Keek op de Week 5- Een feestweek!

Wat een bijzonder mooie week was week 5!

De een na de andere verrassing kwam in mijn mailbox en op mijn deurmat.

Ik kreeg onder andere 2 lieve kaartjes in verband met mijn nieuwe woning, en daarna was het één groot prijzenfestival. Wat gebeurde er allemaal?

 

keek op de week

 

Het eerste kaartje wat ik kreeg was van Mirna van CosmetitextPR.

 

wensengel mirna 1

 

Het is een wensengel, zo schattig. Er zat ook een kaartje aan, met een Keltische wijsheid. …

Daar ben ik heel gevoelig voor, gezien mijn Ierse achtergrond.

 

wensengel Mirna

 

Het tweede kaartje kreeg ik van Desirée van Trendbubbles.nl .Ook helemaal mijn ding, ik hou van dieren en van humor. En zo attent!

 

kaart desiree

Inbox

Een email van Petra van Heel Gewoon Dagelijks dat ik een palette heb gewonnen! Wat een mooi pakje, met een boel samples erbij, een lief handgeschreven gefeliciteerd- kaartje en een prachtig visitekaartje. Wat een mooi palette. Deze wil ik nog gaan uitlichten op mijn blog.

Makeup revolution palette

ultra base corrector

 

 

Krijg ik berichtje van Natasja van Beauty Spots dat ik de Dermalogica Overnight Retinol Repair heb gewonnen! Mijn huid kan hoognodig weer wat Retinol gebruiken, het ultieme middel tegen fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. Huidverzorging Mireille (die naam zie ik heel vaak voorbij komen… 🙂 heeft deze prijs ter beschikking gesteld. Ook dank daarvoor!

 

Heleen Schrijvershof mailde mij dat ik haar EBook “Fotografie voor niet nerds” gewonnen had. Ik volg haar al een tijdje, zij kan zo goed uitleggen hoe je een goede foto kan maken. Heleen vertelt dat op zo’n manier, dat ik het zelfs snap. Serieus. En dat wil wat zeggen. Maar ze schrijft niet alleen over fotografie maar geeft ook regelmatig goede blogtips. Ga maar eens kijken op haar website als je nog goede tips nodig hebt!

 

fotografie voor niet nerds.

 

En dat is nog niet alles…

Daarna hoor ik van Jeapiebel van Choose Beautiful dat ik een geur naar keuze heb gewonnen van D-Shop! Is dat heerlijk of is dat heerlijk! (foto’s volgen ook natuurlijk!)

Ik besefte niet eens dat ik aan zoveel prijsvragen had meegedaan. Als ik bij iemand wat gewonnen heb, dan doe ik (voorlopig) niet meer mee, dus meer kans voor anderen. Het wordt tijd dat ik weer eens wat weg ga geven. Hmmm… ik denk dat ik een pakketje ga samenstellen. 11 februari ben ik jarig, dus dat zou een mooie datum zijn!

Event

Ik heb een uitnodiging gekregen voor een Event in Apeldoorn, denk aan anti-aging en supplementen. Klinkt helemaal goed. Wie gaat er ook naartoe?

Ik ben een beetje hyper… Dat snappen jullie vast wel…

Het duizelde mij gewoon, zit ik net in mijn nieuwe woning, komen er allemaal leuke berichten binnen. Bijna eng, zei ik tegen een vriend. Ik ben altijd bang dat na goede dingen het weer bergafwaarts gaat. Toen zei hij wat slims: “Dat kan toch niet, want eigenlijk gaat het al jaren niet zo goed, dus dat heb je toch al?” Tja, dat is inderdaad waar.

Nou jongens, wat een week was het, hé? Ik heb een bosje bloemen gekocht om het nieuwe huis en al het goede nieuws te vieren. Moet kunnen, toch?

 

 

Gisteren viel de Kleenex tissuebox ook op de deurmat. Met een coupon voor een gratis doos tissues.

 

kleenex tissuebox

Brrr… waarom zijn al mijn foto’s zo scheef?

Ik heb deze heel snel ‘ontworpen’. Staat wel ietwat narcistisch dat ik mijn eigen naam in het hartje gezet heb, maar BeautyByBaBs paste er niet in. Te weinig ruimte, haha. Hebben jullie hem al besteld?

Het huis

Dit is echt een fijn huis. Ik voel mij al helemaal thuis. Wij moesten deze week steeds wat spullen uit de flat halen en ik kreeg daar gewoon de kriebels. Wilde snel weer weg. Het verbaasd mij dat ik zo snel gewend ben aan dit huis. Ook fijn dat de post gewoon weer op de deurmat valt.

Ik ben ook wat spullen aan het pimpen. Zoals deze spiegel lijst. Die was een beetje gehavend uit de verhuizing gekomen. Een van mijn nagellakjes van de plank afgeritst en verven maar! (de lak is bijna op, dus ik denk dat 4 verschillende kleuren ga gebruiken. Ik heb genoeg lakjes die ik op mijn nagels wat minder vind, dus hergebruiken die handel. Daarom bewaar ik ze ook trouw, je weet nooit wat je er nog meer mee kan doen!

Deze spiegel komt bij de voordeur, dan kan ik nog snel even een blik op mijzelf werpen of ik ermee door kan. Geen lipstick buiten de lijntjes? Haren een beetje netjes op een rij? Mascara niet ergens op mijn wang? Smile en naar buiten!

spiegel blauwe nagellak

 

Ik zit in de bijkeuken met mijn laptop. De slaapkamer is nu om alleen te slapen en ik maak daar een mooie make-up plek. (joehoe!) Nu heb ik alle ruimte. (foto’s volgen). Het is wel koud in de bijkeuken. Ik dacht eerst dat dat normaal was vanwege de bakstenen muur, totdat ik wat aarde bij de plantjes stopte….

Ik zat bij de achterdeur en voelde zo een kou voorbij komen. Het tocht als een malle bij die deur, hahaha. De deur sluit niet goed, hij loopt een beetje scheef, hahaha. Vandaar dat het daar maar niet warm werd!

Gisteren een tochtstrip gekocht en hoop dat het nu snel op temperatuur is. (koude handen) Ik heb zo’n elektrisch (rug)dekentje, die ik over mijn bureaustoel heb gehangen. Dat is ook goed om mijn rugspieren te verwarmen/ ontspannen. Aanrader voor mensen die ook rugpijn hebben.

Dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat jullie ook een goede week hebben gehad. Bij deze wil ik alle collega bloggers bedanken dat mijn eerste week in mijn nieuwe huis zo goed van start is gegaan! Allemaal een dikke digitale smakkerd! Komt ie!

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Desiree 3 februari, 2016
  2. Heleen Schrijvershof 2 februari, 2016
  3. Lianne 1 februari, 2016
  4. Natascha 1 februari, 2016
   • BeautyByBabs 1 februari, 2016
  5. Karen 1 februari, 2016
  6. jeapiebel 1 februari, 2016
  7. chucky1012 31 januari, 2016
  8. petra 31 januari, 2016
  9. Debbie 31 januari, 2016
  10. W.Bakker-kao 31 januari, 2016
   • BeautyByBabs 31 januari, 2016
  11. Anne-Sterre 31 januari, 2016
  12. Annette 31 januari, 2016
  13. heidi 31 januari, 2016
  14. Sax and the Pretty 31 januari, 2016
  15. Shopverslaafd 31 januari, 2016
  16. Hennie 31 januari, 2016
   • BeautyByBabs 31 januari, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten