KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen…

Hallo lieve KeeKers! Zoals jullie vast gelezen hebben was ik afgelopen week naar een super leuk event geweest, de open persdag van de House of Rebels. En ik heb zo een leuk idee! Iets met bloggers, samen met en door bloggers gemaakt. Ik moet het nog verder uitwerken en hoop dat het allemaal gaat lukken!

KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen... 1 project KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen...

Foto: Shutterstock

Ik was op mijn “oude blog” aan het kijken en vond o.a artikelen terug van onze vakanties. Zo leuk om weer te zien en te lezen. Ik ga een keer mijn vakantieverhalen opnieuw plaatsen en zal proberen al die vage foto’s te bewerken. Als wij op vakantie waren gebeurden er altijd heel gekke dingen. Soms super leuk en soms verdrietig. Vakantieleed, ik weet er alles van. 😉

 

 

Spannend!

Ik heb een leuk project in gedachten en als alle bloggers en lezers meedoen worden we vast beroemder dan wij al zijn hahaha. Ik moet er even goed voor gaan zitten, maar ik denk dat het heel tof wordt. Mits zoveel mogelijk mensen meewerken.

 

Bonbons

Jaaaa, ze zijn er weer! Ditmaal zijn ze gevuld met espresso en witte chocolade.

bonbons

Wil jij er ook één?

bonbons witte chocolade

Witte chocolade?

bonbons espresso

Of melkchocolade met een espresso vulling?

 

Marie

Soms kruipt ze zo heerlijk tegen mij aan, als een klein kindje ligt ze dan in mijn armen. Overal lees je dat katten er niet van houden om over hun buik geaaid te worden…Nou , die van mij wel!

samen met Marie

Het is zo een lieve knuffel! (kreeg wel kramp in mijn armen van het vasthouden)

 

En als ze in een ondeugende bui is, dan klimt ze stoer op de krabpaal…

Marie op krabpaal

marie 2

 

Dag lieve KeeKers, tot de volgende WeeK!

handtekening Babs

 

  1. Irene 26 september, 2017
  2. Deb 24 september, 2017
  3. Annette 24 september, 2017
  4. Jolanda 24 september, 2017
  5. Desi 24 september, 2017
  6. Sonja 24 september, 2017
  7. Sylvia - alovelyadventure 24 september, 2017
   • BeautyByBabs 24 september, 2017
  8. bychristiana 24 september, 2017
   • BeautyByBabs 24 september, 2017
  9. chucky1012 24 september, 2017
  10. Hennie 24 september, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten