KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar

Het was voor mij persoonlijk een roerig jaar. Het bloggen heeft mij dit jaar veel gebracht. Veel nieuwe en leuke samenwerkingen, leuke contacten gelegd, online en persoonlijk. Gek is dat, dat hoe meer je tegen een nieuw jaar aanhikt, je een soort balans gaat opmaken.

keek op de week 50 bbb

Foto: Shutterstock

Over een week is het al kerst. En dan word ik altijd een beetje weemoedig. Ik kan geen kerst commercial zien en dan schiet ik al vol. Vreselijk! Wij stevenen af op 2018. En ik word in februari weer een jaartje ouder. Mijn hemel, dan word ik, ik durf het bijna niet te zeggen maar de 6.0 komt wel heel dichtbij (héél snel dat getal zeggen, dan valt het wel mee ;)). Vroeger vond je iemand van die leeftijd al stokoud. En tegen al die jonge vrouwelijke bloggers die 30 of 40 worden… “Ik zou graag willen dat ik nog zo heerlijk jong was”. Maar alles is natuurlijk relatief.

Google Analytics

Mijn statistieken op Google Analytics zijn meer dan goed vind ik zelf. Wat ik het meest opvallend vond was dat ik na toch meer dan maand afwezigheid merkte dat mijn bezoekersaantallen niet gedaald waren. Ik dacht dat ik helemaal overnieuw moest beginnen. Maar nee, hoor, nieuwe bezoekers bleven maar komen. Ik denk dat dat komt omdat ik al wat jaren blog en dan heb je een best solide basis opgebouwd. Mensen zoeken, net zoals ik, online vaak informatie over producten en vooral reviews.

KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar 2 jaar KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar

Foto: Shutterstock

Want vaak wil je toch overal even lezen wat anderen van product x vinden. Doe jij dat ook?

Op de andere social media gaat niet hard. Ik zit bijna op de 500 volgers op Facebook en het kan zijn doordat ik minder bezig ben met Facebook. Alles neemt heel veel tijd in en ik ben gewoon meer met het schrijven van artikels bezig. Maar ik doe ook niet mee aan groepjes om elkaar likes en reacties te geven, dus moet ik het hebben van de “zichtbaarheid” zullen we maar zeggen.

Ik deel wel mijn posts op Twitter, maar eigenlijk doe ik daar ook niet zoveel. Ik vind het knap hoe mensen al die social media kunnen bijhouden… pfff.

 

How can you survive!

Ik zapte laatst langs een programma op televisie, iets over rich kids in Londen en zo een meiske was verbaasd dat de presentatrice niet “op Instagram” zat. “How can you survive!’ of iets van die strekking zei ze. OMG! De wereld zit raar in elkaar. Laat haar maar niet horen dat veel scholen smartphones willen verbieden, ik denk zij dat niet zou overleven.

Ik heb in de KeeK’s steeds een kijkje gegeven in mijn leven. al is dat vast niet zo spannend als van anderen, ik gaf wat tips voor series, en Marie en Toulouse kwamen ook vaak gedag zeggen.

Soms heb ik in een week helemaal niets te melden, maar ik probeer er altijd iets van te maken. En dat ga ik volgend jaar ook doen. Veel mensen vinden het leuk om te lezen en ik vind het leuk om gewoon wat anders te schrijven dan over crèmes en make-upjes.

Heb ik nog een leuke tip voor een serie? Jawel!

No Offence

Politiedramaserie uit 2015 over een team politieagenten van de Manchester Metropolitan Police (een fictieve versie van de Greater Manchester Police) dat onder meer te maken krijgt met drugslabs, brandstichting, en beruchte moordenaars. In de serie, bedacht door Paul Abbott, worden humor en misdaad gecombineerd.


Het leuke van deze politieserie is dat er ook veel humor in zit. Ditmaal staan de dames aan het roer en de “baas” in dit geval bazin van het stel vind ik echt enig. De rode draad is een seriemoordenaar, die ze maar moeilijk te pakken krijgen.

 

Heb ik nog een leuke foto van mijn rakkebrakkers?

En Teddy en Tuk zijn helemaal klaar voor de kerstdagen!

teddy en tuk

Marie

En jongens, nog even over dit jaar bloggen, ik ben iedereen zo dankbaar voor alle lieve reacties en support!

Tot de volgende KeeK! 

handtekening Babs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 106 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Zo knap hoe jij de KEEK consequent blijft posten! Ik blijf ’em ook consequent lezen alleen lukt het me soms niet om dat direct te doen. De weken vliegen voorbij en ik realiseer me dat het alweer bijna een week is geleden sinds ik zelf iets heb gepost.. en dan begint het toch te knagen. Blijf vooral lekker Keek-en.. ik vind het wekelijkse kijkje in jouw leven zelf altijd erg leuk.

Rosita Elise
3 jaren geleden

Wat leuk dat ik jouw blog tegen kom EN wat mooi om te zien hoe je terugblikt! En je mag trots zijn dat je aantallen niet gedaald zijn! Ik snap zelf nog niets van google analytics maar ik doe mijn best haha! Op naar een mooi nieuw jaar! Liefs

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Ik vind jouw blog super leuk en je bent ook eerlijk over producten.
De foto”s zijn ook altijd leuk en je schrijft mooie artikelen.
En over je leeftijd; je bent zo oud als je je voelt daar kan geen cijfer tegenop. Je mag er zijn zoals je bent, doe maar normaal. Alvast fijne feestdagen. En tot je volgende blog.

Natascha - BeautyOpinie
3 jaren geleden

Wij zijn ook harstikke blij met jou!!!! Ik heb dat programma (Lauren!) trouwens ook gezien. Bizar he, vond je het leven van die lui ook niet ontzettend fake?

Gonny
Gonny
3 jaren geleden

Ik kom ook graag lezen bij jou.
Op naar een mooi 2018!
Xxx

Rory
3 jaren geleden

Ik vind het hartstikke leuk dat wij elkaar online hebben leren kennen Babs. Ineens bedacht ik mij dat ik je ooit – voordat ik je kende – heb gezien bij het Bloggersevent destijds bij de Hema, klopt dat? Toen ze een mannetje (of vrouwtje) of 1000 hadden uitgenodigd. Klopt het dat ik je toen heb gezien? Je droeg iets zwarts volgens mij.

Annette
3 jaren geleden

Goed bezig Babs, leuk overzichtje. Ik zoek zelf ook vaak naar reviews voor ik een product ga kopen, is toch een beetje tweede natuur geworden. Of ik lees over fijne producten bij collega bloggers dan hup hup op het lijstje 🙂

Hennie
3 jaren geleden

Ik zit de inhoud van No Offence hardop aan mijn man voor te lezen. Jij bent echt een tipgever voor iedereen hier in huis, qua series. Haha! Herken wat je zegt over Social Media, ik vind het een crime om dat bij te houden. Twitter vind ik het leukst omdat je daar meer werkt met tekst dan met plaatjes, maar dat gebruik ook prive. Ik zit ook niet in like groepjes, dat lukt mij gewoon niet met 24 uur in een dag. Wij Golden Girls (zoals Annette het altijd zo mooi zegt) moeten het van andere dingen hebben, denk ik… Lees verder »

Loes
3 jaren geleden

Leuk deze terugblik! Fijn om te lezen dat je bloglezers zo stabiel zijn gebleven na een tijdje van afwezigheid, super knap! En ik herken de social media struggle wel een beetje, ik heb wel een twitter account, maar doe er eigenlijk niks mee..

bychristiana
3 jaren geleden

Ik herken het wel hoor van de cijfertjes en volgers. Op de een of andere manier blijven mijn aantallen in volgers op Instagram en FB ook enorm achter, ik bungel al maanden lang rond dezelfde getallen. Eens in de zoveel tijd heb ik een give-away en daar komen daar bij wijze van spreken 10 mensen bij en zodra je dan een winnares kiest vertrekken er 11. Om een beetje moe van te worden. Maar inderdaad. Nooit opgeven, want de bezoekersaantallen doen het dan wel weer super goed. Echt Babs, je ziet er nog lang niet uit als 6.0. Don’t worry;-)

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten