KeeK op de WeeK 3- Tompoucen, 10YearChallenge en een Filmtip!

Hallo KeeKers! Deze week weer een “normale” KeeK op de WeeK, eindelijk na al die strubbelingen van de vorige twee weken. Hou je van een lekkere tompouce? Dan moet je zeker verder lezen! Ook heb ik deze week een keigoede film tip en laat ik zien hoe de “poort”er nu uit ziet.

keek op de week 3

Rainbow cake by sarsmis/ Shutterstock

Deze week heb ik de allerrrrrlekkerste tompouce ooit gegeten! Tom nam ze mee van een banketbakker uit Culemborg en man, wat waren ze lekker! (ik heb er 2 opgegeten). Laatst hadden wij van die diepvries dingen van de LIDL en hoewel ik niet van verspilling houd, deze gingen na een paar happen linea recta de prullenbak in. Zo smerig vond ik ze. Ze smaakten artificial (kunstmatig), de gele room had geen smaak, behalve dat het zoet was. Het was meer zo een maizena-papje met gele kleurstof….Ook de tompoucen van de Hema kunnen niet tippen aan deze uit Culemborg en die vond ik toch altijd best redelijk.

tompouce

Het bladerdeeg was ook lekker krokant, als je je vork erin zette hoorde je het gewoon knisperen. Mooie dunne laagjes bladerdeeg, echt goddelijk lekker! Jullie snappen het wel, als ik iets van gebak nodig heb, dan voortaan naar Culemborg!

Werk aan de poort

Eindelijk rust achter bij ons huis! De boel is platgemaakt en nu moeten de nieuwe plantjes in onze “extended tuin”gaan groeien. Ik vind het er wel mooi uitzien, het is nu een stuk lichter en ruimtelijker.

Film

Ik had jullie al verteld dat ik tijdens mijn griep periode heel veel series en films heb gekeken. Onder andere de mega spannende film “Bird Box” met Sandra Bullock.

Iets engs en buitenaards komt uit de lucht vallen en als je je ogen niet sluit dan word je compleet gestoord. Er breekt paniek uit en mensen plegen spontaan zelfmoord… Je mag eigenlijk nooit meer je ogen openen wil je het overleven.

Het verhaal

Sandra Bullock probeert samen met haar 2 kleine kindjes deze horror te overleven en vlucht weg uit de stad. De enige manier om het te overleven is om zichzelf en haar 2 kinderen te blinddoeken, dus alles moet op de tast en gehoor gedaan worden.

Och, die kindjes…! Wat speelden zij hun rol goed en wat was het akelig spannend! Je zit, althans ik, helemaal van het begin tot eind aan de buis gekluisterd. Later hoorde ik dat mensen zelf geblinddoekt video’s gingen maken alsof het een echte challenge was. Levensgevaarlijke situaties leverde dat op. Laat een film gewoon een film zijn en breng je kinderen niet in gevaar…

#10yearchallenge

Een veel leukere challenge vind ik de #10yearchallenge die je nu overal ziet. Je plaatst een foto van jezelf van pakweg 10 jaar geleden en eentje van nu. Het valt mij op dat iedereen er nu veel jonger uitziet! Wat grappig is dat eigenlijk. Is dat het kapsel, andere wenkbrauwen?

Ik pakte een foto waarop je goed kan zien dat ik nog geen ooglidcorrectie had gehad en jeetje, wat een trieste blik heb ik daar! Mijn haarkleur is mooi, maar zo een kort kapsel… Ik laat het voorlopig maar lekker lang.

10 year challenge

 

Dat was het weer voor deze week, fijne zondag!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 23 januari, 2019
   • BeautyByBabs 23 januari, 2019
  2. chucky1012 22 januari, 2019
  3. Rory 22 januari, 2019
  4. bychristiana 21 januari, 2019
  5. Mariska 20 januari, 2019
  6. Tessa 20 januari, 2019
  7. Irene 20 januari, 2019
  8. Annette 20 januari, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten