KeeK op de WeeK 13 – Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

Hi KeeKers! Fijn dat jullie er zijn! Afgelopen weekend zag ik de zee, ben ik geïnterviewd en ook nog naar de beurs geweest. Welkom!

KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs 1 beautygoddess KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

Uit eten

Ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader zijn wij met de hele familie uit eten gegaan in Noordwijk aan zee. Ik kan mij niet eens herinneren wanneer wij voor het laatst uit eten zijn geweest dus ik had er enorm veel zin in.

noordwijk restaurant zeemeeuw

En zo kon ik ook de zee weer zien. Dan moet ik ook altijd even het water aanraken, een gekke gewoonte van mij (dat wil ik minstens een keer per jaar).

 

Restaurant de Zeemeeuw (hoe verzinnen ze het!) is een leuk restaurant, en het loopt volgens mij als een tierelier. Het zat op het eind van de avond hartstikke vol met gasten.  Ik heb samen met Tom een visschotel genomen. Zo lekker!

visschotel noordwijk restaurant zeemeeuw

De visschotel was een voorgerecht en daarna heb ik gewoon nog een voorgerecht genomen. Grote garnalen. Die waren ook lekker, al had ik verwacht dat ik ze zelf kon pellen, die vind ik namelijk het allerlekkerst.

gamba's

En natuurlijk een toetje!

ijs

 

Interview bij Beautygoddess

Deb van beautygoddess.nl had mij gevraagd voor haar rubriek “Interview with a Blogger“. Yes, of course! Super leuk!

Zij had een leuke vragenlijst gemaakt,sommige vragen moest ik echt over nadenken en het artikel ziet er tof uit. Ik kreeg bijna een gevoel alsof ik een of andere BN-er was. Wil je het lezen? Natuurlijk wil je het lezen en dat kan! Klik even op deze link!

beautygoddess

 

Beauty Trade Special

Het zal mensen die mij volgen niet ontgaan zijn, maandag ging ik met de pers de beurs op. Een zogeheten “persronde”. De Beauty Trade Special is een prachtige beurs met allerlei high end merken, noviteiten en lezingen, maar je kan ook van alles kopen als je een salon hebt (denk aan watjes, nagellak, make-up, pincetten, maskers en dan vaak in groot verpakkingen). Maar ook “consumenten” kunnen ook wat kopen, hoor!

beauty trade special cnd

Het was een leuke dag, en goed georganiseerd. Maar na de rondleiding ben ik direct naar huis gegaan. Ik had geen voetjes meer over. En weer last van mijn knie. Alles over mijn dagje op de beurs kan je ook nog nalezen, mocht je het gemist hebben!

Wij kregen een mooi perspakket mee, ik zal die een keer uitgebreid laten zien.

KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs 9 beautygoddess KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

De Vinylux nagellak heb ik al gebruikt. Mooie kleurtjes. Het enige lastige is dat een miniatuurtjes zijn, dus het kwastje is heel dun. En dat vind ik lastig lakken.

Keekers, zoals jullie zien is het deze week een wat kortere Keek, maar dan hebben jullie wat meer tijd om mijn interview te lezen haha.

Tot de volgende Keek!

 

handtekening Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

9
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
yvonneLifeaholic.nlDebAstridchucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
yvonne
Gast
yvonne

Oo ik krijg gelijk trek in ganalen!

Lifeaholic.nl
Gast

Wat lekker even zo uitwaaien aan zee! 😀 Ziet er in ieder geval heel erg smakelijk uit! 😀 En wat een prachtig perspakket zeg!

Deb
Gast

Klinkt als een heerlijke maar drukke week. Het eten ziet er goed uit! Enne, zo leuk dat jij mijn guest of honor wilde zijn!! Vond het super leuk om jou te interviewen. Enne.. stiekem ben je toch al een beetje een BN-er ?! 😉

Astrid
Gast

Hey Babs,

Super leuke week heb je gehad zeg! Het eten ziet er heerlijk uit! Altijd fijn om eens lekker bij zee te zijn 🙂 .
En echt gaaf dat je geïnterviewd bent, ik had hem net gelezen. Super leuk en zeer originele vragen stelde ze!
En tof dat je naar die beurs bent geweest, ik zou er zaterdags heen gaan, maar door ziekte kon ik niet 🙁 . Zo jammer!

Liefs!

chucky1012
Gast

Heerlijk zo een visschotel!
Mooie foto’s.

Annette
Gast

Dat ziet er uit als een heerlijk etentje. Ik doe ook wel eens 2x een voorgerecht ipv voor- en hoofdgerecht. Ik ben ook niet zo’n grote eter dus het past vaak beter 🙂

Natasja
Gast

Wat een leuke week had je! Je interview is erg leuk geworden, wat een eer! Jammer dat ik maandag niet kon, ik ben zondag op de beurs geweest.

Hennie
Gast

De mini potjes van CND zijn idd lastiger om te lakken. Wat een heerlijk etentje had je zeg. Noordwijk aan Zee is echt een leuk dorp (stad?).

PS. Trekt je blauwe plek al bij? 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten