KeeK op de week 25- Varkens, Video, Vaderdag en veel Foto’s!

Hello KeKer peoples!

 

In deze KeeK op de week: Varkens in het wild. Mijn mooie Vaderdag cadeau en Japanse parfums. smullen dus! Nee, niet die varkens… wat zijn het toch mooie beesten. Net als koeien. en ze zijn ook heel intelligent, wisten jullie dat? Maar ze hebben wel varkensoogjes. zoals ik, hahaha. Kom, we gaan lekker in de modder rollebollen!

collage keek 25

Varkens in het wild

Geen wilde varkens, maar een biologische varkensboerderij zit hier vlakbij…Wat een gave boerderij!

Alle varkens lopen buiten, ze rollen lekker door de modderpoel en doen alles wat blije varkens horen te doen. Er was er wel een die constant een zeug aan het bespringen was.. OMG, die geluiden! Het klonk als vechten  en het vrouwtje leek er helemaal niet blij mee te zijn, hahaha. Vond het gewoon zielig voor haar….

varkentje

Tom heeft de foto’s gemaakt… ik was mijn leesbril vergeten.

mag ik wat privacy als ik badder

Mag ik wat privacy als ik badder?

2 varkens

Vaderdag cadeau..

Deze foto op aluminium heb ik besteld bij Webprint en ik vind hem zo mooi geworden! Stevig verpakt werd hij bezorgd en ziet er tiptop uit.

Wij zochten een foto van onze honden Whippet en Vinkie die lang geleden gemaakt was in een dierenwinkel… maar ik besefte dat die gewoon als papieren foto was aangeleverd. en daar had ik weer een foto van genomen. Dus geen digitale kwaliteit.  Ik was bang dat hij kwalitatief niet tot zijn recht zou komen en toen besefte ik dat wij professionele foto’s van Tom hadden. Scherp van kwaliteit in ieder geval.

Wij namen deze foto…

Tom 1

Hebben hem 90 graden gekanteld en dit is het resultaat!

tom webprint foto op alumium

 

Heel blij mee!

Als ik een mooie foto van mijn katjes heb, ga ik er nog een bestellen. En die laat ik ook op aluminium afdrukken.

 

Perfumers Soiree

Maandagavond zijn we naar Annindrya Perfume Lounge in Amsterdam geweest. Ik had een uitnodiging gekregen om kennis te maken met de parfums van Satori Osawa.

The Perfume Satori

Deze ‘prachtige  CHATSUBO’ is te koop… niet schrikken, maar hier moet je zo een slordige €895  voor neertellen. Het is een pot waarin thee vervoerd werd en aan iedere kant zitten verschillende knopen. Ik ga nog alles vertellen over deze parfums en veel snuffelen, want ik heb heerlijke samples meegekregen!

ruiken aan parfum Satori bij Annindrya

Mijn eerste filmpje op BeautyByBabs

Binnenkort komt er een artikel online met een heus filmpje! Ik durf er nauwelijks naar te kijken, zo confronterend. Op foto’s moffel je je slappe kin/kaaklijn/oogleden een beetje weg door vanuit een goede hoek te fotograferen, Op film werkt dat dus anders… Ik dacht direct….”Nu zien ze echt dat ik oud ben!” Maar weet je, ik laat die gene maar eens varen… Als jullie mij in real life zouden ontmoeten, zou ik er ook zo uitzien, hahaha!

En ik vind het product wat ik review de moeite waard om die “live” te laten zien. Sterker nog, hij klopt, veegt en zuigt… en dat kan je niet op een foto laten zien… Wat zeg ik nu weer… ? Afijn, maling aan mijn rare stem en slappe hals, ik plaats hem gewoon.  (voortaan recht van voren filmen, leermomentje voor mijzelf)

Ik ga nu snel weer verder met blogposts inplannen. Ook omdat ik mijn kattenkindjes binnenkort verwacht wil ik zoveel mogelijk vooruit bloggen… En wat hebben jullie al een leuke namen bedacht! Ik moet nog een stuk of 25 katten erbij nemen om ze allemaal een naam te geven 🙂

Tot de volgende KeeK beauty’s! En een fijne Vaderdag voor degenen die dat vieren!

 

 

 

Geen update meer missen?

  1. Melike 20 juni, 2016
   • BeautyByBabs 20 juni, 2016
  2. YuSt 19 juni, 2016
   • BeautyByBabs 19 juni, 2016
  3. Julia 19 juni, 2016
  4. Annette 19 juni, 2016
  5. Shopverslaafd 19 juni, 2016
  6. Natasja 19 juni, 2016
   • BeautyByBabs 19 juni, 2016
  7. jeapiebel 19 juni, 2016
  8. Mariska 19 juni, 2016
  9. chucky1012 19 juni, 2016
  10. Hennie 19 juni, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.