KeeK op de Week 41- Body Shop, Budget en een Buitenhuis

Hallo KeeKers! Man, man wat was het al winters buiten! Nee, geen DIY kastanjes poffen boven een sigaar of “herfstbladeren in je thee” recepten, maar gewoon een kijkje in mijn leven. Deze week: The Body Shop, koopjes van een euro en tussendoor hebben wij een vakantiewoning gekocht! collage-keek-op-de-week-41

The Body Shop

Woensdag ging ik naar Amsterdam, naar  The Wildest Christmas Ever van The Body Shop. Ik had met Claudia van Beautytag afgesproken. Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier ontaard dat altijd in chaos, hahaha. We liepen elkaar weer mis…

Ik heb echt zitten smullen van als die prachtige producten! Ik ga jullie later er alles over vertellen maar ik geef alvast een preview van de goodiebag die wij meekregen!

goodiebag-the-body-shop

 

Euroknallers

Ik heb wat koopjes in de afgelopen maanden gescoord en iedere week laat ik er eentje zien. Zij kosten tussen de 1 en de 5 euro… Lekkere budgetprijsjes!

Volgens mij is deze spons net zo goed als de originele beautyblender. Hij zet goed uit met water (foto rechts) en foundation opbrengen gaat flawless! Heel blij mee. Volgens mij was deze €3

 

Vakantiewoning gekocht…?

Gisteren was de preview bij RTL 4. En volgende week de hele aflevering. Doodeng, want ik zie mijzelf niet graag terug op bewegend beeld. Vandaar dat ik ook spaarzaam af en toe een filmpje plaats. Maar ach, zoveel mensen hebben mij al “live”gezien enne.. ik ben wie ik ben en doe wat ik doe.. (ik hoor een liedje, herinneren jullie deze nog, nog, nog! hahaha)

house-vision

Ik heb keihard (ingehouden) moeten lachen om iets wat Jeroen op een bepaald moment spontaan zei, en ze bleven maar door filmen. Ik kon mijn lachen nauwelijks inhouden. Ik hoop dat ze dat erin laten.. “Say what? ” dacht ik en volgens mij trok ik echt een heel raar hoofd! Afijn, als jullie kijken, let dan op de “scene” buiten de vakantiewoning!

Marie en Toulouse

 

Is het geen schatje? Wij speelden kiekeboe 🙂

marie-kiekeboe-3

Dozen met kattenbakkorrels, daar wordt Toulouse helemaal blij van! Omgooien (al dat zand over de grond), korrels eruit proberen te halen en op het harde karton bijten!

karton-slopen

Ze hebben deze mand weer herontdekt… maar is het niet ietwat krap?

samen-in-de-mand

Kon ik maar bij die lange staart van Toulouse!

staart-in-de-gaten-houden

Volgende week zal ik meer vertellen over onze vakantiewoning… ahum.

Laterzzzzz…Miauw!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Claudia 16 oktober, 2016
  2. Sanne 12 oktober, 2016
  3. Melike 10 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 10 oktober, 2016
    • chucky1012 15 oktober, 2016
     • BeautyByBabs 15 oktober, 2016
      • chucky1012 15 oktober, 2016
  4. Florentine 10 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 10 oktober, 2016
  5. Deb 10 oktober, 2016
  6. Blog & Beauty 9 oktober, 2016
  7. YuSt 9 oktober, 2016
  8. Lifeaholic.nl 9 oktober, 2016
  9. hillybillybeauty 9 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 9 oktober, 2016
  10. Nicolette 9 oktober, 2016
  11. Lisa 9 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 9 oktober, 2016
    • Lisa vd bovrnkamp 9 oktober, 2016
  12. Armande 9 oktober, 2016
  13. chucky1012 9 oktober, 2016
  14. Annette 9 oktober, 2016
  15. Natasja 9 oktober, 2016
   • BeautyByBabs 9 oktober, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten