KeeK op de Week 43- Leuke Blogger, Lieve Baby en Bokkenpootjes Taart!

Het leukste nieuws deze week kwam vrijdag! Mijn nichtje Judith is moeder geworden! Een pracht van een zoon en hij heet Luuk Timo. Verder deze week: Babs in de media, weliswaar geen tv optreden maar zeker ook leuk!

collage-keek-op-de-week-43

Baby Born

Judith is de dochter van mijn schoonzus en toen zij nog klein was gingen wij wel eens babysitten. Zij was als peuter/kleuter ook mijn bruidsmeisje, samen met haar zusje Lysanne.

 

judith-en-tom

Judith met Tom op schoot, nu kan ze haar eigen kindje vasthouden!

 

Als er een baby wordt geboren in mijn naaste omgeving dan denk ik altijd even terug aan de nacht dat Tom ter wereld kwam. Ik had 2 dagen flinke weeën, en ik moest op het laatste moment naar het ziekenhuis. Ik vond het vreselijk, ik wilde zo graag thuis bevallen. Maar als je er eenmaal bent is het eigenlijk prima. Je bent in goede handen. De bevalling werd ingeleid en ik vergeet nooit meer het moment dat ik mijn kindje vast mocht houden. Bij Tom duurde dat even, want hij had vruchtwater ingeslikt en was overigens 2 weken over tijd. Een flinke baby was het.

pa-en-chris

Mijn vader, zijn vriendin en Tom

Foto hierboven: Dat is niet mijn moeder, mijn moeder was overleden, dus heeft zij Tom nooit gekend.

♥ Ma ♥

 

Zo lief hoe Tom naar mij lag te kijken in zijn plastic, doorzichtige wiegje in het ziekenhuis…. Zoals veel moeders kunnen beamen, je smelt gewoon en het blijft een wonder, de geboorte, zo’n klein mensje.

geboortekaartje-tom

De tijd daarna vond ik best zwaar, ik was hartstikke moe en Tom was niet zo een slaper. Ik was echt jaloers op andere moeders die vertelden dat hun kindje gewoon doorsliep! Wij liepen hele nachten te schommelen en te tuttelen zodat Tom maar even ging slapen. In de auto sliep hij altijd direct… nu nog! Auto rijlessen? Ik moet er niet aan denken, zodra hij op het gas drukt valt ie vast in slaap, hahaha!

jeroen-en-tom

Dus ik sliep overdag als hij sliep. “Gewoon laten huilen” werd er geadviseerd. Dat hebben wij één keer gedaan, maar hij was gewoon aan het overgeven tijdens het huilen en bleef op zijn rug liggen. Hoe gevaarlijk is dat! Hij had wel kunnen stikken. Mijn advies aan alle moeders in spé is dan ook… volg je instinct, een moeder voelt het altijd beter aan dan een buitenstaander.

 

Bokkenpootjes taart met advocaat

In de vorige KeeK had ik het al beloofd, mijn tweede taart en lekker dat ie was!

bokkepootjes-taart met advocaat

 

Ik had het recept van Lianne van De Zoetekauw.

Dit zijn de ingrediënten:

 • 400 gram bokkenpootjes
 • 100 gram boter
 • 500 ml slagroom
 • 300 ml advocaat
 • 2 zakjes vanillesuiker (16 gram)
 • 2 zakjes klop-fix

Het volledige recept kan je hier lezen. Smul smakelijk!

bokkepootjes-taart met advocaat

En nu moet ik echt stoppen met dat gesnoep, ik groei serieus dicht.. ik word veel te zwaar. Babs gaat minder eten . Niks geen taartjes meer, veel water drinken en geen tussendoortjes. Laatst betrapte ik mij erop dat ik gewoon mini Marsjes kocht in de stad omdat ik trek had. Dat deed ik een tijd geleden echt nooit… foei!

 

Gewonnen!

Deze leuke ketting won ik bij Disneychicks , een blog van Lucia en Nathalie die totally Disney gek zijn. Het is zo leuk om achtergrondverhalen te lezen over Disney films, shoplogs te zien van alleen maar Disney spullen. Een vrolijke blog!

kaartje-disney

Met Tinkerbell om mijn nek is de kans groot dat ik een keer ga zweven.. blaas maar wat elfenstof!

tinkerbell

 

In de Media

Sinds kort heb ik een Thema bij Mythemeshop. Een betaald  thema gewonnen via Blogtrommel. Je mocht je website “opgeven” voor hun showcase en BeautyByBabs werd goedgekeurd. Leuk hè!

showcase-mythemeshop

Ik kreeg een lief compliment van Manuela van Lifeaholic.nl.  Zij had een blogpost gemaakt met haar favoriete bloggers.

Beautybybabs.com: Een beautyblog gecombineerd met een stukje privéleven. In haar ‘Keek op de week’ blikt Babs terug op haar week waarin we ook regelmatig haar katjes voorbij zien komen. Babs neemt ook zeker de tijd om uitgebreid te reageren op andermans berichten, erg gezellig! ?

 

 

beautybybabs-media

Manuela blogt nog niet zo lang, ik vind het zo leuk om te zien hoe haar blog steeds mooier wordt!

 

Marie en Toulouse

Zij beginnen nu echt een dagelijkse routine te krijgen. Je weet ongeveer wanneer ze gaan slapen, ‘s ochtends een dutje ‘s middags een lange slaap, zo ook ‘s avonds.

marie-computer

Marie is tegenwoordig gefascineerd door de computer; de muis, het toetsenbord…

Wanneer ze hun keet uurtje hebben, dan racen ze door de kamer, de tuin, trap op en trap af. Een keer ging het mis, we hebben het niet gezien maar Marie viel dus tussen de spijlen naar beneden. Een doffe klap.. ze was wel geschrokken en kroop onder het bed. Maar gelukkig niks gebroken!

marie-en-jeroen

 

Laatst waren ze weer op het droogrek aan het klimmen (staat nu in de kamer) en ik hoorde toch een knal! Was die prachtige foto die ik van Astrid (Miss Sentinelli) had gewonnen op de grond gevallen, owww dear…

poster prachtige entree Astid Boers

Ik schrok mij wezenloos, zag het al helemaal voor mij. foto kapot, glas everywhere… niets van dit alles gelukkig! En Marie had ook niks, die katten zijn razendsnel in het wegspringen…

Toulouse is veel leniger dan Marie maar nu wordt het wel oppassen. Toulouse springt zo op het aanrecht en enger… op onze gaspitten.  Ik moet er niet aan denken dat er iets staat te koken! Tips?

toulouse-slaapt-op-bank

Heerlijk slapen…

toulouse-slaapt-2

 

Dit was het weer voor deze KeeK! Er is zoveel meer te vertellen, gave samenwerkingen en nog veel meer, maar dan wordt het een eindeloze post…

Ik ga lekker rommelen in huis en bloggen natuurlijk!

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

  1. Lifeaholic.nl 24 oktober, 2016
  2. Melike 24 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 24 oktober, 2016
  3. Lianne 24 oktober, 2016
  4. Armande 23 oktober, 2016
  5. Elke 23 oktober, 2016
  6. Astrid 23 oktober, 2016
  7. Debbie 23 oktober, 2016
  8. Annette 23 oktober, 2016
  9. Natascha 23 oktober, 2016
  10. Jolanda 23 oktober, 2016
  11. Susan 23 oktober, 2016
  12. chucky1012 23 oktober, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten