KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Deze WeeK even geen “echte KeeK”… Er is best wel wat gebeurd om over te vertellen, maar ik heb er even de puf niet voor. Ik moet even mijn aandacht steken in de artikelen waarin ik achter loop en dat is al vrij lastig nu ik aan de Amoxycilline ben. Ik vertel het even in het kort en wens jullie alvast een fijne zondag! De uitslag van de longfoto en het bloedonderzoek…

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 1 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Wie mij op Facebook of Instagram volgt heeft het vast al gelezen. Ik was weer naar de huisarts geweest en hij vond dat de verhoging/koorts toch wel lang aanbleef. Dus moest ik een longfoto laten maken en kreeg ik een uitgebreid bloedonderzoek.

Volgens mij was het al de volgende dag dat de assistente mij belde dat er een kuurtje antibiotica voor mij klaarlag bij de apotheek. Ik had dus een longontsteking. Vrijdag hoorde ik dat het niet zo een ernstige was als toendertijd in 2017, maar toch. En aan mijn “bezinksel” bij het bloedonderzoek zagen ze wat. Ik neem aan een infectie of zoiets dergelijks.

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 3 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

Ik ben nu die antibioticakuur aan het slikken en hoop dat ie snel aanslaat. Momenteel (ik schrijf deze post op vrijdag) ben ik nog wel gloeierig en mijn bekken/rug en been doen nog steeds hels pijn. Wat dat is weten we eigenlijk nog steeds niet. En ik merk dat ik best slaperig wordt van de kuur, dus lekker veel dutjes doen. Als het maandag niet verbeterd is moet ik terugkomen bij de huisarts.

Nou, we hopen maar het beste ervan!

KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep 5 griep KeeK op de WeeK 44- Korte Update Griep

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Heidi 6 november, 2019
  2. Daphne - verdraaidmooi 6 november, 2019
   • BeautyByBabs 6 november, 2019
  3. Rory 4 november, 2019
  4. Deb 4 november, 2019
  5. Iris 3 november, 2019
  6. bychristiana 3 november, 2019
  7. Irene 3 november, 2019
  8. Annette 3 november, 2019
  9. Tessa 3 november, 2019
  10. chucky1012 3 november, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten