KeeK op de WeeK special- De goodiebag van de Beauty Trade Special

Deze week is er heel weinig te vertellen. Ik heb mijn haar geblondeerd (wat?), maar verder niks spannends. Dus laat ik jullie deze week de spullen zien die ik meekreeg in de goodiebag op de Beauty Trade beurs.

beautytrade magazine

Rosel Heim

rosel hein

Malu Wilz

malu wilz palette

Payot

payot

Vinylux

vinylux nagellak

Sothys

Ik heb de doucheschuim al gebruikt en wat is dat een heerlijk spul! De geur.. poederig zoet ♥ Tom vond het naar Droomvlucht van de Efteling ruiken (en ik vind die attractie zo leuk, maar ook de geur die daar hangt is zalig!)

KeeK op de WeeK special- De goodiebag van de Beauty Trade Special 6 goodiebag KeeK op de WeeK special- De goodiebag van de Beauty Trade Special

Utsukusy (daar horen jullie later meer over.. ;))

utsukusy second skin

Pupa

pupa lipgloss

Environ (die heb ik een keer getest en zeer werkzaam bevonden, je kan mijn review hier teruglezen)

environ defence crème

Absolution ampullen

absolution ampullen

Klapp

LPG

lpg

Caption

caption basecoat topcoat

 

De meeste merken, daar had ik nog nooit van gehoord. Ik vond de flesjes nagellak ietwat tegenvallen (volgens mij was iedereen daar enthousiast over, doe ik wat fouts ermee?) De oogschaduw palette, super mooi maar van de pigmentatie word ik niet wild.

Sothys kende ik ook niet maar ik wil bijna niets anders meer, die geur is zo lekker!

Is er nog een product waar je benieuwd naar bent? Let me know!

p.s mijn haar werd dus weer peentjes rood in plaats van blond. Inmiddels heb ik weer een bruine tint gekocht en erop zitten. volgende KeeK meer hierover!

 

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 12 april, 2017
  2. Lifeaholic.nl 12 april, 2017
  3. Irene 10 april, 2017
  4. Natascha 9 april, 2017
  5. Annette 9 april, 2017
  6. Debbie 9 april, 2017
  7. Jolanda 9 april, 2017
  8. Gonny 9 april, 2017
  9. yvonne 9 april, 2017
  10. chucky1012 9 april, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten