KeeK op de Week 46, jurkjes, taart en geen cake

Als iemand overlijd in je naaste omgeving staat alles een beetje stil. Ik kon mij moeilijk concentreren op mijn blog wat natuurlijk logisch is. Ik heb wel deze week leuke pakketjes gehad en ik moet nu wel even een inhaalslag gaan doen. Vrijdag was de begrafenis, dus ook helemaal vergeten de winnaar te trekken van de Bodyshop winactie…

 collage-keek-oma-1

Dag oma

Het was een beladen en toch mooie dag. Qua weer, het zonnetje scheen, geen vreselijke regen, dat lijkt mij zo triest. Mijn schoonmoeder lag er koud, maar mooi bij. Ik heb mijn ouders ook aangeraakt toen zijn overleden waren en dat voelt zo koud aan. Gek genoeg had zij meer kleur in haar gezicht dan toen zij zo ziek was. Ik dacht eerst dat ze foundation op had, maar dat was niet zo.

Ik vond de uitvaart heel netjes verzorgd. De mensen van de Dela gingen vol respect met de overledene om. Ik hoor dat het ook wel eens anders gaat. Toen wij wegreden van het parkeerterrein stapten zij uit de lijkwagen (ik vind dat zo een naar woord, maar weet geen andere naam) en liepen zij vooruit, zo ook bij het kerkhof.

Ik droeg een mand met rozenblaadjes en orchideeën, want oma wilde niet dat er zand op haar kist gestrooid werd. Zij hield veel van Orchideeën.

graf-oma

Er waren zo’n 60 mensen, ook veel 70- 80 plussers, sommige nog behoorlijk fit en vief. Een grote opkomst die wij niet hadden verwacht. En je ziet ook veel oude bekenden, apart is dat. Op begrafenissen en trouwerijen is het vaak een soort reünie.

Na de begrafenis was er koffie met gebak. Ook iets wat zij graag wilde. Niks stomme cake, lekker taart eten was haar wens. Ja, zij had het allemaal al geregeld. En goed ook.

Haar achterkleinkind was er ook, de kleine Luuk. Pas 3 weken oud. Wat een schatje!

tom-en-luuk

Gelachen

Net zoals bij de begrafenis van mijn vader en moeder werd er ook veel gelachen. Er zijn situaties dat je denkt “als dat maar goed gaat” . Dat de kist niet om kiept en dat soort dingen… Bij de begrafenis van Jeroen zijn oma lieten oude mannetjes met een touw de kist zakken… een oude heer klapte zowat voorover het graf in… zie je het voor je?

Er is tijd voor verdriet, tijd om te lachen en om het leven te vieren.

Rust zacht

Herfst

Om de hoek van het restaurant waar wij koffie dronken zag ik deze reuze paddenstoel. Of schimmel.. een paddenstoel is toch een schimmel? Het lijkt ook iets wat in een vochtige badkamer kan groeien… Wel heel herfstig, vinden jullie niet?

paddestoelen

 

Red Velvet cake

Deze had ik voor mijn schoonvader en natuurlijk voor ons zelf gemaakt. Hij is echt heel lekker.  Met een beetje hulp van Dr. Oetker. Ze hebben deze ook bij de Hema, die wil ik ook een keer proeven. (Ik gok dat die nog lekkerder is!)

red-velvet-cake

Er moet in:

 • Slagroom
 • 2 eieren
 • Mon Chou
 • en de rest uit zakjes… het recept staat op de verpakking!

Gewonnen

Via Mevrouw Miauw won ik make-up van essence en Catrice. Ik heb nog geen tijd gehad om ze te gebruiken, maar wat in vat zit verzuurt niet. ik ben er heel blij mee, vooral met de highlighter, die had ik nog niet!

essence-en-catrice

Pakketjes

Ik moet weer “fashion foto’s” gaan maken. Ik mocht wat feestelijke jurken uitzoeken bij een buitenlandse webshop. Zoveel keus!

 

Van kop tot voeten poseren op de foto, moeilijk. Waar laat je die handen en armen. Ik ga gewoon wat voorbeelden zoeken en dat nabootsen, maar diep in mijn hart zou ik er heel raar op willen staan. Bijvoorbeeld in een yoga pose of zo! Maar dat kan ik het bedrijf natuurlijk niet aan doen, hahaha!

Ook veel make-up looks moet ik gaan maken, maar wel met mooi licht. Zo ijdel ben ik wel. En ik wil het zo goed mogelijk op de foto kunnen zetten.

pakketje-bloggers-and-brands

Ik ga op zoek naar goede lampen en een egale achtergrond. Zodra ik het gekocht heb laat ik het aan jullie zien!

 

Deze week even geen foto’s van Marie en Toulouse. Het is er domweg niet van gekomen om mijn schattepetatten op de foto te zetten.

Volgende week weer natuurlijk wel weer!

Fijne zondag!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Debbie 16 november, 2016
  2. Lifeaholic.nl 14 november, 2016
   • BeautyByBabs 14 november, 2016
  3. Armande 13 november, 2016
  4. Deb 13 november, 2016
  5. Marielle | About That Blonde 13 november, 2016
  6. Melike 13 november, 2016
  7. Natascha 13 november, 2016
  8. Yvonne 13 november, 2016
  9. Charel 13 november, 2016
  10. Annette 13 november, 2016
  11. DisneyChicks.nl 13 november, 2016
  12. YuSt 13 november, 2016
   • BeautyByBabs 13 november, 2016
  13. Hennie 13 november, 2016
  14. Jolanda 13 november, 2016
  15. Miss B Blogz Thingz Over.. 13 november, 2016
  16. chucky1012 13 november, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten