KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Weer een week voorbij. Ik werd een beetje onrustig na het krijgen van een opdracht waar ik niets van snap, en we zijn naar Hotel van der Valk geweest. Nee, geen overnachting helaas…

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 1 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

Open dag bij van der Valk

Afgelopen vrijdag was er een open dag bij van der Valk in Tiel. Zij hebben de boel flink verbouwd en ik moet zeggen, het is heel mooi geworden. Het is tegenwoordig een zorghotel. Je kan dus daar verblijven als je “te goed” bent om in het ziekenhuis te blijven, maar er nog niet aan toe bent om naar huis te gaan. Denk aan een operatie aan je been of iets van dien aard.

Het eerste wat mij opviel waren de prachtige, mega grote lampen aan het plafond, overal gezellige plekjes en hoekjes om te zitten.

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 3 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Van der Valk heeft nu een ronde toren van 16 verdiepingen hoog en bovenin heb je dan ook een “mooi” uitzicht. Nou ja, mooi, als je een bedrijven terrein en de snelweg als mooi ervaart. Op de bovenste verdieping zit ook een cocktail bar. Lijkt mij ‘s avonds wel een bijzonder gezicht, al die lampjes.

uitzicht van der Valk

Er was een looproute gemaakt langs de bar waar een bierproeverij was, de restaurantjes (sushi!) je mocht in de hotelkamers kijken (nice, met een ligbad!) en op het eind van de route mocht je aan een rad van fortuin draaien. Wij hadden een waardebon voor een gratis cocktail gewonnen. (maar dan moet je er wel eentje kopen).

 

 

De vrouw achter mij draaide de hoofdprijs (zuur!) namelijk een overnachting. (zij draaide het wiel niet rond maar gaf een klein duwtje (niet eerlijk!)

van der Valk hotelkamer

Deze geinige ballon kreeg ik van een clown. Ik schrok mij een hoedje, wij dachten eerst dat het een beeld was!

Ik had mijn lichaamsbeweging wel weer achter de rug. Ik ging eigenlijk voor meer info over het zwembad. Je kan dus aquarobics doen en aqua total body   Ik heb een proefles aangevraagd, ik ben benieuwd… zou het zoiets worden, hahaha!

Haha, zie je mij al gaan? Handjes in de lucht!

Eindelijk een leuke prijs bij de postcodeloterij…

Een heerlijke kaars van Rituals

rituals kaars

Opdrachten voor mijn blog…

Sommige bedrijven denken volgens mij dat ik echt een doorgewinterde blogger ben, want ik krijg soms mailtjes waar ik echt niets van snap. Wat bedoelen zij het precies? Ik heb bijvoorbeeld geen flauw idee hoe je kan berekenen wat je voor een banner, advertorial ofzo moet vragen gezien het aantal unieke bezoekers op je blog.

Een ander wil weten hoeveel paginaweergaven er in een maand zijn geweest op een bepaald artikel met product x… Waarom is hier niets op het www. te vinden? Ja, ik weet de berekening van Lisanne Leeft, maar dan kom ik best hoog uit wat bedrijven dat al snel teveel vinden. Als jij meer hierover weet mail je mij dan? Ik vind dat gewoon heel lastig…

 

Dat was het voor deze week, maar niet zonder 2 kiekjes van mijn schattepetatten!

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 8 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

 

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 10 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

handtekening Babs

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

9
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
YuStSoMeNataschaLieke van VeenDebAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
YuStSoMe
Gast

Wat leuk dat je bij Van der Valk mocht komen kijken! Ik ben blij dat ik voor mijzelf bepaald heb nooit en prof blogger te worden. Dit heeft ook met mijn PTSD te maken, ik durf het gewoon niet aan. Maar ik denk dat je niet naar anderen moet kijken, maar wat Jolanda ook zegt, wat goed voelt. En soms moet je niet te veel delen over wat je vraagt, net als je salaris dat geef je ook niet prijs, heeft niemand wat mee te maken. Dus voordat je iemand in vertrouwen neemt, denk goed na. Ik heb een hele… Lees verder »

Natascha
Gast

Wat een heerlijke prijs zeg, geen hoofdprijs maar toch een lekkere kaars 😉 Als je trouwens hulp nodig hebt als het om samenwerkingen gaat, geef maar een gil hoor. Ik help je graag! Verder zou ik doen waar jij tevreden mee bent/achter staat, dat is voor mij altijd waar het om gaat.

Lieke van Veen
Gast

Wat grappig! Onze katten slapen sindskort ook in een poppenbedje dat we eigenlijk op de zolder hadden gezet.

Deb
Gast

Het hotel ziet er mooi uit. Wat goed zorghotels bestaan, ik was daar nog niet van op de hoogte. Doen ze goed daar bij Van der Valk. Zal misschien wel een flinke prijskaart aan zitten, maar ben wel blij met dit soort initiatieven zeker nu de zorg zo uitgekleed wordt. Wat betreft al die vragen die je soms krijgt.. je kunt Google analytics hiervoor gebruiken. Misschien heb je daar al een account van? Ik ben ook geen wizz kid wat betreft die SEO stuff, maar denk dat ik je wel een handje kan helpen die gegevens te vinden. Maar je… Lees verder »

Annette
Gast

Wat jammer (en oneerlijk) van die prijs maar wel een leuk kijkje 🙂 Ik heb totaal geen verstand van prijzen voor banners, ik draai ze niet dus kan je niet helpen. Fijne week!

chucky1012
Gast

Wat leuk dat je aan zo een leuke sport in het water doet 😉
Het doet me denken aan een progamma op een bekende televisie zender waarbij een dame die flink was afgevallen heel goed kan dansen en er lessen in geeft.
Maar niet in het water.
Fijn dat je een prachtige candle gewonnen had.
Goed verzorgde hotelkamer.

Ik wens je een fijne dag Xoxo

Hennie
Gast

Wat ziet dat hotel er goed uit. Jammer dat je de hoofdprijs niet won. Was je zo gegund! Qua zakelijk wil ik je wel helpen hoor. Ik ben ook wat aan het freewheelen en heb het licht ook niet uitgevonden maar het zou best verstandig en handig zijn om eens een mini denktankje op te richten met gelijkgestemden. Tot de volgende keek! Blijft altijd leuk om te lezen.

Susan
Gast

Oh ik vind het ook heel lastig hoor Babs. De prijzen en regels en wanneer vraag je bedrag X en wanneer bedrag Y.. Er moet een cursus komen haha!

Jolanda
Gast

Mooi hotel zeg! En wat een fijne prijs!! Ik vind het soms ook wel moeilijk wat je zegt over samenwerkingen. Ik heb voor mezelf gewoon bedragen beslist, niet echt obv een bepaalde formule maar gewoon wat ik prima vind en waar ik achter sta. Verder heb ik onlangs een mediakit gemaakt die ik bedrijven kan sturen als ze vragen hebben. Daar staat al heel veel in.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten