KeeK op de WeeK 35- Chocolade, Kleur en Vulling

Hallo KeeKer vrienden! Vinden jullie het weer ook zo omgeslagen? Donkere luchten, regen, ik vind er drie keer niks aan… Ik ben gewoon geen herfst/winter type. Het duurt altijd heel lang voordat ik daaraan gewend ben en ben blij als de kerst en oud en nieuw achter de rug is. Dan gaan we weer richting lente. Maar we blijven positief. In mijn huis zijn wat veranderingen gebracht en heel blij mee. Kijken jullie mee?

keek op de week 35 2017

Foto: Shutterstock

“Nieuwe” stoelen

Mijn lieve zus is verhuisd en zij vroeg mij of ik nog eetkamerstoelen nodig had en een lekkere fauteuil. Nou en of! Daar zeg ik geen “nee” tegen. Onze meubels zijn oud, doorgezakt en de meeste tweedehands. Nieuwe meubels zijn duur zijn en met 2 katten in huis hoef ik niet zo nodig dure spullen te hebben. Als mijn katten erop losgaan wil ik niet gefrustreerd in een hoekje gaan zitten. Of boos op ze worden, het kan namelijk gebeuren.

Wij hadden nog 2 eetkamerstoelen die inmiddels vol met katten-halen zaten (en de metalen poot was ook nog gaan roesten) dus ik was heel blij met deze 6 eetkamerstoelen.

 

Onze Ikea Poang (die was wel nieuw) zat verschrikkelijk. Voor mijn rug heb ik een goede, rechte stoel nodig en niet een met een bocht erin. Dit is geen nieuwe stoel maar hij zit heerlijk. Lekker een dekentje bij de hand en dan zou ik toch door de herfst moeten komen, toch?

 

Kleurtjes in mijn haar

Nadat de schaar in mijn haar was gezet wilde ik ook nog een kleur/highlights in mijn haar laten zetten maar het komt financieel niet uit om nu weer naar de kapper te gaan. En ik ben nogal ongeduldig dus zelf maar wat geprobeerd… Met een ontkleuringscrème streepjes getrokken maar nu is het weer veel te rood/oranje.

 

Vandaag ga ik weer nieuwe streepjes in zetten…Ik ga namelijk chocolade -kleurige streepjes maken, ik lijk wel een bonbonnetje 😉

poly palette chocoladebruin

Over bonbons gesproken…

Jeroen heeft van de week bonbons gemaakt en lekker dat ze zijn! Ik heb er maar 2 genomen, ik ben heftig aan het lijnen, zonder pillen overigens, maar ik heb mij voorgenomen van alles wat ik eet de helft te nemen.

Dus wel wat lekkers, maar dan minder.

bonbons

Deze “drolletjes” hebben een vulling van gekarameliseerde suiker, room, pure chocolade en hazelnoot.

Jeroen vind het echt leuk om te koken en te bakken en nu is hij helemaal into zelf bonbons maken.

bonbons basilicum

In deze bonbons zit een vulling van basilicum, room, witte en pure chocolade en zeezout. Lekker, joh!

 

Uitslag mammografie

Vorige maand moest ik weer voor de check-up een mammografie laten maken. Het blijft altijd spannend… Gelukkig hadden zij niets akeligs gevonden op de foto’s. Ik hoop dat dat voor alle vrouwen het geval is.

 

Dat was het weer voor deze week… Tot de volgende …. (volgens mij kunnen jullie dat woord nu wel dromen)

handtekening Babs

 

 

Geen update meer missen?

  1. Lianne 4 september, 2017
  2. Irene 4 september, 2017
  3. chucky1012 3 september, 2017
  4. Sylvia 3 september, 2017
  5. Annette 3 september, 2017
  6. Elke 3 september, 2017
  7. bychristiana 3 september, 2017
   • BeautyByBabs 3 september, 2017
  8. Deb 3 september, 2017
  9. Hennie 3 september, 2017
   • BeautyByBabs 3 september, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten