KeeK op de week 29- Marie is een Mario and Me in een oude Mini (Jurk)

Vrijdag zijn wij naar de dierenarts geweest met Marie en Toulouse. Zij moesten ingeënt worden en werden gelijk ook helemaal  nagekeken. (oortjes, hartje, vacht etc) En wat zei de dierenarts ? Dat was even slikken….. Verder deze week, nog een paar foto’s van de kittens en een oude foto… Toen ik nog een mini jurk aan kon…

 

keek op de week

Kunstig en vrolijk

Zoals jullie in de vorige KeeK lazen figureerde ik bij Hitman’s Bodyguard. en dan sta je bij de gracht te wachten tot je mag “lopen”. Ik zag zo een leuk atelier met deze kunstobjecten. Lijkt mij gaaf om in huis te hebben. Voor sommige beelden zou ik wel even een ander huis moeten kopen 😉

 

Uit de oude doos

Soms kom je weer wat oude losse foto’s tegen. zoals deze… Allemachtig, wat was ik toen slank! (ik keek wel chagrijnig)

babs little black dress

 

 

Samenwerking

Helemaal leuk! Ik mag nog een foto op aluminium af laten drukken! Wat de afbeelding wordt, daar hoef ik niet lang over na te denken… Alleen, hoe krijg je 2 speelse katten samen op de foto? Dan krijg je zoiets…

kittens fotograferen

kittens fotograferen?

Ik denk dat ik er één bestel met Marie en daarna een met Toulouse. Dan heb ik weliswaar 2 schilderijtjes, maar wel zo handig 🙂

Dierenarts

 

Toulouse is op zeker een kereltje… maar Marie? De dierenarts dacht vrij zeker dat het ook een manneke is…maar 100% zekerheid kon ze nog niet geven.

paspoort marie en toulouse

Toulouse is ietsje zwaarder dan Marie. Dat had ik niet verwacht, Marie is de lekkerbek van de 2…!

 

Marie en Toulouse

Jullie dachten dat ik geen leuke foto ‘s meer had? Dan hebben jullie het mis. Spammen zal ik! Ik zal binnenkort een blogpost maken met alle foto’s van de ‘broertjes’.

Judo!

Judo!

houdgreep

houdgreep

kangaroo Toulouse

kangaroo Toulouse

lieve toulouse pootjes verzorgen spelen

sta ik er zo mooi op?

sta ik er zo mooi op?

 

pootjes verzorgen

tong uitsteken toulouse toulouse op trap

karton is leuk

karton is leuk

marie koptelefoon

marie met ijsbal

marie met ijsbal

Wraaaa, ik ben een gevaarlijke tijger! Of is ze aan het zingen?

Wraaaa, ik ben een gevaarlijke tijger! Of is ze aan het zingen?

 

 

Lekker high met Catnip

 

Catnip is hetzelfde als kattenkruid, en dit is een plantje behorende tot de muntfamilie. Het plantje wordt vaak in kruidenthee gebruikt bedoeld om de spijsvertering te bevorderen. Daarnaast wordt het ook vaak in andere homeopathische middelen verwerkt.

Ongeveer 60% van alle katten reageren met een soort ‘high’ op kattenkruid, dit is genetisch bepaald. Ze gaan rollen, miauwen en tegen het kruid aan schuren, al met al een gelukzalige toestand van enkele minuten voor het beestje.

Er zat bij dit krab-karton kattenkruid en lekker dat ze het vonden!

Sommige foto’s lijken dezelfde maar  ik heb ze achter elkaar geschoten met de functie sport (of dieren) fotograferen

 

 

marie op stoel 2

 

marie koptelefoon

 

Nog een poging om ze laten poseren voor de foto!!

poseren is stom

En nog een poging….

Poseren? Dacht het niet!

Poseren? Dacht het niet!

Misschien leuk om een nieuwe kartonnen doos neer te zetten… hopelijk gaan ze er mooi naast zitten?!

Plas!

Plas!

Slapen

 

slaapjes

slaapjes

marie en toulouse houden elkaar stevig vast

Marie en Toulouse houden elkaar stevig vast

 

lekker uitgerekt

 

Je ziet mij niet! Waar ben ik?

Je ziet mij niet! Waar ben ik?

 

Op een bepaald moment was ik Marie kwijt.. lag ze helemaal verstopt onder het dekbed!

slaapjes

slaapjes

 

Gisteren zijn ze heerlijk in de tuin geweest. Voor het eerst buiten! Maar daarover meer volgende week!

Wanneer mag ik weer naar buiten?

wanneer mag ik naar buiten

Vinden jullie ze ook groot geworden?

Dat was het weer KeeKers! Leuk dat jullie weer meegelezen hebben en morgen maak ik de winnaar van de bloghop bekend!

Heb je niet gewonnen, niet getreurd, want er loopt nog een winactie waarbij je een heerlijke droge olie van Rene Furterer kan winnen en volgende week alweer een nieuwe winactie bij beautybybabs! O ja, mijn blog bestaat nu 3 jaar. 🙂

 

Tot de volgende KeeK, lieve KeeKers!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 20 juli, 2016
  2. Mariska 17 juli, 2016
  3. Melike 17 juli, 2016
  4. Astrid 17 juli, 2016
  5. Annette 17 juli, 2016
  6. Linda 17 juli, 2016
   • BeautyByBabs 17 juli, 2016
  7. hilde 17 juli, 2016
   • BeautyByBabs 17 juli, 2016
  8. Ilona 17 juli, 2016
  9. Claudia 17 juli, 2016
  10. Natascha 17 juli, 2016
   • BeautyByBabs 17 juli, 2016
  11. YuSt 17 juli, 2016
   • BeautyByBabs 17 juli, 2016
  12. chucky1012 17 juli, 2016
   • BeautyByBabs 17 juli, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten