Die wenkbrauwpoeder van Christian heb ik ook, super fijn spul.

Charel
Gast

Heerlijk al die producten hihi <3

Yvonne
Gast

Leuk om even in jouw verzameling mee te mogen kijken Babs. Ik probeer wel iets op te maken tenzij het niet bevalt dan gaat het gewoon weg. Ik hou zelf meestal bij in mijn planner wanneer ik met iets start.

Jouvence
Gast

Heerlijk om in andermans make-up stash te gluren! 😉

Annette
Gast

Wow wat veel joh, ik zou mijn collectie ook eens moeten fotograveren 🙂 Ik moet zeggen dat ik wel veel op maak. Als ik een flesje of pot open maak ik hem eerst op voor ik aan iets nieuws begin anders staat het binnen no-time helemaal vol met producten dus ik probeer het binnen de perken te houden (lukt natuurlijk voor geen meter haha)

Gonny
Gast
Gonny

Oooooo
Leuk Babs! Bedankt voor het kijkje in je spulletjes. Mooie producten en best een boel ja. Hihi…
Ik vind het ook érg moeilijk om dingen weg te gooien. Slaat eigenlijk nergens op om t maar te bewaren… maar doe t toch.

Fijne zondag!
Xxx

armande
Gast

Oh ik heb duidelijk te weinig spullen! haha Heel leuk om mee te loeren! Die la-verdeling vind ik wel handig. Bij mij ligt alles redelijk door elkaar, hoewel het wel twee mandjes zijn. Systeem zit er ook niet in vrees ik…

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten