KeeK op de WeeK 48- Mijn nieuwe jas en laarzen van Aliexpress

Hallo KeeKer vrienden! Deze week een korte shoplog. Een tijdje geleden heb ik een bij Aliexpress een nieuwe jas plus laarzen besteld. Ik wilde deze winter een echt lekkere warme jas, en het liefst in de kleur kobaltblauw. Kijk maar mee welke items ik gekocht heb!

keek op de week 48 2017

Foto: Shutterstock

Er is zoveel keus bij Aliexpress, je blijft maar scrollen… Wat ik in ieder geval niet wilde was een jas met een bontrand. Zij zien er best leuk uit, maar ik durf het niet aan. Straks is het hondenbont en ik moet er niet aan denken om daarmee rond te lopen.

Gewatteerde jassen

Ik zag diverse gewatteerde jassen maar vaak vond ik ze te lomp om te zien. Althans, met mijn figuurtje (haha) word ik al snel een propje. Deze jas zag leek getailleerd, dus ik heb maar op de “gooi -maar- in -mijn winkelmand-ik -zie- het- wel -of- ik-er- straks -uit- zie -als- een -Michelin-mannetje-knop gedrukt.

jas aliexpress

Grappig detail, als ik op Ali kijk klik ik heel vaak op de kleding die dit model draagt 🙂

shoplog jas en laarzen aliexpress

shoplog jas en laarzen aliexpress

De jas heb ik in maat XXXL besteld. Kleding valt stukken kleiner dan in Europa en dat figuurtje van dat meisje heb ik allang niet meer. 😉

shoplog jas en laarzen aliexpress

De laarzen

Ik had zo een 2 jaar geleden een enorme miskoop met laarzen die ik hier in de stad had gekocht. Als ik er 10 minuten op liep, wilde ik ze alweer uittrekken. Schoenen en laarzen kopen vind ik altijd lastig wat dat betreft.

Deze laarzen had ik overigens eerder besteld dan deze beauty’s die ik mocht reviewen voor mijn blog.

laarzen aliexpress

 

Ze zitten absoluut lekker en nu heb ik ook wat kleur aan mijn benen. Ik heb ook een onwijs leuk jurkje besteld voor de kerstdagen. Ik moet het nog op de foto zetten, maar die hebben jullie nog van mij tegoed.

Nou, KeeKers, dat was het weer voor deze KeeK! Lekker kort, hè? Tot de volgende week!

Heb jij al een lekkere warme winterjas in huis?

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

22
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
16 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Fabienne, EnjoyyourownbeautySylvia - alovelyadventureAnnetteMarielleLianne Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Fabienne, Enjoyyourownbeauty
Gast

Wat een leuke blog Babs!

Sylvia - alovelyadventure
Gast

Wat een heerlijke winterjas! Hij staat je eeg mooi, helemaal niet propperig. Ik moet ook nodig een nieuwe winterjas kopen. Degene die ik heb draag ik al langer dan 10 jaar.. oeps😂

Annette
Gast

Wat goed die jas zeg, ik heb qua kleding niet de beste ervaring met Wish valt idd klein ook al bestel je 2 maten groter hahaha

Marielle
Gast

Ik vind de jas je erg leuk staan! Ben zelf vaak ook bang voor dat effect maar sommige kledingstukken moet je echt even aan zien.

Lianne
Gast

Wat een leuke jas, staat je goed! En inderdaad leuk wat kleur aan je benen, ben benieuwd hoe je het gaat stylen met kerst.

Shopverslaafd
Gast
Shopverslaafd

Mooie items! Staan je goed
Heel verstandig om de jassen met bont eraan te mijden
Bij Ali is het allemaal honden of kattenbont
Vreselijk!
Ik vind je laarzen ook mooi!

Jouvence
Gast

Allebei erg mooi, staat je goed!

Deb
Gast

Wat een mooie jas, staat je heel mooi. En wat ontzettend goedkoop! Mazzel dat je de goede maten hebt besteld. Ik heb altijd pech met online bestellen. Voor dat geld vind je hier niet zo’n mooie jas, zelfs niet in de uitverkoop. Zit ie ook lekker warm? Laarzen vind ik ook erg mooi en staan goed bij je jas. Ben benieuwd naar je jurkje!

Sonja
Gast

Superrrrrrrr! Ja dat blauw staat je zo mooi! En wat een heerlijk pittige laarzen!
Ik heb ooit ook een Michelain mannetjes jas gehad… flatteus zijn ze niet. Deze valt heel netjes! Mede door de schuine banen!

Anna Gerrie
Gast

Ik vind je laarsjes heel leuk! Met de grootte van mijn buik momenteel heb ik een oude jas uit de kast getrokken, vind het zo zonde om voor 2 maanden nog een nieuwe jas te kopen 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten