KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Hallo KeeKers! Het is alweer december. Wat gaat zo een jaar snel. Over een paar dagen Sinterklaas en de dag erop staat de kerstboom weer in de kamer. Deze week had ik een leuk beauty event, en geen minuut spijt dat ik ben gegaan. Hoewel, de terugreis vond ik verschrikkelijk. Ik had ook een afspraak bij de psycholoog maar dat was echt een bummer.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 1 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Afgelopen dinsdag ging ik naar Amsterdam voor de introductie van de nieuwe producten van PUPA en Pascaud. Een “Speed Date” zoals ze dat noemen. Gezellige locatie en het gevoel van een warm bad toen ik binnen kwam.

Er waren leuke mensen aanwezig, sommige kende ik al en andere voor het eerst “live”ontmoet. Je ging per groepje naar de verschillende genummerde tafels (1 t/m 6) waar je een uitleg kreeg over de nieuwe producten die je natuurlijk ook allemaal uit kon proberen.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 3 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

De terugweg naar huis was een beproeving. Zo druk op de weg, regen en alleen maar rode achterlichten. Fietsers die en masse van alle kanten kwamen. Ik kan slecht tegen dit soort chaotische toestanden. Respect voor al die mensen die iedere dag in de file moeten staan vanwege hun werk.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 5 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Er komt over dit event nog een uitgebreid artikel natuurlijk!

En maar wachten…

Van de week kreeg ik een sms, een herinnering dat ik een afspraak had bij de psycholoog. Wat vreemd! Ik wist wel dat ik op 2 december een afspraak had, was deze vervroegd om kwam het tussendoor? Voor de zekerheid toch even gebeld en volgens de receptioniste klopte deze afspraak.

Daar aangekomen mij aangemeld bij de balie en toen was het wachten geblazen. Ik zag dat iedereen die er al zat steeds opgehaald werd en de mensen die na mij kwamen ook. Ze roepen je naam niet af, het lijkt alsof het allemaal vaste, bekende cliënten zijn.

Zo rond half 2 gevraagd of de afspraak echt wel klopte. Afijn, toen was het 14.00 uur en ik was het wachten goed zat. Bij een ziekenhuis weet je vaak wel dat het behoorlijk uit kan lopen, ik had geen idee hoe dat hier werkte.

Ik ben naar de balie gegaan en gezegd dat ik naar huis ging. De receptioniste was ook verbaasd dat ik er nog zat. De psychologe was net toch in de wachtkamer geweest voor de volgende “patiënt?” Zij probeerde nog te bellen maar de psychologe was bezig dus zij nam niet op. En had om 3 uur had zij weer een andere cliënt. En dat was niet ondergetekende.

Daarna ben ik naar huis gegaan. Ik was gewoon zo moe van het wachten en natuurlijk pijn in mijn donder van het lange zitten. Mijn heup, bil en been vinden lang zitten niet zo fijn…

Thuis ben ik direct mijn bed ingedoken, ik voelde mij zo akelig. Alsof je spontaan griep hebt opgelopen, alles deed pijn.

De psychologe had later een bericht ingesproken en er was inderdaad iets fout gegaan. De afspraak bleek gewoon niet goed gepland te zijn of iets van dien aard. Ik voelde al dat het niet klopte, ik heb gewoon een afspraak op 2 december.

Tv- Tip! Tygo (Gernandt) in de psychiatrie

Afgelopen donderdag zag ik de eerste uitzending in de serie Tygo in de psychiatrie.  Hij ging een maand lang in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie kijken hoe alles daar werkt. Zo heeft hij gesprekken met patiënten en hulpverleners/experts. Hij onderzoekt hoe en waarom psychische labels worden opgeplakt en vraagt zich af of dit de juiste manier is.

Ik vond het een heel interessante aflevering en ga het zeker volgen. Bizar hoe een 21 jarige jongen al 13 labels/ aandoeningen opgeplakt kreeg, de ene psychiater had weer een andere ziektebeeld voor ogen dan een andere psychiater. Je zou toch zeggen dat ze allemaal dezelfde conclusie trekken?

Vooraf moet de patiënt ook een (meerkeuze) vragenlijst invullen. Net zoiets als je wel eens ziet in de damesbladen. Om maar wat te noemen, heb je 4 keer antwoord A ingevuld dan betekent dat dat je depressief, een burn-out, psychotisch of wat dan ook bent. Ik heb onlangs ook zo een soort lijst ingevuld en vraag mij af of ik nu ook zo een “label” heb gekregen. Ben ik daar blij mee?

Chocolademelk

Kan jij chocolademelk ook nooit rustig opdrinken? Zo lekker!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 7 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Gewonnen

Van de Postcodeloterij won ik dit heerlijke setje van Rituals!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 9 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

De shampoo en conditioner heb ik al gebruikt, mijn haar voelt lekker zacht aan en kreeg ook meer volume. (Dat kan ook komen door de manier waarop ik het geföhnd heb)

Marie 2 keer op de foto

Marie zat perfect op de leuning van de bank voor deze foto.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 11 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Ik moet wel verklappen dat ik aan het spelen was met een laserlampje. 😉 Volgens mij doen fotografen ook dit soort dingen, denk aan een speeltje om een huisdier of kindje in de camera te laten kijken.

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 13 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Morgen ga ik, nu echt voor de tweede keer naar de psycholoog. Het zal mij benieuwen wat ze willen bespreken. Ik heb ook het vermoeden dat ik “huiswerk” mee ga krijgen, haha!

Fijne zondag en tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip! 15 keek op de week KeeK op de WeeK 48- Even(t) Wachten & een TV-Tip!

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 2 december, 2019
   • BeautyByBabs 2 december, 2019
  2. Rory 2 december, 2019
   • BeautyByBabs 2 december, 2019
  3. Daphne - verdraaidmooi 2 december, 2019
  4. bychristiana 1 december, 2019
   • Babs 1 december, 2019
  5. Tessa 1 december, 2019
  6. Annette 1 december, 2019
   • Babs 1 december, 2019
  7. Babs 1 december, 2019
  8. Irene 1 december, 2019
   • Babs 1 december, 2019
  9. Mariska 1 december, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten