KeeK op de Week 50- Een stukje Hema, chocolade, Schiedam en lol in de kerstboom!.

Het Hema kerstevent, een stukje taart, een cacaoboon en een schuddende kerstboom. Korte stukjes, meer foto’s, wij naderen langzaam maar zeker 2017 !

keek op de week

Week 50 alweer? Over een paar weken is 2016 voorbij. Ik vind het leuk dat ik iedere week een KeeK heb gemaakt. Zo heb ik ook voor mijzelf een overzicht wat er in 2016 allemaal gebeurd is. Maar nu nog even over deze week…

Hema kerstevent

Dinsdag was ik bij het Hema kerstevent. Leuke bloggers ontmoet, een lekker stukje taart gegeten en lang, heel lang in de rij gestaan. Omdat ik zoveel foto’s heb gemaakt wijd ik daar nog een aparte blogpost aan.

hema kerst event

Pers wandeling Schiedam

Ik had er enorm veel zin en toch viel het ietwat tegen… Het was georganiseerd door de stichting promotie Schiedam en het eerste bedrijf wat wij bezochten was De Bonte Koe waar ze, denk ik, heerlijke chocolade maken en verkopen. Misschien zijn bloggers erg verwend, maar het enige wat wij meekregen was één cacao boon! Ik hoor jullie al lachen, hahahaha!

Verder was er wel leuke informatie over chocolade, maar dat was het ook. Ik voel mij best evil maar een als ik een middenstander was, dan had ik desnoods 1 bonbon naar keuze leuk ingepakt in zo een doosje. (Dan weet je op zeker dat ze lekkere bonbons verkopen, hahaha)

chocolade

Ik ga er nog uitgebreid over schrijven. Babita van Nothing but Nugi had het veel leuker georganiseerd!

nugi

Toulouse in de kerstboom

Het was natuurlijk best spannend om te zien hoe Marie en Toulouse op de kerstboom zouden reageren. Hun eerste kerst! Toulouse klom er direct in…”Yeahhhh! Party time!” miauwde hij.

toulouse-in-boom

Wij hebben bewust plastic kerstballen erin gedaan want de kans was natuurlijk groot dat die eruit zouden stuiteren.

Ik vind dat wiebelen van die boom er heel geestig (lees spooky) uitzien!

Ik heb een still gemaakt van het filmpje, ik zag steeds zijn oog in beeld!

toulouse-oog-kerstboom-1

Toulouse is echt een daredevil, die gaat er helemaal voor. Kleine Marie heeft het ook geprobeerd maar zij kwam niet verder dan de eerste tak. Ach gossie… wat hou ik toch veel van die beestjes! ♥

Dat was het voor deze week, ik heb weer meer dan genoeg om over te schrijven. Fijne zondag!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 15 december, 2016
  2. Melike 13 december, 2016
  3. Lesley 12 december, 2016
  4. Lifeaholic.nl 12 december, 2016
  5. Sonja 11 december, 2016
   • BeautyByBabs 11 december, 2016
  6. Laura 11 december, 2016
  7. marije 11 december, 2016
  8. Annette 11 december, 2016
  9. Corien 11 december, 2016
  10. Natascha 11 december, 2016
  11. Jolanda 11 december, 2016
  12. Hennie 11 december, 2016
  13. Patricia 11 december, 2016
  14. Iris 11 december, 2016
  15. chucky1012 11 december, 2016
  16. Charel 11 december, 2016
  17. Armande 11 december, 2016
  18. Susan 11 december, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten