KeeK op de Week 49- hippies, hippe laarzen, kralen en de kijkbuis…

Hi KeeKers! Wie heeft de kerstboom al opgezet? Wij nog niet, ik moet nog lampjes kopen. Hebben jullie Tom als hippie nog voorbij zien stuiven in de zaak Menten? Het was in een flits, kan je nagaan dat het een dag duurt voordat zo een scene erop staat!

keek op de week

 

Gewonnen!

 

 

Dit leuke setje heb ik gewonnen bij Armande van Armande.net. Deze Nederlandse creatieve vrouw is in Duitsland gaan wonen, samen met haar man en haar harige vrienden (ik vind dat zo grappig klinken!). Zij maakt heel mooie sieraden, heel creatief! Zij heeft 2 webshops, Steinperlenwelt in Duitsland en Kralenkwarts in Nederland.

Het is nu zeker leuk om haar te volgen. Je leest van alles over de kerstgewoonten in Duitsland, waar de leukste kerstmarkten zijn, tips om spullen te verkopen, DIY tips, Duitse lekkernijen maar ook hoe het nu is om in Duitsland te wonen. Wat vind je daar in de supermarkten, wat is daar goedkoper (of duurder) .

 

armband-de-blije-ekster

Ik ga de armband en oorbellen nog een keertje combineren met een complete outfit look!

Hippies hangen posters op…

De zaak Menten vind ik het een heel goede serie. De mannen die Pieter Menten (de oude en jonge Pieter) spelen doen het super goed, je hebt spontaan een hekel aan hen. Ook “Hans Knoop” vind ik overtuigend spelen. De sfeer is goed, ik herken de jaren ’70 er goed in. Die auto’s, de kleding, de inrichting in de huizen, geweldig!

tom-de-zaak-menten

Tom moest naar de fiets rennen en hard wegfietsen met een ander achterop… en dat doen ze heel wat keer op zo’n dag!

 

Nieuwe laarzen

Eindelijk geslaagd. Ik had laarzen gepast bij Bovendeert en ik vond ze toch niet super lekker lopen. Zij zaten wel lekker, maar als ik liep gleed mijn hiel steeds omhoog. Ik kreeg al visioenen van grote blaren dus maar niet gekocht. Eigenlijk liep ik per toeval langs zo een pop-up schoenenwinkel en toch maar even gekeken. Ach, voor 29,95 zag ik ook prima laarzen, dus die maar meegenomen. En ze lopen goed.

laarzen

Links mijn hippe te hoge laarzen, rechts mijn nieuwe…Een stuk platter 🙂

Mijn oude laarzen probeer ik nu te verkopen (maat 37) Die hakken zijn gewoon te hoog voor mij. Weet je iemand, let me know!

 

Marie en Toulouse

Het gaat goed met ze. Nu het kouder is lijkt het alsof zij veel meer slapen. En op schoot kroelen vinden ze heerlijk. Niet altijd, maar dat is katten eigen. Als het hun uitkomt. jij bent het personeel, de katten zijn de baas 😉

En televisie kijken (vooral de muis!) vinden ze nog steeds heel leuk, kijk maar!

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 8 december, 2016
  2. chucky1012 5 december, 2016
  3. Romy 4 december, 2016
  4. Melike 4 december, 2016
  5. Lifeaholic.nl 4 december, 2016
  6. Tamara TS 4 december, 2016
  7. Astrid 4 december, 2016
  8. Irene 4 december, 2016
  9. Armande 4 december, 2016
  10. Mariska 4 december, 2016
  11. Charel 4 december, 2016
  12. Yust 4 december, 2016
  13. Hennie 4 december, 2016
  14. Susan 4 december, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten