KeeK op de WeeK 48- Mijn nieuwe jas en laarzen van Aliexpress

Hallo KeeKer vrienden! Deze week een korte shoplog. Een tijdje geleden heb ik een bij Aliexpress een nieuwe jas plus laarzen besteld. Ik wilde deze winter een echt lekkere warme jas, en het liefst in de kleur kobaltblauw. Kijk maar mee welke items ik gekocht heb!

keek op de week 48 2017

Foto: Shutterstock

Er is zoveel keus bij Aliexpress, je blijft maar scrollen… Wat ik in ieder geval niet wilde was een jas met een bontrand. Zij zien er best leuk uit, maar ik durf het niet aan. Straks is het hondenbont en ik moet er niet aan denken om daarmee rond te lopen.

Gewatteerde jassen

Ik zag diverse gewatteerde jassen maar vaak vond ik ze te lomp om te zien. Althans, met mijn figuurtje (haha) word ik al snel een propje. Deze jas zag leek getailleerd, dus ik heb maar op de “gooi -maar- in -mijn winkelmand-ik -zie- het- wel -of- ik-er- straks -uit- zie -als- een -Michelin-mannetje-knop gedrukt.

jas aliexpress

Grappig detail, als ik op Ali kijk klik ik heel vaak op de kleding die dit model draagt 🙂

shoplog jas en laarzen aliexpress

shoplog jas en laarzen aliexpress

De jas heb ik in maat XXXL besteld. Kleding valt stukken kleiner dan in Europa en dat figuurtje van dat meisje heb ik allang niet meer. 😉

shoplog jas en laarzen aliexpress

De laarzen

Ik had zo een 2 jaar geleden een enorme miskoop met laarzen die ik hier in de stad had gekocht. Als ik er 10 minuten op liep, wilde ik ze alweer uittrekken. Schoenen en laarzen kopen vind ik altijd lastig wat dat betreft.

Deze laarzen had ik overigens eerder besteld dan deze beauty’s die ik mocht reviewen voor mijn blog.

laarzen aliexpress

 

Ze zitten absoluut lekker en nu heb ik ook wat kleur aan mijn benen. Ik heb ook een onwijs leuk jurkje besteld voor de kerstdagen. Ik moet het nog op de foto zetten, maar die hebben jullie nog van mij tegoed.

Nou, KeeKers, dat was het weer voor deze KeeK! Lekker kort, hè? Tot de volgende week!

Heb jij al een lekkere warme winterjas in huis?

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Fabienne, Enjoyyourownbeauty 6 december, 2017
  2. Sylvia - alovelyadventure 5 december, 2017
  3. Annette 5 december, 2017
  4. Marielle 4 december, 2017
  5. Lianne 4 december, 2017
  6. Shopverslaafd 4 december, 2017
  7. Jouvence 3 december, 2017
  8. Deb 3 december, 2017
   • BeautyByBabs 3 december, 2017
  9. Sonja 3 december, 2017
  10. Anna Gerrie 3 december, 2017
  11. Natascha 3 december, 2017
   • BeautyByBabs 3 december, 2017
    • Natascha 3 december, 2017
     • BeautyByBabs 3 december, 2017
  12. bychristiana 3 december, 2017
   • BeautyByBabs 3 december, 2017
  13. Irene 3 december, 2017
   • BeautyByBabs 3 december, 2017
  14. Wendy 3 december, 2017
  15. Natasja 3 december, 2017
  16. chucky1012 3 december, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten