KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar

Het was voor mij persoonlijk een roerig jaar. Het bloggen heeft mij dit jaar veel gebracht. Veel nieuwe en leuke samenwerkingen, leuke contacten gelegd, online en persoonlijk. Gek is dat, dat hoe meer je tegen een nieuw jaar aanhikt, je een soort balans gaat opmaken.

keek op de week 50 bbb

Foto: Shutterstock

Over een week is het al kerst. En dan word ik altijd een beetje weemoedig. Ik kan geen kerst commercial zien en dan schiet ik al vol. Vreselijk! Wij stevenen af op 2018. En ik word in februari weer een jaartje ouder. Mijn hemel, dan word ik, ik durf het bijna niet te zeggen maar de 6.0 komt wel heel dichtbij (héél snel dat getal zeggen, dan valt het wel mee ;)). Vroeger vond je iemand van die leeftijd al stokoud. En tegen al die jonge vrouwelijke bloggers die 30 of 40 worden… “Ik zou graag willen dat ik nog zo heerlijk jong was”. Maar alles is natuurlijk relatief.

Google Analytics

Mijn statistieken op Google Analytics zijn meer dan goed vind ik zelf. Wat ik het meest opvallend vond was dat ik na toch meer dan maand afwezigheid merkte dat mijn bezoekersaantallen niet gedaald waren. Ik dacht dat ik helemaal overnieuw moest beginnen. Maar nee, hoor, nieuwe bezoekers bleven maar komen. Ik denk dat dat komt omdat ik al wat jaren blog en dan heb je een best solide basis opgebouwd. Mensen zoeken, net zoals ik, online vaak informatie over producten en vooral reviews.

KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar 2 jaar KeeK op de WeeK 50- Kleine KeeK op het Jaar

Foto: Shutterstock

Want vaak wil je toch overal even lezen wat anderen van product x vinden. Doe jij dat ook?

Op de andere social media gaat niet hard. Ik zit bijna op de 500 volgers op Facebook en het kan zijn doordat ik minder bezig ben met Facebook. Alles neemt heel veel tijd in en ik ben gewoon meer met het schrijven van artikels bezig. Maar ik doe ook niet mee aan groepjes om elkaar likes en reacties te geven, dus moet ik het hebben van de “zichtbaarheid” zullen we maar zeggen.

Ik deel wel mijn posts op Twitter, maar eigenlijk doe ik daar ook niet zoveel. Ik vind het knap hoe mensen al die social media kunnen bijhouden… pfff.

 

How can you survive!

Ik zapte laatst langs een programma op televisie, iets over rich kids in Londen en zo een meiske was verbaasd dat de presentatrice niet “op Instagram” zat. “How can you survive!’ of iets van die strekking zei ze. OMG! De wereld zit raar in elkaar. Laat haar maar niet horen dat veel scholen smartphones willen verbieden, ik denk zij dat niet zou overleven.

Ik heb in de KeeK’s steeds een kijkje gegeven in mijn leven. al is dat vast niet zo spannend als van anderen, ik gaf wat tips voor series, en Marie en Toulouse kwamen ook vaak gedag zeggen.

Soms heb ik in een week helemaal niets te melden, maar ik probeer er altijd iets van te maken. En dat ga ik volgend jaar ook doen. Veel mensen vinden het leuk om te lezen en ik vind het leuk om gewoon wat anders te schrijven dan over crèmes en make-upjes.

Heb ik nog een leuke tip voor een serie? Jawel!

No Offence

Politiedramaserie uit 2015 over een team politieagenten van de Manchester Metropolitan Police (een fictieve versie van de Greater Manchester Police) dat onder meer te maken krijgt met drugslabs, brandstichting, en beruchte moordenaars. In de serie, bedacht door Paul Abbott, worden humor en misdaad gecombineerd.

Het leuke van deze politieserie is dat er ook veel humor in zit. Ditmaal staan de dames aan het roer en de “baas” in dit geval bazin van het stel vind ik echt enig. De rode draad is een seriemoordenaar, die ze maar moeilijk te pakken krijgen.

 

Heb ik nog een leuke foto van mijn rakkebrakkers?

En Teddy en Tuk zijn helemaal klaar voor de kerstdagen!

teddy en tuk

Marie

En jongens, nog even over dit jaar bloggen, ik ben iedereen zo dankbaar voor alle lieve reacties en support!

Tot de volgende KeeK! 

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 20 december, 2017
   • BeautyByBabs 20 december, 2017
  2. Rosita Elise 18 december, 2017
  3. Wendy 17 december, 2017
  4. Natascha - BeautyOpinie 17 december, 2017
   • BeautyByBabs 17 december, 2017
  5. Gonny 17 december, 2017
  6. Rory 17 december, 2017
   • BeautyByBabs 17 december, 2017
  7. Annette 17 december, 2017
   • BeautyByBabs 17 december, 2017
  8. Hennie 17 december, 2017
   • BeautyByBabs 17 december, 2017
  9. Loes 17 december, 2017
  10. bychristiana 17 december, 2017
  11. chucky1012 17 december, 2017
   • BeautyByBabs 17 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten