KeeK op de Week 37- Complimentjes, Google, Gewonnen en een Gemene kat!

Wat een mooie zonnige week hebben wij achter de rug. Ik zag dat ik behoorlijk hoog scoorde op Google, af en toe is het heerlijk om een compliment te krijgen, ik heb wat handigs gewonnen en Marie werd aangevallen door een agressieve kat! 

 

keek op de week

 

Google

Ik zocht of er meer leuke blogposts waren over het event van Beauty Kitchen. Nieuwsgierig of ik ergens op een foto stond en zo ja, hopelijk een beetje leuk… toen zag ik dat ik op de derde plek stond in de zoekresultaten van Google, Best trots op!

beauty-kitchen-1

 

Meer in de media…

Deze tweet vond ik super apart, naar aanleiding van mijn artikel over de Perfumers Soiree met Satori Osawa

tweet-satori

 

Complimenten

Samenwerkingen zijn geweldig, maar een compliment krijgen is stiekem bijna leuker!

 

Debbie van Debbieschrijft.nl had dit geschreven in haar artikel over de 5 bloggers die zij volgt.

Babs is een toffe vrouw vijftigplusser die blogt over huidverzorging en make-up, maar ook over medisch cosmetische behandelingen. Ze heeft een goede reputatie opgebouwd met het schrijven van eerlijke reviews over producten die ze ontvangt. Ik lees eerlijk gezegd niet ieder artikel, want Babs schrijft véél. Iedere dag komt er een blogpost online en soms zelfs wel twee. Haar Keek op de Week mis ik echter nooit en zeker niet sinds ze weer poezenmoeder is van twee kittens, Toulouse en Marie.

 

Natascha van BeautyOpinie schreef in haar artikel van de bloghop:

De volgende beautyblog in de bloghop is BeautyByBabs. Babs ontmoette ik 1.5 jaar geleden bij een persevent en het is een onwijs lieve dame! Babs schrijft regelmatig over de ouder wordende huid maar laat ook veel mooie make-up producten zien. Een blog die voor alle leeftijden geschikt is dus.

Ik vind dit altijd echte opstekers en dan heb je weer zin om er vol tegen aan te gaan! Thanks lieve lady’s!

 

Gewonnen…

Hier ben ik heel blij mee! Ik stond vaak te kijken bij de Gilette Venus, maar ik bleef wachten totdat er een aanbieding kwam. en dan nog vond ik hem nog best duur. Nu kreeg ik hem, want ik heb hem gewonnen!

venus-scheermesje

 

Zo, nu kan ik mijn snor ook eens scheren.. 😉

scheren

 

 

Marie en Toulouse

 

Marie en Toulouse zijn serieus aan het puberen.Ik vertelde het vorige week al. Niets is meer veilig en ow, ow…ze hebben mijn make-up tafel ontdekt!

marie-op-de-kaptafel

Lekker snuffelen tussen de lipsticks, potloden, mascara’s en parfums.

 

Gemene kat

De laatste tijd springt een mega-grote kat wel eens op en over de schutting. En dan altijd ‘s avonds als Marie en Toulouse in de tuin zijn. Het is nu al 3 keer gebeurd en ik schrik mij helemaal het apelazerus. Die kat valt dus altijd Marie aan! Ik rende de tuin in toen ik herrie (gekrijs) hoorde en die kat zette keihard zijn nagels in Marie!

Marie liep daarna met een pootje rond en er zat bloed onder haar “oksel”… Verdorie, wat een gemeen beest. Zou hij onze tuin als zijn territorium zien?

Toulouse is de slimste, die maakt dat ie wegkomt. Marie blijft zoeken naar die kat.. gaat ook steeds vlakbij de poort liggen. Zo eng.. En sterk genoeg zijn ze nu nog niet, Ze wisselen hun tandjes en tegen zo een groot beest zijn ze nog niet opgewassen.

Ik hoop dat die kat niet meer terugkomt of dat het later beter gaat.

Foto’s!

Hmmmm… hier klopt iets niet… valt het jullie ook op?

zoek-de-vout-

Dure mandjes zijn niet nodig, Toulouse slaapt net zo lief in een doos. Straks wil hij onder een brug slapen…

toulouse-nieuwe-slaapplek

Holding paws… aaahhhhh…

holding-paws

Tot de volgende week!

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Astrid 12 september, 2016
  2. Deb 12 september, 2016
  3. Astrid 11 september, 2016
  4. hillybillybeauty 11 september, 2016
  5. Melike 11 september, 2016
  6. YuSt 11 september, 2016
  7. Catherine 11 september, 2016
  8. Yvonne 11 september, 2016
  9. Claudia 11 september, 2016
  10. Annette 11 september, 2016
  11. Susan 11 september, 2016
  12. Mariska 11 september, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten