KeeK op de Week 39- Nieuw Thema, Nieuwe Nagels, Nieuwe Kattenbak!

Hi KeeKers!

Hebben jullie het  gezien? Ik heb een nieuw thema voor mijn blog! Ik had eerst een gratis thema , zag er ook mooi uit maar hij draaide op een bepaald moment niet meer goed… Toen zag ik de winactie bij Ben van Blogtrommel waar je een betaald thema voor je blog kon winnen. Een perfecte timing!. Blogtrommel bestaat nu 5 jaar en dat werd gevierd met mooie winacties. 

 

keek op de week

Beauty prijzen winnen is  leuk, maar deze prijs komt echt als geroepen. Blogtrommel volg ik al een tijdje en ik kan jullie sowieso zijn blog aanraden. Ben heeft altijd goede tips over alles wat met websites en bloggen te maken heeft! Zoals succesvol aan de slag met affiliate marketing, succesvolle bloggers en hun goede gewoontes, zo houd je je bezoeker langer op je blog, de meest onderschatte blogtips en nog veel meer fijne tips! Ik heb ze vaak toegepast.

 

blogtrommel

Ik mocht een thema uitzoeken bij MyThemeShop. Gisterenavond heb ik alles overgezet, nog wat dingen aangepast en tadaaa! Mijn “kindje” heeft een nieuwe outfit! (er wordt nog aan gesleuteld, ik zat gisteren in tijdnood)

theme-blogging

Heel blij mee!

 

Nieuwe nagels

 

Ja, doe maar gek, ik heb een nieuw thema en nu nieuwe nagels… Mijn nagels zagen er verschrikkelijk uit. Ze groeiden niet, spleten als een malle… afijn, ik kon de hele dag wel met een vijl rondlopen. Als ik ergens niet tegen kan is het wel een haaltje aan mijn nagel.

Ik zag dat er in Tiel een nieuwe nagelstudio geopend was en na 10 keer (op verschillende dagen) langsgelopen te zijn ben ik eindelijk naar binnen gestapt. Ik twijfelde niet of ik het wel aandurfde, maar het is best een investering voor mij..

Ik heb gekozen voor acrylnagels. Wat interessant om te zien hoe dat in zijn werk gaat Toen ik het aan Jeroen vertelde dat zij het poeder (de acryl) met een waterig goedje mengden  zei hij: “Dat doen ze bij auto ‘s ook. “Aha… dan zal het wel stevig en krasvrij zijn!

 

Check Voor en Na

 

Het is ook een gezellige nagelstudio. Toevallig was de dochter van de eigenaars genaamd  Lyna er ook (zo heet de nagelstudio ook, Lyna Nails)

Een klein schattig meisje gekleed in tutu met daaronder een joggingbroekje. Zo cute! En ze kon zo gezellig babbelen. Groene nagellak vond zij het mooist. Bijzonder, omdat je snel de kleur roze verwacht!

Het is de investering waard. Nu kan ik eindelijk mijn gelakte nagels zonder gêne showen en komt de lak beter tot zijn recht. Ik kan nu mij zelfs aan nailart wagen. Zo flashy als wat ik op Instagram of Pinterest zie zal het nooit worden, maar ik ga het wel proberen. De eigenaresse heeft mij een paar mooie nails gegeven en zij hebben er een vaste klant bij,

Ik heb even een multicolor handje gemaakt voor een review, zo kan ik kijken welke lak ook het langst blijft zitten. Ik zit af en toe lekker te trommelen (vast niet goed) en typen voelt zo anders aan!

nagels-gelakt

 

Gewonnen!

Deze leuke walvis zwom van Annette’s (annagesgracefully) huis naar Tiel en is van harte welkom! Ik zal hem goed beschermen Annette!

 

Marie en Toulouse.

Natuurlijk is er nog plek voor mijn rakkenbrakkers! Wist je dat de staart van Toulouse 6 cm langer is dan die van Marie?

Toulouse heeft een (meetlat) staart van 30 cm!

toulouse-maakt-karton-open

Nieuwe kattenbak!

Wij hebben bij de LIDL online shop een kattenbak gekocht. Geen grit meer over de hele vloer, geen geurtjes meer (de bak staat altijd achter mij) en vooral… ze kunnen privé hun behoefte doen.

papier-bak-ballenbak

 

Je kan er ook lekker in liggen!

 

toulouse-kartonnen-doos

 

Kattenbak inspectie… Jippie voor ons?

 

kattenbak-inspectie

Als je deze aap op zijn hoofd slaat gaat ie zingen. Marie vond het maar raar. Zou een kusje de aap tot bedaren brengen?

marie-en-aapje

Samen…

marie-en-toulouse

Toulouse is altijd heel waaks…Ontdekt ook altijd enge spinnen in huis. Marie houdt van languit op haar rug slapen op schoot!

 

Nog lekker genieten van het najaarszonnetje…

marie-toulouse-herfstzon

 

Tot de volgende week lieve KeeKers!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 28 september, 2016
   • BeautyByBabs 28 september, 2016
  2. Debbie 28 september, 2016
  3. Naomi 27 september, 2016
  4. Sandra 26 september, 2016
  5. Melike 26 september, 2016
  6. A Fashion Taste 26 september, 2016
  7. Lifeaholic.nl 25 september, 2016
  8. Armande 25 september, 2016
  9. YuSt 25 september, 2016
  10. Astrid 25 september, 2016
  11. Annette 25 september, 2016
  12. Mariska 25 september, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten