KeeK op de Week 47- Toshiba, Tegendraads en Toulouse

Goedemorgen KeeKers!

De rust is wedergekeerd in huize IJkelenstam en het was een prima week. Het leek net alsof het al Sinterklaas was, zoveel pakketjes! En wat een groot compliment kreeg ik van een collega blogger! Enne… hoe maak je productfoto’s als je katten hebt?

 

keek op de week

Haar verven

Mijn zoveelste verf project… Ik zag de kleur koel bruin van Garnier bij de DIO drogist en deze kleur leek mij perfect. Even geen bruin of lichtbruin, maar een kleur met een tikkeltje “rood” erin.

 

 

Het blijft lastig met mijn haarkleur, ik vrees dat je nauwelijks verschil ziet. Maar ach, het grijs is weer even verdwenen!

Werk in uitvoering

Ik was het zat dat mijn  laptop aan al die draden vast zat… de accu van mijn laptop is al jaren stuk, ik heb een extern toetsenbord omdat ik toetsen mis, dus een accu en toetsenbord voor mijn Toshiba gekocht. Oude eruit, nieuwe erin, that’s it. Je hoeft er niet voor naar een reparateur. (In dit geval heeft Jeroen het gefikst)

Een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe laptop (wat zijn die dingen duur, zeg!)

toshiba-gerepareerd

En weer als nieuw!

 

Gewonnen!

De Friday mascara die ik bij Melike van Melikebeauty.nl had gewonnen is binnen. Ik zeg, wauw.. wat een mooie verpakking. ziet er zo feestelijk uit. Een klein schatkistje.

friday-mascara

extreme-volume-mascara

 

Nogmaals dank en ik ben er super blij mee! En hoe de mascara eruit ziet op mijn wimpers laat ik nog een keer zien!

 

Compliment

mara-tegendraads

Tamara van Mara Tegendraads.nl  schreef een artikel over haar favoriete bloggers. Ik denk dat iedere blogger wel op zo een artikel klikt want stiekem hoop je natuurlijk dat je erbij zit. Ik blijf het een eer vinden! Het is hartstikke goed om te kijken hoe iemand jouw blog ziet, zo heb je ook feedback of je goed bezig bent.

Beauty By Babs is (zoals je uit de naam al begrepen zal hebben) het besutyblog van Babs. Babs is iets ouder dan de meeste beautybloggers en daarom juist de persoon die je moet hebben. Ze is zo een beetje de ervaringsdeskundige.

Op haar blog vind je reviews van zowel budgetmerken als high end producten. Ze is ook stiekem een beetje beroemd, want ze werkt ook als figurant en model. Ze schrijft ook met veel humor en voor eerlijke reviews moet je bij haar zijn. Ze heeft 2 katjes Toulouse en Marie en al alleen daarom moet je haar op Instagram gaan volgen, zo lief!

Redenen om Babs te volgen:

 • Leuk en vrolijk mens
 • Ze weet waar ze het over heeft.
 • Laat vaak lieve berichten bij je achter
 • Is altijd op de hoogte van nieuwste trends in beauty

Zo, die kan ik in mijn zak steken! Ik weet nu zeker dat ik goed bezig ben met mijn blog en een leuk en vrolijk mens genoemd worden doet mij goed 🙂

Hoe maak je product foto’s als je katten hebt?

Nou zo dus…!

Marie vind het altijd leuk om voor je te kruipen als je druk bezig bent. “Ik wil ook aandacht!” Zet mij maar op de foto, ik ben veel leuker dan een rare crème!” Hahahaha, geweldig! Dus haar maar gefotografeerd. Nadeel: mijn witte papier was daarna niet meer wit…

mooie-marie

En nu ze toch zo lag zag ik de kans om heel snel een gek hoedje op haar hoofd te zetten. Viel er overigens ook zo weer af..

marie-met-hoedje

Droopy…

marie

Samen spelen, nog steeds leuk om te zien.

toulouse-en-marie

toulouse-bij-speeltje

Toulouse gaat heel vaak bij Tom in de kamer liggen. Hij luistert ook echt naar hem, heel bijzonder. Maar hij kan ook wel klieren hoor, hij valt altijd Tom zijn plantjes en controller aan, zo ook zijn tandenborstel, dan is hij even “Evil Toulouse” .. 😉

toulouse

Ik ben wel even zoet… er kwam deze week een lading aan pakketten binnen.. Heerlijk, ik ben dol op testen! Is het al Sinterklaas?

pakketjes-en-teddy

Dat was het weer voor deze week! See you next week!

handtekening Babs

 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Tamara TS 23 november, 2016
  2. Deb 22 november, 2016
  3. Melike 21 november, 2016
   • BeautyByBabs 21 november, 2016
  4. Astrid 21 november, 2016
  5. Yvonne 21 november, 2016
  6. Sonja 20 november, 2016
  7. Astrid 20 november, 2016
  8. Lifeaholic.nl 20 november, 2016
  9. Annette 20 november, 2016
  10. Malou | Blonde Blossom 20 november, 2016
  11. Romy 20 november, 2016
  12. Nienke 20 november, 2016
  13. Sandra 20 november, 2016
  14. Hennie 20 november, 2016
  15. Gonny 20 november, 2016
  16. Natascha 20 november, 2016
  17. Charel 20 november, 2016
  18. Jonna@Burgertrutjes 20 november, 2016
  19. chucky1012 20 november, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten