KeeK op de WeeK 51- Toen ging het wel heel snel… En een kerstkaartje voor jullie!

En toen ging het wel heel snel… Met de KeeK’s ben ik eigenlijk al aan het aftellen naar een nieuw jaar. Volgende KeeK zitten wij alweer 2 dagen voor 2019! Het komt vast dat ik deze weken behoorlijk grieperig was, maar ik had totaal niet in de gaten dat het a.s dinsdag al eerste kerstdag was. Meer over mijn verbijstering en een kaartje voor jullie allemaal!

keek op de week 51 2018

Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Af en toe twijfel ik aan mijn verstand of hoe noem  je dat? Ik zag op Facebook iedereen al fijne kerstdagen toewensen en deze week vielen al wat kerstkaarten door de brievenbus. Ach, mijn familie is altijd snel wat dat betreft, dacht ik. Niet beseffende dat het na dit weekend het al kerst is en geen week later! Lekker scherp, hè….

Ik moest nog mijn bestelde kaarten bij de Hema ophalen en had niet veel haast dus.. Tot afgelopen vrijdag 11.00 uur. Gaat er zo een, haha, design lampje boven mijn hoofd aan. Verhip! Ik moet nog kaarten versturen! (smiley, lach, lach, jank, lach, smiley om maar in Emoji’s te spreken)

Kerst stress?

Snel ‘s middags samen met Jeroen de kaarten opgehaald. Wij zijn trouwens soms ietwat prettig gestoord.. Jeroen haalde mijn medicijnen, ik ging naar de Hema en halverwege de winkelstraat kwamen wij elkaar weer tegen. Jeroen deed alsof hij naar mij toe rende en ik sprong in slow motion zijn kant op! Samen in slow motion naar elkaar toe rennen, net als in de film…hilarisch!

De kaarten zijn zaterdag op de post gegaan en verder ben ik even vlakbij wat boodschappen gaan doen, het huis aan kant gemaakt en deze post geschreven. Niet naar AH, hoewel ik dat wel mis. Tijdens de drukke kerstinkopen vond ik het altijd een uitje om lekkere dingen te kopen. Niet idioot dure dingen maar gewoon wat anders dan anders.

En dan vooral kijken naar al die chagrijnige gezichten van de mensen. Iedereen baalt dan dat het zo druk is en stiekem vind ik dat zo grappig… Ik hoop dat degene die normaal gesproken karren vol bij de kassa brengt ditmaal alles online bestelt en afhaalt, dat scheelt heel wat qua wachttijden voor de kassa.

Werk aan de poort deel 4

Het is bij ons achter momenteel één grote modderpoel. Alle struiken zijn weg, de boel ligt plat en door de regen is het de ideale omgeving voor kleine varkentjes zoals Marie… 😉

Wij doen niets bijzonders met de kerst en ik vind het prima. Ik ga lekker in mijn onesie films en series kijken. Het weer is toch saai. Eigenlijk een gewoon weekend met één verschil: Ik heb mij voorgenomen om de klep van mijn laptop tenminste 1 dag dicht te klappen. Lekker helemaal niets op mijn blog doen. Is voor mij al een beetje vakantie.

En dan gezellig samen met mijn rakkers knus voor de buis.

toulouse geeuw

marie (2)

Fijne dagen!

Voor iedereen die dit leest wens ik fijne kerstdagen toe! Rust lekker uit als dat kan. Met of zonder familie of groot kerstdiner. Kerst valt dit jaar helemaal top voor ieder die een doordeweekse baan heeft en waarschijnlijk vrij heeft. (behalve ziekenhuis personeel etc. Sterkte!)

Kerstkaartje!

Christmas card

Ik heb dit jaar eigenlijk sinds tijden weer zin in de feestdagen. Ik zit deze week weer lekker in mijn vel en ik heb  een toch best een leuk en goed jaar achter de rug. Ik hoop jullie ook!

 

Ga jij nog iets speciaals doen met de Kerstdagen?

Tot de volgende KeeK!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 30 december, 2018
  2. bychristiana 24 december, 2018
  3. chucky1012 23 december, 2018
  4. Tessa 23 december, 2018
  5. Annette 23 december, 2018
  6. Rory 23 december, 2018
   • BeautyByBabs 23 december, 2018
  7. Wendy 23 december, 2018
  8. Mariska 23 december, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten