KeeK op de WeeK 39- Spaghettimonster, Spin en Karppi

Hallo KeeKers. Deze week was het flink schrikken van een enorme spin die ik plots langs het aanrecht naar beneden zag vallen, iewwww! Dus ben je panisch van spinnen, niet verder kijken. Ik heb een life-beauty-hack geprobeerd met een vergiet. Niet om wat af te gieten maar om krullen in mijn haar te krijgen. Werkt het?

keek op de week 39 2018

Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Haarkrul hack

Ik kijk graag van die handige lifehacks op YouTube. Zoals ruimtebesparende manieren om kleding op te hangen, hoe je een te strakke spijkerbroek losser kan maken, make-up hacks en dat soort leuke dingen.

vliegend spaghetti monster

Deze haar-hack vond ik zo grappig dat ik hem zelf uitprobeerde. Je wast je haar en droogt het door ondersteboven met je haar in een vergiet te hangen. Nu is mijn haar vrij kort momenteel en in laagjes geknipt, dus ik kreeg niet alles in het vergiet. Maar het resultaat was leuk, er kwam een losse slag in mijn haar. Geen wow- krullen maar toch meer slag!

slag in haar

Ik moest zo lachen, een lezeres vroeg of ik lid was van de kerk van het vliegende spaghettimonster. De wat? Google maar, hahaha. Ik had geen idee dat dat bestond…

Monsterspin

Spinnen… Waarom vinden veel mensen, zeker vrouwen, spinnen eigenlijk zo eng? Ze doen je niets (daar gaan we van uit in Nederland) maar maakt dat je soms echt de kamer niet meer in durft alsof hij je plots zal bespringen haha! Ik ben zo een bangerik, zit er een enge spin, dan piep ik of Jeroen heel snel kan ingrijpen om mij te verlossen van dat enge beest. Want anders loop ik de rest van de dag/nacht met grote, alerte ogen door het huis omdat ik steeds bang ben dat ik hem weer zie.

Ik zal deze griezel in klein formaat zetten voor het geval dat….

spin

Jeroen moest van mij ook snel een foto maken om de gruwel ook aan Tom te laten zien. Held dat ik ben, ik sta dan zenuwachtig een paar meter verder. Door het maken van de spinnen fotoshoot 😉 maakte hij dat ie wegkwam… Hij zit nu ergens achter de keukenkastjes vast te plannen hoe hij mij weer aan het schrikken kan maken…

Serie Karppi/ Deadwind

Finse serie in 12 delen die ook wel vergeleken wordt met The Killing. Rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Ik blijf de hoofdrolspeelster maar vergelijken met Saga van Broen/ The Bridge, maar deze hoofdrolspeelster is ook heel tof.

Spannend verhaal, mooie beelden, brr… die kou… Wel een aanrader, maar niet vergelijkbaar met The Killing! Ik las dat er een deel 2 komt! Wil ik zeker ook zien!

Tot de volgende KeeK!

Ben jij ook zo panisch van spinnen?

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Irene 3 oktober, 2018
  2. bychristiana 1 oktober, 2018
   • BeautyByBabs 1 oktober, 2018
  3. Deb 1 oktober, 2018
   • BeautyByBabs 1 oktober, 2018
  4. Mariska 30 september, 2018
  5. Annette 30 september, 2018
   • BeautyByBabs 30 september, 2018
  6. Rory 30 september, 2018
   • BeautyByBabs 30 september, 2018
    • Rory 30 september, 2018
  7. chucky1012 30 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten