KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Hallo KeeKers! Het vervolg op de pijnpoli (het lijkt net een soap te worden), een heel spannende serie en Toulouse weigert een kattensnoepje? Veel leesplezier!

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 1 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Pijnpoli

Vrijdag ben ik bij het pijncentrum/ pijnpoli in Ede geweest. De Gelderse Vallei heet het ziekenhuis, misschien kennen jullie het? Nu is een ziekenhuis niet een plek waar je graag bent, maar het is wel een mooi ziekenhuis. Heel ruim en overzichtelijk. Afijn, de anesthesioloog waarbij ik een afspraak had had eerst wat vragen, en er was een lichamelijk onderzoek. Ik moest gaan liggen en toen trok hij mijn niet pijnlijke been omhoog en dat voelde ik behoorlijk in mijn rug! Gek genoeg alleen bij mijn “goede been” was het gevoelig.

Vandaag (zaterdag) kreeg ik al de brief voor een MRI scan, iets wat wij daar al besproken hebben. Snel en prima natuurlijk. Ik heb ook medicijnen gekregen tegen zenuwpijn en epilepsie, dat schijnt te kunnen werken. In maart is de MRI scan… Wordt vervolgd dus.

Netflix: The Stranger (Engelse serie)

Een mysterieuze vrouw benadert in een café een (getrouwde) man en zegt dat zij een geheim weet over zijn vrouw. Je ziet haar daarna in de serie ook andere mensen aanspreken en ook aan hen vertelt ze dat zij dingen weet die familieleden of kennissen verborgen houden. De ene keer is het een waarschuwing, de andere keer een poging tot afpersing.

Dan gaat alles in een stroomversnelling, geloof mij, het is absoluut spannend!

Opa in het ziekenhuis

Mijn schoonvader ligt alweer een tijdje in het ziekenhuis. Dus af en toe gaan wij op ziekenbezoek in het Rijnstate in Arnhem. Ik hoop dat hij snel opknapt, maar met zijn 89 jaar blijft het natuurlijk kritiek…

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 3 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Toulouse

Nee, ik ben aan het lijnen! Dat snoepje eet ik niet op.

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 5 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

Dat achterpootje!

Gezondheidsbeurs…

Ik was zaterdag op de gezondheidsbeurs en wat was het er druk! (Bijna niet gezond). Ik heb daarna nog wat lekkers gekocht in Hoog Catharijne en iets bij Lush. Dat laat ik in volgende KeeK wel zien. Ik ben nu serieus bekaf. Straks lekker naar Wie is de Mol kijken. Mijn mol is nog steeds Leonie!

Tot de volgende KeeK en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis 7 ziekenhuis KeeK op de WeeK 6- Vervolg Pijnpoli, The Stranger & Ziekenhuis

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 10 februari, 2020
  2. Rory 10 februari, 2020
  3. Deb 9 februari, 2020
   • BeautyByBabs 9 februari, 2020
  4. Wendy 9 februari, 2020
  5. Tessa 9 februari, 2020
  6. bychristiana 9 februari, 2020
   • BeautyByBabs 9 februari, 2020
    • bychristiana 10 februari, 2020
  7. Irene 9 februari, 2020

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten