KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Het was een rustige week. Ik heb heel veel geslapen. Niet vreemd als je weet dat ik in het ziekenhuis nauwelijks sliep. (En ‘s middags kon ik ook geen dutje doen, als ik even op bed ging liggen kwam er wel weer iemand van de verpleging langs) Deze week over mijn katten die ik voortaan katers moet noemen, cadeau’s en ik ging weer op mijn snufferd…

KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie 1 week KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Zo moe…

Als wij naar een film of serie keken viel ik steeds in slaap, zelfs zittend. Op de revalidatie afdeling kreeg ik Tamazepam, slaappillen die ik trouw rond 24.00 uur innam. Het waren in slaap maar ook doorslaap pillen werd mij verteld (ik had het nagevraagd). Zij zouden 6 uur lang moeten werken… Nou, mooi niet. Ik werd altijd om 15.00 uur wakker. En dan lag ik te wachten tot het weer ochtend werd. Een boek kon ik nauwelijks vasthouden, kon mij niet omdraaien ( vanwege het matras en ook door een zware deken) en zweette als een otter. (plastic matras) Ik hoorde van een andere patiënt dat hij ook altijd rond 3.00 uur ‘s nachts wakker werd, hij slikte ook Tamazepam.

Er gaat niets boven je eigen bed, ik heb heel wat slaap ingehaald!

Jarig

Ik ben ook nog jarig geweest. Zou het gewoon vergeten. Wij hebben eens gek gedaan en sushi gehaald. Ik had in het ziekenhuis er al zin in, iets wat ik echt kon proeven. Wat niet doorgekookt was. Iets pittigs. Als eerste nam ik dan ook een hap(je) wasabi…(scherp!!!)

sushi

Toetje…

Red velvet cake van de Hema, blegh…wij vonden het geen succes

Wat een tegenvaller! Die was echt niet lekker. Heel droog en het smaakte alsof de houdbaarheidsdatum overschreden was.

Cadeautjes

Ik heb bizar veel cadeau’s gehad, in het ziekenhuis van de familie en toen ik thuis was. Bloemen (3 bossen) een nieuw dekbed en overtrek, magazines, body crèmes, een badjas, thee en nog veel meer. Alvast een sneak peak..

Fysiotherapeut

Ik had een afspraak gemaakt bij de fysio voor mijn arm, die deed flink pijn. Zo een zeurende, brandende pijn. Mijn biceps zitten vol spierknopen/triggerpoints. Toen ik achter de fysio richting behandelkamer liep struikelde ik over een opstapje/hoge drempel in het halletje waardoor ik met mijn hand tegen de tegenoverliggende muur belandde.

Lag ik daar als een walvis op het droge op de grond, schrok mij weer gek… mijn vinger was geknakt en zwol natuurlijk op, dubbel pijnlijk dus.

KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie 4 week KeeK op de Week 7- Kneuzing, Cadeautjes en castratie

Marie en Toulouse

De heren zijn gecastreerd en dus geen twijfel meer. Marie is een ventje. Een kerel. En toch blijf ik hem “zij” en “haar” noemen. Vindt ze prima, mauwde zij laatst nog.

Het moest er een keer van komen, die ingreep. Jeroen had ze ‘s ochtend om 8.00 uur gebracht, om 13.00 uur mocht hij bellen hoe het met ze was en om 16.00 de bengels weer opgehaald. Hij had foto’s van ze gemaakt en wat zagen zij er groggy uit…

Zij zijn nu een stuk rustiger. Zij beten elkaar venijnig in de nek af en toe en nu liggen ze weer broederlijk bij elkaar… smelt.

marie en toulouse

Dit was het even voor deze week. Ik ben nog steeds snel moe. Niet alleen mijn spieren maar mijn longen hebben natuurlijk ook een opdonder gehad. Het is zaterdagavond 21.00 uur. Ik ga naar Taboo kijken. Een nieuwe serie, aanrader!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. lodi 23 februari, 2017
  2. Deb 20 februari, 2017
  3. Debbie 20 februari, 2017
   • BeautyByBabs 20 februari, 2017
  4. Claire 19 februari, 2017
  5. Natascha 19 februari, 2017
  6. Armande 19 februari, 2017
  7. Sonja 19 februari, 2017
  8. Annette 19 februari, 2017
  9. Yvonne 19 februari, 2017
  10. Gonny 19 februari, 2017
  11. Astrid 19 februari, 2017
  12. Lonneke 19 februari, 2017
  13. Jolanda 19 februari, 2017
  14. chucky1012 19 februari, 2017
  15. Susan Bezeme 19 februari, 2017
  16. Hennie 19 februari, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten