KeeK op de WeeK 36- Bloggers, Beauty Kitchen, Bloghop en Bengels onder een laken…

Het zag er deze week uit alsof Jetpack mijn hele blog opgeblazen had… damage control dus. Het werd gelukkig toch nog een heel leuke week! Na vele hoofdbrekens, mailen over en weer, was plots vrijdagochtend het probleem opgelost! Ik ging naar een geweldig event waar ik veel aardige collega bloggers ontmoette. En met Marie en Toulouse gaat het goed. Deze keer laat ik wat filmpjes zien van de 2 bengels! 

 

keek op de week

 

Met de update van Jetpack liep mijn website in de soep, heel vervelend. Op de een of andere manier “connecte” hij niet meer met Jetpack waardoor  er geen mail verzonden werd van updates. Dus iedereen die geabonneerd was kreeg geen mail van mij. Ja, dat zie toch terug aan de cijfers in Google Analytics…

Ik had hulp gevraag bij mijn hosting bedrijf, bij Jetpack zelf en een forum op Facebook (Durf te vragen over WordPress) en toen ik 2 plugins had uitgeschakeld was plots alles weer oké! Nu mis ik bijvoorbeeld mijn blokje Instagram  (die is gek genoeg ook verdwenen) maar ik ga rustig kijken wat ik daar aan kan doen.

 

Beauty Kitchen…Event!

Donderdag ben ik naar het event van Beauty Kitchen geweest. De locatie was weer top, heerlijk buiten aan het water in Amsterdam. Het was reuze gezellig, Dit keer heel leuke collega bloggers ontmoet en de sfeer was zo relaxed! Wij hebben enorm gelachen. Ja, ik hou van mensen met wie je lol kan hebben. Soms zijn events ietwat te serieus ( ja, ik heb ze meegemaakt) en dan praat je alleen maar over beauty en de producten… Ik vond het leuk om eens een keer gewoon te kletsen over van alles en nog wat.

event bloggers beautykitchen

 

Een blogger die toevallig ook in Tiel woont is met ons terug gereden, anders moest ze weer dat ellenlange stuk terug met de trein. Was reuze gezellig!

Mooie plant voor in de tuin

Van mijn lieve zus en zwager kregen wij deze mooie plant, staat reuze gezellig!

plant tuin

 

Marie en Toulouse in actie

Ik heb zoveel filmpjes van mijn koddige kittens gemaakt en ik zet ze allemaal op YouTube. Zo bewaar ik ze ook veilig, mocht er iets met mijn laptop gebeuren.

De batterij is bijna leeg…de “muis” draait nu heel traag rondjes 🙂

Een heel favoriet spelletje!

Heerlijk in de tuin!

Ze vermaken zich soms beter met huis, tuin en keuken dingen,,, stokjes, een wasknijper, een gordijn…

 

Bloghop vol met dilemma’s!

 

Doen jullie al mee aan de nieuwe bloghop? Ditmaal hebben we allemaal een beautydilemma, die beantwoord moet worden! Je kan bij alle bloggers geweldige prijzen winnen, dus ik zou zeggen: Doe gezellig mee!

beautybloggers dilemma

Je kan starten waar je zelf wil, als je bij mij wil beginnen, dat kan! Klikkerdeklik, hop, hop hop!

 

marie slaapt in schaal

Dat was het weer voor deze week. Leuk dat jullie weer meelazen en voor de fans van mijn KeeK’s, tot de volgende week! Liefs, Babs, Marie en Toulouse!

handtekening Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Armande 5 september, 2016
  2. Melike 4 september, 2016
  3. hillybillybeauty 4 september, 2016
   • BeautyByBabs 4 september, 2016
  4. Annette 4 september, 2016
   • BeautyByBabs 4 september, 2016
  5. Debbie 4 september, 2016
  6. Astrid 4 september, 2016
  7. YuSt 4 september, 2016
  8. Astrid 4 september, 2016
  9. chucky1012 4 september, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten