KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Iedereen heeft wel een gluurder in zich. Ik vind het zelf ook leuk om bij mensen naar binnen te kijken. Ik vroeg op Instagram wie het leuk zou vinden om mijn stash te zien. Mijn make-up, huidverzorging, haarverzorging, hoe heb ik alles uitgestald thuis etc. In deze KeeK neem ik jullie mee naar mijn slaapkamer! KeeK jij ook mee?

make-up en huidverzorging

Ik heb in de pakweg bijna 4 jaar dat ik blog, een flinke hoeveelheid spullen verzameld. Sommige potjes en flesjes zijn niet eens helemaal op. Of ik bewaar bepaalde verpakkingen omdat ik ze gewoon prachtig vind om te zien, zoals die zwarte en goudkleurige bollen/ballen van Utsukusy.

Lipsticks

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 2 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

essence, Catrice, Oriflame, The Body Shop, Dr. Haushka, Susan Posnick,  en Estee Lauder. Ik heb er nog veel meer, verspreid in handtassen. De laatste 2 zijn zo een 5 jaar oud inmiddels… Ik bewaar ook wel alles!

Paletten, oogschaduw en blush

paletten

Makeup Revolution, essence, Oriflame, The Body Shop en Malu Wilz

 

Kwasten

kwasten

 

Mascara ‘s

mascara

Veel zijn niet zo mooi meer, maar ik blijf alles maar bewaren. Herkenbaar (uitgedroogd, klonterig)

Potloden en wenkbrauwpoeder

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 7 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

 

Sommige hebben nog de verpakking eromheen zitten, maar dat zijn ook producten die ik getest heb. Ik heb ze alleen weer in hun originele verpakking gedaan.

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 9 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Ik heb een dienblad op mijn tafel staan en de producten die daarin staan moet ik nog testen.

huidverzorging

Ik ga overigens morgen alles weer bekijken en weggooien wat er al te lang ligt (soms wel een jaartje of 5) en alles weer netjes herinrichten.

 

Foundations

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 12 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Bourjois, No7, Etos, Lavera, Jane Iredsle, essence en The Body Shop

Nagellak en hannah

huidverzorging en nagellak

Essie, Catrice, NYC, Meeki, Zoya, OPI en Etos

Mijn “kaptafel”

make-up en huidverzorging

 

huidverzorging

 

“Kappers-kar”

Deze handige kar op wieltjes heb ik bij een groothandel voor saloninrichtingen gekocht, in de laatjes liggen elastiekjes, krulspelden en  dergelijke.

fohn en haarverzorging

huidverzorging

 

Deze la moet ik grondig napluizen! Wat rechtsboven hangt is mijn Konjac spons 😉

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 19 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging make-up en huidverzorging

 

make-up en huidverzorging

Parfums en eau de toilettes (ergens anders liggen de kleine samples)

 

parfum

Een hele doos met oude nagellakjes… die zou ik stuk voor stuk moeten bekijken of ze nog goed zijn en anders gaan ze weg… lekker opruimen die handel!

KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging 24 stash KeeK op de WeeK 17- Een KeeKje in mijn Stash : Make-up en Huidverzorging

Als ik mijn zussen en schoonzus bij elkaar heb (op een verjaardag of zo) dan neem ik wat potten en flesjes mee voor ze. Ik denk dat ze body lotions wel lekker zullen vinden!

Zonbescherming

Ik heb idioot veel zonneproducten ontvangen de laatste tijd… En ik ben de laatste 8-10 jaar niet eens op vakantie geweest, laat staan echt liggen zonnen op een strand.  Ik  kan ze hoogstens testen op geur en smeerbaarheid (haha, net als halvarine)zonbescherming

Zo, vonden jullie het leuk? Ik heb nog meer liggen maar niet op de foto gezet. Ik vond dit al idioot veel eigenlijk. En ik ben zo zuinig, alles gaat een eeuwigheid mee bij mij. Maar ik ga vandaag eerst eens kijken wat weg kan, er zal best veel over de datum zijn vrees ik. Ik snuffel dan gewoon eraan, ruikt het vies gaat ie weg.

Deze post bevat heeeeeel veel producten die ik heb gekregen, maar dat hadden jullie vast wel begrepen 🙂

 

Tot de volgende KeeK!

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Astrid 3 mei, 2017
  2. Vanessa 2 mei, 2017
  3. Irene 2 mei, 2017
  4. Aileen 30 april, 2017
  5. Charel 30 april, 2017
  6. Yvonne 30 april, 2017
  7. Jouvence 30 april, 2017
  8. Annette 30 april, 2017
  9. Gonny 30 april, 2017
  10. armande 30 april, 2017
  11. Rory 30 april, 2017
   • BeautyByBabs 30 april, 2017
  12. chucky1012 30 april, 2017
  13. yvonne 30 april, 2017
  14. Deb 30 april, 2017
  15. Jolanda 30 april, 2017
  16. Hennie 30 april, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten