KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Hi lieve KeeKer vrienden! Deze week gaan we tuinieren, bakken wij koekjes, lopen wij DE crème de la crème mis, kruipen wij in een doos en nog een doos in the picture, de Fairtrade Foodbox! kortom, wij houden het koninklijk “Simple”….

KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen 1 tuinieren KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Foto: Shutterstock

Tuin

Deze zomer wil ik een een groenere tuin. Ik mis dat best wel. Struiken, een fruitboom, bloemen… ik wil meer sfeer en die schutting meer uit het zicht. Waarschijnlijk heb ik het licht gezien toen de schutting plots plat lag door de storm.

Het was mijn idee om iedere maand iets te gaan kopen om de tuin op te fleuren. Zo spreid je de kosten ook weer mooi. En het begin is gemaakt!

coniferen

Deze leuke conifeertjes  heb ik alvast neergezet. Nu hopen dat ze ook lekker gaan groeien.

KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen 4 tuinieren KeeK op de WeeK 4- Simple, Tuinieren, Koekjes, La Prairie en 2 Dozen

Marie en Toulouse vinden het ook helemaal leuk. Van hen mag de tuin wel een spannende jungle worden!

 

La Prairie bij LIDL?

In een nieuwsbrief stond dat LIDL met een heel bijzondere verzorgingslijn kwam. Huidverzorging die niet onder doet voor La Prairie. Gewoon dezelfde ingrediënten maar dan stukken goedkoper. Dus die wilde ik zeker gaan testen. Maar verdorie, is ie niet online en niet in Nederland verkrijgbaar.

cien lidl

Een pot crème van La Prairie kan zo tussen de €150 en €550 (afgeprijsd) kosten. Dus je snapt wel dat ik deze heel graag wil proberen!

 

Winnen doe je bij de ?

Het is ook wel een slogan die in je hoofd gestampt is door alle commercials. Oké, geen envelop met 10.000 of 100.000 euro, maar ik ben er heel blij mee!

postcode loterij prijs

Volgende week laat ik de inhoud aan jullie zien 🙂 Wij gingen eerst naar de verkeerde Emté en vervolgens naar de goede. Maar de boxen waren helaas op. Maandag maar weer terug gaan…

 

Simple

Collega blogger Annette heeft echt een neusje voor nieuwe producten. Ik heb best wel veel gekocht op haar aanraden, ik zal nog een keer een artikel maken over wat ik allemaal gekocht heb, veroorzaakt door reviews van andere bloggers.

simple kruidvat

Deze eyemake-up remover van Simple is zeker goed! Reinigt als een malle, snel en effectief zonder prikkende ogen. Vorige week hadden ze een actie van 1+1 gratis maar er stond er nog maar eentje in het schap. Dus de facial wash meegenomen en die is ook zeker de moeite waard! Simpel maar doeltreffende producten! Te koop bij Kruidvat.

 

Koekjes bakken om 23.00 uur

” Wat in mijn kop zit, zit niet in mijn kont” zegt Jeroen wel eens tegen mij. Ahum… Het klopt wel, als ik iets wil doen dan doe ik het ook. Liefst meteen. Ik had zin om weer eens koekjes zelf te bakken. Vaak staan wij bij de supermarkt te kijken bij de koekjes en dan spreekt niks ons aan. Ik zag deze uitsteekvormpjes bij Wibra en direct meegenomen.

koekjesdeeg

 

Ze waren best lekker, niet bijzonder maar ach, het is mijn eerste poging sinds jaren (een jaartje of 10?)

koekjes 1

Dozen

Ik kan Marie en Toulouse geen groter plezier doen dan met een lege doos. Die dozen liggen dan een paar weken in de kamer totdat er weer een nieuwe komt.

Toulouse

Beetje gekke foto, maar ik had een luikje uit de bovenkant geknipt, dus van bovenaf gefotografeerd 😉

Toulouse

 

Wat zij ook geweldig vinden zijn die lange sluitclips (maar niet die bij de boterhamzakjes of vuilniszakken zitten). Daar kunnen ze heel lang mee spelen. Maar dan verdwijnen ze weer of ik zuig ze op met mijn kippige oogjes. Weet jij waar je dat soort clips kan kopen?

 

Hoe was jullie week?

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Rory 29 januari, 2018
   • BeautyByBabs 29 januari, 2018
  2. chucky1012 29 januari, 2018
  3. Astrid 28 januari, 2018
  4. Natascha - BeautyOpinie 28 januari, 2018
   • BeautyByBabs 28 januari, 2018
  5. Deb 28 januari, 2018
   • Deb 28 januari, 2018
   • BeautyByBabs 28 januari, 2018
  6. Annette 28 januari, 2018
  7. Sylvia - alovelyadventure 28 januari, 2018
  8. bychristiana 28 januari, 2018
  9. Sonja 28 januari, 2018
  10. Hennie 28 januari, 2018
  11. Jolanda 28 januari, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten