KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Hallo lieve KeeKer vrienden!  Deze week heb ik mijn EPIC pakje verstuurd en gekregen, wij maken zelf kefir,een prachtig boeket en weer aandacht voor mijn schattepetatten, ofwel Marie en Toulouse!

 

keek op de week 42 2017

Foto: Shutterstock

#EPIC

Deze editie doe ik mee met de echte post is cool actie, ofwel #EPIC. Een stel enthousiaste bloggers trekken lootjes (het lijkt wel Sinterklaas) en dan sturen wij cadeautjes naar elkaar toe. Super leuk natuurlijk, want het is altijd een feestje om leuke post te ontvangen. Ik zag op Instagram en Twitter al zulke creatief ingepakte pakketjes langskomen… Ow.. Ik vrees dat ik een heel saai pakketje heb gemaakt. Ik weet niet hoe het komt, maar vroeger kon ik altijd zo creatief bezig zijn en sinds ik blog gaat al mijn energie (voor zover ik die heb) en tijd in mijn blog zitten. Het is net zoals mijn handschrift, die ziet er ook zo idioot uit. Zeg maar lelijk. Een “getroebleerd persoon” zo zou en handschriftlezer mij vast noemen, hahaha! (hysterische lach) 😉

epic pakketje

Dit pakketje kreeg ik… Het is nu zondag en ik mocht het gisteren uitpakken. Blogpost volgt!

Gewonnen!

Het is altijd super tof om iets te winnen en zeker een fijne crème. La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5 helpt je huid te kalmeren na teveel aan zonnestraling, en kan je ook gebruiken na een dermatologische ingreep, bij schaafwonden en tatoeages. Een alleskunner dus!

KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen 3 kefir KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl had de winactie georganiseerd en nogmaals super bedankt voor deze mooie prijs!

 

PowerMix behandeling

Ik was uitgenodigd door L’Oréal om een powermix behandeling te ondergaan bij kapsalon Anne in Geffen, en wauw, wat is dat een opfrisser voor mijn haar! Mijn complete verhaal volgt deze week!

Bij de wastafel voor de power mix behandeling

Griepprik

Dinsdag kon ik terecht voor de griepprik. Ik kon ook een prik krijgen tegen een infectie veroorzaakt door de pneumokokken bacterie (longontsteking, hersenvliesontsteking en bloedvergiftiging) , dus heb ik dat ook maar gedaan. Wel een prijzig spuitje, wordt niet vergoed.

pneumokokken

De arts die de vaccinaties toediende moest even kijken of dat wel samen kon met de griepprik, maar dat was geen probleem. Ik ben de rest van de week een beetje grieperig geweest en zaterdag wat duizelig en had een beetje last van mijn maag. Kan natuurlijk toeval zijn…Laat de winter maar komen!

 

Bloomon

bloomon

Donderdag kreeg ik deze prachtige bos bloemen van Bloomon! Wat zijn ze bijzonder mooi, ik ben er reuze blij mee!

bloomon

 

roos

Ik had deze bloemen wel eens gezien op Instagram, maar als je ze echt in je handen hebt zie je hoe prachtig iedere bloem is. Met zorg geplukt en een prachtige combinatie!

boeket bloomon

Marie en Toulouse zijn dol op de stevige kartonnen verpakking waarin ze zaten!

 

 

Kefir

 

kefirJeroen is kefir aan het maken. Kefir is een yoghurtachtige drank en schijnt verfrissend en licht tintelend te zijn. Van oudsher gebruikt men schapen of geitenmelk. Het zijn eigenlijk schimmels/bacteriën die zich voeden met suiker. Je kan ook waterkefir maken en wij gaan voor deze variant. (geitenmelk vind ik nogal brrr…)

Je hebt dus de kefir korrels/ bacteriën, daarbij giet je één liter water, je doet er wat gedroogd fruit bij en wat suiker. Nog 2 dagen in de koelkast laten fermenteren en klaar!

 

Gezond?

Yep! Kefir is goed…

 • Voor je darmen (probiotica)
 • Tegen stress
 • Voor je stoelgang
 • Maakt je botten sterker
 • en helpt bij het afvallen.

 

Marie en Toulouse

Ik heb deze week weer veel foto’s gemaakt van Marie en Toulouse. Marie is steeds vaker heel knuffelig naar mij toe maar ook best kattig tegen Toulouse. Ik denk dat dat ook komt door de vreemde snuiters (kattenvolk) die nog steeds hier binnen komen lopen. Marie en Toulouse lijken steeds alerter te worden en zijn soms wat onrustiger.

marie op schoot

Dan moet ze iedere dag even bij mij liggen…

Troetel elfje…

marie nekje kriebelen

Lekker zo onder mij kinnetje, vrouwtje!

 

Marie maakt mij altijd te vroeg wakker… miauwen (dan wil ze eten) en als ik niet snel reageer dan gaat ze mijn make-up van de tafel schuiven. Ja, ze heeft een sterke wil!

Boxes,boxes!

marie in doos

Maar het ligt ook wel knus buiten in de tuin als vrouwtje haar hoofdkussen en dekbed laat luchten…

KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen 15 kefir KeeK op de WeeK 42- EPIC, Kefir, Powermix, Bloomon en Gewonnen

Over “luchten”gesproken…

Toulouse

Nomnomnom…. die muesli met opgeklopte room is wel erg lekker!

marie eet muesli

Dag lieve KeeKers! (ach, die oogjes van mij, die blijven maar tranen)

marie

 

 

Volgende week heb ik meer foto’s van Toulouse!

 

 

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 25 oktober, 2017
  2. Deb 22 oktober, 2017
  3. Charel 22 oktober, 2017
  4. wendy 22 oktober, 2017
  5. Annette 22 oktober, 2017
  6. Rory 22 oktober, 2017
   • BeautyByBabs 22 oktober, 2017
  7. Sylvia 22 oktober, 2017
  8. chucky1012 22 oktober, 2017
  9. bychristiana 22 oktober, 2017
  10. Natascha 22 oktober, 2017
  11. Sonja 22 oktober, 2017
  12. Hennie 22 oktober, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten