KeeK op de Week 50- Een stukje Hema, chocolade, Schiedam en lol in de kerstboom!.

Het Hema kerstevent, een stukje taart, een cacaoboon en een schuddende kerstboom. Korte stukjes, meer foto’s, wij naderen langzaam maar zeker 2017 !

keek op de week

Week 50 alweer? Over een paar weken is 2016 voorbij. Ik vind het leuk dat ik iedere week een KeeK heb gemaakt. Zo heb ik ook voor mijzelf een overzicht wat er in 2016 allemaal gebeurd is. Maar nu nog even over deze week…

Hema kerstevent

Dinsdag was ik bij het Hema kerstevent. Leuke bloggers ontmoet, een lekker stukje taart gegeten en lang, heel lang in de rij gestaan. Omdat ik zoveel foto’s heb gemaakt wijd ik daar nog een aparte blogpost aan.

hema kerst event

Pers wandeling Schiedam

Ik had er enorm veel zin en toch viel het ietwat tegen… Het was georganiseerd door de stichting promotie Schiedam en het eerste bedrijf wat wij bezochten was De Bonte Koe waar ze, denk ik, heerlijke chocolade maken en verkopen. Misschien zijn bloggers erg verwend, maar het enige wat wij meekregen was één cacao boon! Ik hoor jullie al lachen, hahahaha!

Verder was er wel leuke informatie over chocolade, maar dat was het ook. Ik voel mij best evil maar een als ik een middenstander was, dan had ik desnoods 1 bonbon naar keuze leuk ingepakt in zo een doosje. (Dan weet je op zeker dat ze lekkere bonbons verkopen, hahaha)

chocolade

Ik ga er nog uitgebreid over schrijven. Babita van Nothing but Nugi had het veel leuker georganiseerd!

nugi

Toulouse in de kerstboom

Het was natuurlijk best spannend om te zien hoe Marie en Toulouse op de kerstboom zouden reageren. Hun eerste kerst! Toulouse klom er direct in…”Yeahhhh! Party time!” miauwde hij.

toulouse-in-boom

Wij hebben bewust plastic kerstballen erin gedaan want de kans was natuurlijk groot dat die eruit zouden stuiteren.

Ik vind dat wiebelen van die boom er heel geestig (lees spooky) uitzien!

Ik heb een still gemaakt van het filmpje, ik zag steeds zijn oog in beeld!

toulouse-oog-kerstboom-1

Toulouse is echt een daredevil, die gaat er helemaal voor. Kleine Marie heeft het ook geprobeerd maar zij kwam niet verder dan de eerste tak. Ach gossie… wat hou ik toch veel van die beestjes! ♥

Dat was het voor deze week, ik heb weer meer dan genoeg om over te schrijven. Fijne zondag!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
4 jaren geleden

Wauw, leuk om te lezen! Snap wel dat je voor plastic ballen kiest! Desondanks ziet de boom er super uit!

Melike
4 jaren geleden

Hihi zo schattig hoe ze op de boom reageren. Wat moet dat een verleiding voor ze zijn!! Heerlijk om naar te kijken;)

Lesley
4 jaren geleden

Ik ken de bonte koe uit Rotterdam, wist niet dat ze ook in Schiedam zitten! 1 boon is inderdaad wel erg jammer. Ze verkopen daar hele lekkere chocolade dus zonde

Lifeaholic.nl
4 jaren geleden

Wat een leuke keek op de week! Ojeee in de kerstboom Haha! Hier staat de boom ook op vanaf gisteren maar gelukkig Is er pas 1 kerstbal (plastic) op de grond gevallen 🐱 (Klopt af op hout)

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb ooit gehoord dat mensen twee uur moesten staan en er helemaal niks was, geen drup water. Dat je dat zelf moest kopen. Ja, ik denk ook dat je (wij) als bloggers verwend bent, soms vind ik het over de top, dat hoeft toch ook niet, terwijl er ook nog armoede is in ons land. Daarom deel ik veel met meiden in de bijstand. Wat moet ik met een Kruidvat thuis.
Oh ik zit op mijn praatstoel… hahaha.
En ja die twee troelies zijn geweldig om naar te kijken! Heerlijk!

Laura
4 jaren geleden

Dat persevent met Hema lijkt me super! Wat grappig dat filmpje haha!

marije
4 jaren geleden

Hahaha .. 1 cacao boon? Vraag mij echt af wat diegene dacht toen ze dat bedachten. Leuk overzicht en hopelijk komende week weer een goede week!

Annette
4 jaren geleden

Dat Hema pers event lijkt me super daar zie ik toch altijd dat ze er veel werk van maken. Ik ben zo blij dat mijn kat niet omkijkt naar de kerstboom.

Corien
4 jaren geleden

Super Toulouse in de kerstboom, heeft onze kat nooit gedaan 😉

Natascha
4 jaren geleden

haha één cacaoboon (lacht hier een beetje in zichzelf hihi). Ik snap je stiekem wel, dan hadden ze beter niets kunnen doen.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten