KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen…

Hallo lieve KeeKers! Zoals jullie vast gelezen hebben was ik afgelopen week naar een super leuk event geweest, de open persdag van de House of Rebels. En ik heb zo een leuk idee! Iets met bloggers, samen met en door bloggers gemaakt. Ik moet het nog verder uitwerken en hoop dat het allemaal gaat lukken!

KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen... 1 project KeeK op de WeeK 38- Project, Vakantie (leed) en Knuffelen...

Foto: Shutterstock

Ik was op mijn “oude blog” aan het kijken en vond o.a artikelen terug van onze vakanties. Zo leuk om weer te zien en te lezen. Ik ga een keer mijn vakantieverhalen opnieuw plaatsen en zal proberen al die vage foto’s te bewerken. Als wij op vakantie waren gebeurden er altijd heel gekke dingen. Soms super leuk en soms verdrietig. Vakantieleed, ik weet er alles van. 😉

 

 

Spannend!

Ik heb een leuk project in gedachten en als alle bloggers en lezers meedoen worden we vast beroemder dan wij al zijn hahaha. Ik moet er even goed voor gaan zitten, maar ik denk dat het heel tof wordt. Mits zoveel mogelijk mensen meewerken.

 

Bonbons

Jaaaa, ze zijn er weer! Ditmaal zijn ze gevuld met espresso en witte chocolade.

bonbons

Wil jij er ook één?

bonbons witte chocolade

Witte chocolade?

bonbons espresso

Of melkchocolade met een espresso vulling?

 

Marie

Soms kruipt ze zo heerlijk tegen mij aan, als een klein kindje ligt ze dan in mijn armen. Overal lees je dat katten er niet van houden om over hun buik geaaid te worden…Nou , die van mij wel!

samen met Marie

Het is zo een lieve knuffel! (kreeg wel kramp in mijn armen van het vasthouden)

 

En als ze in een ondeugende bui is, dan klimt ze stoer op de krabpaal…

Marie op krabpaal

marie 2

 

Dag lieve KeeKers, tot de volgende WeeK!

handtekening Babs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

13
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
IreneDebAnnetteJolandaDesi Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Irene
Gast

Oh heerlijk al die bonbons bij jullie! Ik lust wel een witte, als je nog over hebt hahaha 🙂 Wat een lieve foto’s van Marie. Maar begrijp ik hieruit dat het niet zo’n held is? Ben benieuwd naar je project!

Deb
Gast

De bonbons zien er heerlijk uit, doe mij er ook maar eentje 😋! Ben benieuwd naar je vakantie verhalen en waar je geweest bent. Heerlijk om zo te knuffelen met Marie 😽! Hopelijk blijft mijn meisje dat ook nog heel lang doen. Enne.. ben benieuwd naar je project!!

Annette
Gast

Ik ben altijd in voor spannende projectjes dus zet mijn naam er maar bij 🙂 heerlijk die poezenknuffels en die bonbons hmmmmm

Jolanda
Gast

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wat je voor de bloggers en lezers bedacht heb!! Mijn interesse heb je in elk geval al haha

Desi
Gast
Desi

Oh die bonbons die zien er goddelijk uit. Mijn kat vind het ook heerlijk als ik over zijn buik aai en gaat er ook echt voor liggen.

Je project klinkt “mysterious” en maakt me heel nieuwsgierig!

Sonja
Gast

Ik hoop dat je idee is wat ik denk en dan heb je mijn ‘yes’!

Sylvia - alovelyadventure
Gast

Vakantieleed daar kan ik ook over meepraten haha. Op het moment baal je als een stekker maar later kan je er meestal wel om lachen.. Nu ben ik wel heel nieuwsgierig wat je in gedachten hebt voor bloggers😉 wat een heerlijke bonbons weer..

bychristiana
Gast

Ik ben benieuwd naar je nieuwe project! En leuk als je je vakantie verhalen opnieuw gaat plaatsen. Ik heb daar echt van genoten de afgelopen periode; bloggers die hun ervaringen en foto’s van bestemmingen delen; ik krijg er altijd enorm veel inspiratie en ideeën van!

chucky1012
Gast

Ik ben o zo benieuwd naar je project.

Xoxo

Hennie
Gast
Hennie

Je staat er mooi op met Marie! Diva-like. Eentje om in te lijsten. Ik heb met een snel oog naar de bonbons gekeken hoor. Isniegoedvoormij. Benieuwd naar je project voor bloggers!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten