KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen…

WeeK 49, volgens mij zeg ik het ieder jaar…Nog even en dan is dit jaar weer voorbij! Hoeveel KeeK’s heb ik eigenlijk geschreven? In deze week: Wij hebben de Sint een kopje kleiner gemaakt, een update over de therapie, een prijs gewonnen, Marie en Toulouse en meer…

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 1 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Sinterklaasje

Ik kreeg van de week een groot pakket waarin onze Goedheiligman zat. Van chocolade natuurlijk. Hoewel, als de man zelf flexibel zou zijn zou hij er misschien ingepast hebben.

Een item hierover was laatst nog op tv. Waarom worden “kleine producten” vaak verpakt in van die grote dozen? Het is inderdaad onhandig, zo een TNT bus zit dan ook snel vol. Ik zag dat een bedrijf (iets met schoenen) de dozen aanpaste aan de grootte van de inhoud, en sommige dozen waren zelfs op te vouwen waardoor je ze ook weer terug kon sturen. Het statiegeld principe. Slim! Zo bespaar je ook op vulling, want hoeveel piepschuim en plastic zit er wel niet bij? Veel.

De inhoud van het pakket was overigens heel leuk. Binnenkort meer. Eerst de Sint.

Wij hadden niks in huis voor sinterklaasavond dus deze Sint was heel welkom. We hebben hem een kopje kleiner gemaakt en opgegeten. Lekker die goedheiligman!

Kerst kaart!

Wat lief, van de week kreeg ik mijn eerste kerstkaart. Van een collega blogger. (tessa van tessascolourfulworld. Hartstikke leuk!

Gewonnen!

Het boek “Je doet het toch gratis” won ik via Iris van Irispraat.nl. Het boek is geschreven door Mascha Feoktistova en Max de Vries.

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 7 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Iris had in haar review geschreven dat het boek o.a haastig geschreven leek te zijn. Zij had meer puntjes van kritiek over het boek, die moet ik nog gaan ontdekken. Wat ik wel lastig vind zijn alle Engelse (marketing) termen die gebruikt worden zoals Key Performance Indicators (KPI), retentie/advocacy, touchpoints, owned kanalen,. Voor mij is dat abracadabra.

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 9 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Ik heb het “je doet het toch wel gratis principe” natuurlijk ook vaak meegemaakt. Je krijgt een voorstel van een bedrijf. Of je het leuk vind om een item van pakweg €5 te reviewen in een artikel met 1000 woorden. En of je zelf ook nog mooie foto’s ervan wil maken. Zij hebben geen idee hoeveel werk er zit in het maken van een artikel, of ze weten het wel maar ze kunnen het toch altijd proberen?

Gegeten: Nasi met spareribs en saté

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 11 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Update PTSS/ACT/Psycholoog

Ik had deze week nog een afspraak bij de psycholoog en ik verwachtte dat we zouden starten met de ACT behandeling. De psycholoog (en medewerkster) hadden wat anders bedacht. Hij zou nog kijken of de psychologe die mij zelfhypnose zou leren tegen de pijn nog ruimte had voor nog een cliënt maar zij zat helemaal vol met afspraken. Hij stelde voor, omdat ik daar heel positief op had gereageerd, dat ik die therapie eerst zou gaan proberen, mits ik op korte termijn terecht kon bij iemand die deze behandeling aanbood.

Dat vond ik zeker een goed idee! Zij hadden al wat namen en adressen voor mij verzameld dus ben ik thuis gaan kijken wie het best bij mij zou passen. Ik kwam uit op een hypnotherapeut in Zaltbommel en heb haar gemaild. Prima, ik kan bij haar terecht!

Het enige minpuntje is dat (zelf)hypnose  valt onder de alternatieve geneeskunde en daar ik geen aanvullende verzekering heb moet ik het zelf betalen. Au! Dat is voor ons weer een aderlating, maar als het goed is heb ik genoeg aan 3 sessies en dan kan ik het zelf thuis toepassen. Ik moet nog even wachten totdat ik dus een afspraak kan maken maar ik kijk er zeker naar uit.

Pijnlijk

De ketting die ik van My Jewellery had gekregen is niet eentje die je dag en nacht kan blijven dragen… Ik kreeg allemaal wondjes in mijn nek. Dus alleen omdoen als het echt “nodig” is.

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 13 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Marie

Er zit (of zat) een muis in de keuken en daarna in het “hok” bij ons. Ik heb hem niet gezien maar hoor soms gekrabbel over de vloer. Marie had het muisje ontdekt en iedere dag gaat ze een klein uurtje turen op de meest gekke plekken in de hoop dat ze de muis ziet. Ik barricadeer dan alle gaten en spleten zodat ze niet de sprong naar de muis kan maken. Ik denk dat het muisje ervandoor is, gelukkig maar!

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 15 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

Speech!

Hier is het net alsof ze een speech gaat houden, haha!

Vrouwtje… Krijg ik nog wat voer? Sinds haar ziekte is Marie onverzadigbaar. Ze heeft een enorme eetlust.

Toulouse

Toulouse houdt ‘s nachts altijd de wacht (in de gaten houden welke katten naar binnen sluipen), en ‘s avonds wil hij altijd op schoot bijslapen lijkt wel. Hij is dan doodmoe, zijn oogjes vallen direct dicht.

Even chillen, fijne zondag!

KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen... 31 keek op de week KeeK op de WeeK 49- Klaasje, Kaartje, Katten, Muisje, Hypnose en Gewonnen...

liefs babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 10 december, 2019
   • BeautyByBabs 10 december, 2019
  2. Deb 9 december, 2019
   • BeautyByBabs 10 december, 2019
  3. Daphne - verdraaidmooi 9 december, 2019
  4. Mariska 9 december, 2019
  5. Annette 9 december, 2019
   • BeautyByBabs 9 december, 2019
  6. Tessa 8 december, 2019
  7. Irene 8 december, 2019
   • BeautyByBabs 8 december, 2019
  8. bychristiana 8 december, 2019
   • BeautyByBabs 8 december, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten