KeeK op de WeeK 23- Tiel, Safe & Dansen in het Water

Hi lieve KeeKers! Vorige week ben ik gaan aqua-aerobicen (yes!) en verder weinig bijzonders van dit front. Maar ik klets de boel lekker vast weer lekker aan elkaar, haha… Oké, kijk mee naar senior vitaal zwemmen, een dijk van een serie en een klein kijkje in Tiel!

keek 23

Foto: shutterstock

Senior zwemmen

In de vorige KeeK verteld ik dat ik een proefles senior zwemmen ging volgen bij van der Valk. Je kan in het lekker verwarmde zwembad aquarobics, body pump en dat soort spannende dingen doen, maar doen maar mij leek mij verstandiger om rustig te beginnen. Dus senior zwemmen werd het. Nu staat er in de beschrijving dat je geen bepaalde (hoge) leeftijd hoeft te hebben, het is meer in hoeverre je je fysiek een senior voelt. En momenteel voel ik mij fysiek niet bepaald junior, meer middelbaar met ouderdomsgebreken.

De mensen in de cursus waren inderdaad ouder dan ik (althans, op het eerste oog) maar super vriendelijk. Wij moesten even wachten tot het babyzwemmen voorbij was en daarna kon ik in het heerlijke warme ondiepe water glijden.

van der valk

Ik ben nooit een groot fan van zwemmen geweest maar voelde mij als een vis in het water. Heerlijk gewichtloos, bewegen ging goed!  De muziek waarop wij de oefeningen deden waren super leuk. Lekkere muziek uit de sixties en seventies.

Na de les mocht je nog een half uurtje zwemmen of in de sauna. Ik ga morgen een onbeperkt abonnement afsluiten waarbij je een keer per week kan deelnemen aan een les en ook vrij mag gaan zwemmen tijdens openingsuren. Met andere woorden, ik ga nu echt aan mijn conditie werken!

Tiel

Ik heb een nieuwe categorie aangemaakt voor beautybybabs, namelijk Tiel en omstreken. Ik vind het leuk om (pas gestarte) bedrijven in de regio eens uit te lichten.

Dus af en toe ook een foto van de stad Tiel. Hier zie je het nieuwe gebouw Zinder. Zinder is hét centrum voor muziek, dans, theater, film, beeldende kunst, literatuur en informatie. De een vindt de gouden gevel spuuglelijk… Ik weet nog niet wat ik ervan vind. In ieder geval ziet het er mooi nieuw uit, en daarmee bedoel ik verzorgd. Ik hou van historische panden, maar niet van panden die eruit zien alsof er nooit onderhoud aan gepleegd is.

tiel

Serie: Safe

Deze week weer een tip voor een serie! Ik ga ze een keertje bundelen en dan een aparte blogpost van maken. Ik weet nog best veel leuke series voor jullie.

Een weduwnaar woont in een rijke buurt met zijn 2 dochters. De weduwnaar herkennen jullie vast wel als “Dexter” maar dan met een Engels accent. (Wij lazen bij de aftiteling dat hij een taal/accent coach had gehad, waarschijnlijk om zijn Amerikaanse accent af te leren)

Zijn oudste dochter komt na een feestje niet meer thuis en hij gaat natuurlijk op zoek. De buurtbewoners blijken allemaal een gruwelijk geheim bij zich te dragen!

Ik kan alleen maar zeggen: Super spannend!

Update Ischias

Na het uurtje fitness in het zwembad voelde ik mij zo goed! Ik kon de pijnstilling behoorlijk lang uitstellen. En dat geeft hoop. De dagen erna waren weer als voorheen. Veel pijn, vooral na het slapen (en ik slaap nauwelijks, steeds maar een uurtje). Eigenlijk zou ik dus constant moeten gaan zwemmen 😉

 

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

  1. Lianne 12 juni, 2018
  2. Deb 10 juni, 2018
   • BeautyByBabs 10 juni, 2018
  3. bychristiana 10 juni, 2018
  4. Annette 10 juni, 2018
  5. chucky1012 10 juni, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten