KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen…

Hallo KeeKers! Iedereen weer blij met de verkoeling deze week? Deze week was een rustig weekje voor mij. Ik heb weer een schilderijtje gemaakt en ik had bezoek van hongerige rupsen in mijn moestuin! Nomnomnomnom…

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 1 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Stock Photo from sarsmis/ Shutterstock

Schilderij: Meisje met kat

De opzet van het schilderij….

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 3 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

En klaar! Het thema past helemaal bij mij, kijk maar!

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 5 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Grappig effect met een lampje erachter…

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 7 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Rupsen in de moestuin

Ik zag plots allemaal rupsen op mijn kool zitten en volgende keer moet ik toch maar een insecten net eroverheen leggen. Op zich is het ook best interessant om zo een beestje te bestuderen. Je ziet hem gewoon dat blad naar binnen schrokken! Ach, voor deze keer laat ik de natuur zijn gang gaan, ze gaan vast binnenkort poppen en dan vliegen ze weg als mooie koolwitjes.

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 9 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Ik had de bladeren eraf gehaald, onder het blad zat een heel nest… Maar er is toch niets meer aan te redden. Ik laat ze maar, gelukkig houden ze het bij de koolbladeren, met de tomaten zal het wel goed komen.

KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen... 11 kat KeeK op de WeeK 31- Meisje met Kat en hongerige Rupsen...

Lekker even een korte KeeK, tot de volgende WeeK!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 687 andere abonnees

9
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BeautyByBabsIreneRoryTessaMariska Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Irene
Gast

Kijk jij ook die YouTube video’s van Jay Lee painting? Het is erg mooi geworden. Ik heb al langere tijd zin om te schilderen, maar durf het niet zo. Mijn schoonmoeder heeft trouwens ook een hoop rupsen in de tuin. Hoop dat het mooie vlinders worden.

Rory
Gast

Prachtig schilderij! Echt heel mooi geworden. En ja, die rupsen. Sinds mijn ‘issue’ met de eikenprocessierups ben ik wel even klaar ermee. Op zich zie ik bij ons in de tuin geen rupsen. Wel veel andere beestjes. Maar waar ik mij het meest aan erger is de buurpoes die stelselmatig naast onze voordeur poept. Ik heb nu houtsnippers en sierstenen neergelegd en daaronder zaadjes van Afrikaantjes geplant. Ik houd oprecht van poesjes en katers, maar hier baal ik wel van.

Tessa
Gast

wat een geweldig mooi schilderij!!!

Mariska
Gast

Het schilderij vind ik echt heel mooi geworden, knap dat je dat kunt en er ook zoveel inspiratie voor hebt 🙂

bychristiana
Gast

Wauw Babs, wat een talent! Ik vind het echt heel mooi. Leuk trouwens om die opzet van het schilderij te zien. Nooit geweten dat je zo begon!

Annette
Gast

Ik vind je schilderij echt super gaaf. Ik heb vorige week voor het eerst een ‘tuinman’ gehad, ben zo blij dat hij zoveel heeft kunnen doen. Fijne zondag Babs.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten