KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Weer een week voorbij. Ik werd een beetje onrustig na het krijgen van een opdracht waar ik niets van snap, en we zijn naar Hotel van der Valk geweest. Nee, geen overnachting helaas…

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 1 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

Open dag bij van der Valk

Afgelopen vrijdag was er een open dag bij van der Valk in Tiel. Zij hebben de boel flink verbouwd en ik moet zeggen, het is heel mooi geworden. Het is tegenwoordig een zorghotel. Je kan dus daar verblijven als je “te goed” bent om in het ziekenhuis te blijven, maar er nog niet aan toe bent om naar huis te gaan. Denk aan een operatie aan je been of iets van dien aard.

Het eerste wat mij opviel waren de prachtige, mega grote lampen aan het plafond, overal gezellige plekjes en hoekjes om te zitten.

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 3 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Van der Valk heeft nu een ronde toren van 16 verdiepingen hoog en bovenin heb je dan ook een “mooi” uitzicht. Nou ja, mooi, als je een bedrijven terrein en de snelweg als mooi ervaart. Op de bovenste verdieping zit ook een cocktail bar. Lijkt mij ‘s avonds wel een bijzonder gezicht, al die lampjes.

uitzicht van der Valk

Er was een looproute gemaakt langs de bar waar een bierproeverij was, de restaurantjes (sushi!) je mocht in de hotelkamers kijken (nice, met een ligbad!) en op het eind van de route mocht je aan een rad van fortuin draaien. Wij hadden een waardebon voor een gratis cocktail gewonnen. (maar dan moet je er wel eentje kopen).

 

 

De vrouw achter mij draaide de hoofdprijs (zuur!) namelijk een overnachting. (zij draaide het wiel niet rond maar gaf een klein duwtje (niet eerlijk!)

van der Valk hotelkamer

Deze geinige ballon kreeg ik van een clown. Ik schrok mij een hoedje, wij dachten eerst dat het een beeld was!

Ik had mijn lichaamsbeweging wel weer achter de rug. Ik ging eigenlijk voor meer info over het zwembad. Je kan dus aquarobics doen en aqua total body   Ik heb een proefles aangevraagd, ik ben benieuwd… zou het zoiets worden, hahaha!

Haha, zie je mij al gaan? Handjes in de lucht!

Eindelijk een leuke prijs bij de postcodeloterij…

Een heerlijke kaars van Rituals

rituals kaars

Opdrachten voor mijn blog…

Sommige bedrijven denken volgens mij dat ik echt een doorgewinterde blogger ben, want ik krijg soms mailtjes waar ik echt niets van snap. Wat bedoelen zij het precies? Ik heb bijvoorbeeld geen flauw idee hoe je kan berekenen wat je voor een banner, advertorial ofzo moet vragen gezien het aantal unieke bezoekers op je blog.

Een ander wil weten hoeveel paginaweergaven er in een maand zijn geweest op een bepaald artikel met product x… Waarom is hier niets op het www. te vinden? Ja, ik weet de berekening van Lisanne Leeft, maar dan kom ik best hoog uit wat bedrijven dat al snel teveel vinden. Als jij meer hierover weet mail je mij dan? Ik vind dat gewoon heel lastig…

 

Dat was het voor deze week, maar niet zonder 2 kiekjes van mijn schattepetatten!

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 8 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

 

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 10 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

handtekening Babs

 

 

  1. YuStSoMe 6 maart, 2017
  2. Natascha 6 maart, 2017
  3. Lieke van Veen 5 maart, 2017
  4. Deb 5 maart, 2017
  5. Annette 5 maart, 2017
  6. chucky1012 5 maart, 2017
  7. Hennie 5 maart, 2017
  8. Susan 5 maart, 2017
  9. Jolanda 5 maart, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten