Keek op de week 6- Ooglidcorrectie, Oriflame en overige verrassingen!

Een nieuwe keek op de week…

Zoals nu jullie wel gewend zijn iedere week even een terugblik. Alweer de zesde week. Wat heb ik gezien, gedaan, meegemaakt? Keken jullie weer mee? Gezellig!

 

keek op de week

Beauty…!

Ik loop al zeker 10 jaar al te hikken tegen iets wat ik héél graag wil. Om 2 redenen. Hoofdpijn en ijdelheid. Niet omdat mensen vinden dat ik er moe uitzie of iets dergelijks. Ik vind zelf dat ik er de laatste tijd belabberd uit zie. Qua ogen en wallen dan.

De eerste stap heb ik gezet. Een informatief gesprek. Het is nu (nog) redelijk betaalbaar, straks wellicht niet.

De arts vertelde mij dat mijn wenkbrauwen, net als mijn ogen niet symmetrisch zijn. Ik ben mij daar heel bewust van, en ik was blij dat ze het opmerkte. Niemand is perfect symmetrisch ‘uitgelijnd’, maar ik zie dat mijn ene ooglid steeds meer gaat hangen. Schever dan scheef dus.

Wat is nu het geval?

Het is niet zozeer het ooglid zelf, dus een plaatselijk verslapte huid. Mijn wenkbrauw zit daar ook lager. Ik span mijn voorhoofdsspier constant aan (en dan scheef) om goed uit mijn ogen te kunnen kijken. Alleen span ik waarschijnlijk mijn voorhoofd rechts meer aan dan links, waardoor het verschil ontstaat.

Als de correctie is uitgevoerd, dan zal mijn ene wenkbrauw nog steeds lager zitten , dus het blijft qua symmetrie ‘tobben’, zeg maar.

Maar ze vertelde dat mijn voorhoofd dan wel een stuk meer ontspannen zal zijn, omdat ik dan simpelweg beter uit mijn ogen kan kijken. Op zich logisch en een goed vooruitzicht. Zij haalt liever te weinig weg dan te veel. Ja, helemaal goed… ik wil niet plots een ander Babs worden die met een constante verbaasde blik de wereld in kijkt…

Geld bij elkaar schrapen…

Ik heb een kast verkocht, een mooie design kast die wij hadden staan en nu ben ik nog meer aan het verkopen om geld bij elkaar te sprokkelen.

Mocht het doorgaan vertel ik jullie alles erover. Ik heb de eerste stap gezet en nu moet ik gaan kijken of ik het financieel rond kan breien.

Perspakketten

Deze week kwamen er 3 pakketten door de schoorsteen… brievenbus bedoel ik.

1-Giordani Gold van Oriflame, het eerste en tot nu toe enige parfum binnen Oriflame’s geurportfolio. Plus een prachtige sjaal en body cream!

 

oriflame_giordani_gold

 

2-Van XMinerals  de Night Cream & Mask : een rijke nachtcrème die tevens als gezichtsmasker kan worden gebruikt. Deze heeft intensief voedende en verzachtende eigenschappen dankzij sheabutter, squalaan, teunisbloemolie, Dode Zeezout en algen.

 

xminerals

 

3- En nog een perspakket waar ik nog heel veel uurtjes plezier aan zal hebben. Met een prachtige vintage vormgegeven pot crème. Deze is zo mooi, die ga ik hergebruiken als deze leeg is en krijgt een vaste plek  op mijn toilettafel. Wat een pareltje!

Jullie gaan hem binnenkort zien, ik weet zeker dat jullie hem ook heel bijzonder vinden. 🙂 Reviews volgen nog natuurlijk!

 

Nog meer beauty!

Ja, bij een keek op de week hoort mijn beauty van een Vriendje. Wat heeft ie nu weer uitgespookt?

Hij verlies enorm veel veren… in de rui?

veer vriendje

 

Ik heb het trapje aan de spiegel opgehangen… dan kan ie makkelijker alle tape van de spiegel slopen en naar zichzelf kijken… de ijdeltuit 🙂

vriendje spiegel

 

Zo, dat was het dan van deze week.

Hoe was jullie week?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Debbie 25 november, 2015
  2. Marianne 23 november, 2015
  3. Jeapiebel 23 november, 2015
  4. Annelou 23 november, 2015
  5. Annelou 23 november, 2015
  6. Annette 22 november, 2015
  7. Shopverslaafd 22 november, 2015
  8. Petra 22 november, 2015
   • BeautyByBabs 22 november, 2015
  9. chucky1012 22 november, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten