KeeK op de Week 42- KeeK, Cake en Bekeken…

Hi Super KeeKers!

Deze week heb ik een cake (taart) gebakken, en hebben jullie mij bekeken op RTL4? Verder in deze KeeK:  Marie en Toulouse slapen in een schattig poppenbedje en mijn nieuwe winterjas!

collage-keek-op-de-week-42

 

Nieuwe Winterjas

Ik liep in de stad en zag dat M&S opheffingsuitverkoop had. Voor degenen die het nieuws hebben gevolgd, M&S mode is ermee gestopt… Ik zag een winterjas en was op slag verliefd. Alleen, ze hadden er nog maar eentje. En dan in een heel grote maat (52)..  Ik verzuip er zowat in maar hij zit zo lekker! Mijn oude winterjas is ziet er niet meer zo mooi uit en ik heb hem volgens mij al drie jaar…Het lijkt ook alsof hij minder warm zit. (van het vele wassen?)

nieuwe-winterjas

Deze jas was echt een koopje namelijk €12 !

 

Eyeliner penseel

Deze handige tool wilde ik al een tijd heel graag hebben! Een penseel  met een knik erin, ideaal voor het aanbrengen van gel eyeliner. Besteld bij Douglas. Merk :Zoeva

zoeva-eyeliner-penseel

House Vision

Bedankt voor alle felicitaties voor mijn nieuwe huis.. Ik dacht dat jullie het wel door hadden dat het natuurlijk nagespeeld was, zoals zij dat noemen. Ik zou dan eerst een winnend lot in handen moeten krijgen! Het was een leuke dag (en prachtig weer!)

Mooi, mooi.. Wat zeg ik vaak Mooi! Je weet gewoon niet wat je steeds moet zeggen. Ik lag echt in een deuk. Je ziet wel eens van die compilaties bij DWDD… nou, schuif mij er ook maar bij…vreselijk zeg.

Op een bepaald moment zei Jeroen over de vakantiewoning…Ja, het hout is mooi bruin?!… toen had ik het niet meer! Hij wist ook niet meer wat te zeggen… huh? Ik kon natuurlijk niet keihard gaan lachen maar toen de camera stopte lag ik zowat op de grond te schaterlachen. En zij hadden het niet eens door dat het best een rare uitspraak was. En hebben het niet eruit geknipt. Lol 😉

onbewust-spiegelen

Sta ik daar toch een partij onbewust te spiegelen!

Mijn ogen werden maar kleiner en kleiner.. confronterend zo een filmpje van jezelf. Keek ook recht in de zon. Wie het gezien heeft begrijpt precies waar ik altijd over “zeur”. Een ooglidcorrectie dus…

Het was een heel leuke dag, een gezellige groep mensen, een heel relaxed dagje uit! En de vakantiewoningen waren echt heel mooi, zeker het tweede huis!

Taart gebakken

Ik roep vaak bij Ramadanrecepten en de Zoetekauw, mijn 2 favoriete foodbloggers dat ik die taart een keer ga bakken. En die koekjes, toetjes etc…

Wij zijn er eindelijk aan toegekomen. De eerste taart is een taart met banketbakkersroom. Ik ben daar dol op. Op de een of andere manier hadden wij of te weinig room gemaakt of het was teveel ingedikt. dus was hij vrij droog. Maar wel heel lekker! In plaats van perzik hebben wij er appel op gelegd.

appeltaart-met-banketbakkersroom

taart

Hier vind je het recept!

De volgende keer laat ik de taart zien die wij gemaakt hebben van De Zoetekauw en die is echt ook heel erg jammie! (hik)

 

Poppenbedje- Stapelbed

Ik zag een advertentie staan op de lokale FB pagina. Een poppenbedje voor 7,50? Mooi! Mooi! Ik bedoel… Leuk! Schattig  voor Marie en Toulouse! Het is een houten stapelbed en zo kunnen Marie en Toulouse ook gezellig samen liggen. Of toch niet?

Marie eiste de het onderste bedje al snel op…

marie

Samen?

samen-in-poppenbed

Wel krap…

Nee, Toulouse… ga jij er maar uit…

toulouse-verbannen-uit-bed

 

Oké, dan ga ik wel boven.

toulouse-op-stabelbed

Als ze ieder in hun eigen bed liggen moeten ze altijd klieren. Het zijn net 2 kinderen, klopt gewoon helemaal, hahaha.

Maar vaak gaat het samen ook goed hoor!

meneer-en-mevrouw-cats-in-bed

 

Tot de volgende KeeK! (enne… leuk als je een reactie achterlaat natuurlijk!)

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Lianne 18 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 18 oktober, 2016
  2. Deb 17 oktober, 2016
  3. Lifeaholic.nl 17 oktober, 2016
  4. Debbie 17 oktober, 2016
  5. Hennie 16 oktober, 2016
  6. Annette 16 oktober, 2016
  7. Claudia 16 oktober, 2016
  8. Jolanda 16 oktober, 2016
  9. Johanna 16 oktober, 2016
  10. YuSt 16 oktober, 2016
  11. Mariska 16 oktober, 2016
  12. Gonny 16 oktober, 2016
  13. Natasjaa 16 oktober, 2016
  14. Susan 16 oktober, 2016
  15. chucky1012 16 oktober, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten