KeeK op de week 23- Een Panter met een Pilot, Journalist met Jus

E-mails, e-mails en nog meer e-mails… Mijn Postvak IN explodeert straks nog. Maar het is wel leuk! Ik had ook wat strubbelingen met plugins maar gelukkig met de hulp van een aardige jongen opgelost. Ik doe veel zelf maar als er snel iets hersteld moet worden dan is online hulp heel gewaardeerd. We nemen een kijkje op de set, ik heb een plakkerige klok aan de muur en ik ben met mijn panter de bosjes ingedoken!

keek op de week

 

Een nieuwe klok!

Ik kan daar wel heel schreeuwerig over doen, het is een heel goedkope klok, gewoon bij de Marskramer gekocht, hahaha. Maar hij is wel leuk. En bovenal, hij blijft hangen.

Het lijkt alsof onze muren van gepantserd beton  zijn, als jullie ooit een shelter zoeken, kom dan maar naar mij. Je krijgt werkelijk geen spijker in die muren hier.

Dus toen ik deze zag, dacht ik: Handig! Niet boren maar gewoon plakken. Een opgeplakte klok dus.

 

Wat vonden jullie van mijn bril? Hij is echt gaaf, hé!

Voor degenen die het niet gezien hebben… dit is hem!

panter bril

 

O nee… deze… sorry….

panter met leesbril

 

Hé, ik zit klungelen…Tadaaaaa!

,,,

panter rayban 1

..

panter rayban close-up

Ik ben een beetje melig (en moe)…wil je zien hoe hij bij mij staat, klik dan hier 🙂

 

Serie

Shetland is een Britse serie van de zender BBC1 die gebaseerd is op de boeken van misdaadschrijfster Ann Cleeves. Het is een reeks van verhalen over rechercheur Jimmy Perez die zich afspelen op de Shetland eilanden.

De laatste tijd kijken wij alleen maar series die zich afspelen op koude locaties. Zweden, Denemarken, IJsland, en nu Shetland. Het zal daar natuurlijk ook wel zomeren maar in de series is het altijd koud,

Het zijn spannende krimi’s en de locaties zijn prachtig.. Plus dat het tempo een stuk lager ligt dan Amerikaanse series. Zij trekken ook niet constant hun wapen en de acteurs spelen zo relaxt en naturel. .

Voor wie van krimi’s houdt zeker een aanrader!

 

 

Ook heerlijk, die tongval.. proberen wij altijd na te doen 🙂 “Dead” spreken ze uit als “diet”! He’ s murrrrderrrred, he is diet!

 

Serie waar ik in te zien zal zijn…

 

Ik weet nooit of ze het eruit knippen maar ik heb weer een keertje gefigureerd. Ik vind dat gewoon leuk om te doen, zeker als de film of serie in een andere tijd af speelt! Dan krijg je andere kleding aan, je haar en make-up wordt gedaan. In deze serie draag ik geen make-up… best wel balen, want het is zo leuk om te zien hoe ze dat doen, Maar vaak zie je jezelf in een flits of helemaal vervaagd op de achtergrond. dus ik zal het zien… of niet natuurlijk  😉

Dit droeg ik…  (wel meer natuurlijk, maar dit is een lange rok)

rok

 

En zoiets eet je op de set… Jammie!

eten op de set

 

Boeuf bour­guig­non in een heerlijke jus,. sperziebonen, Roseval aardappels met rozemarijn in olijfolie, een salade met druiven en blauwaderkaas (gruwel, kaas met blauw erin krijg ik niet weg)   .. bloemkool en het toetje (ik ben een sucker voor toetjes) … cake, lange vingers met room, chocolade mousse!

En dat is zooooo lekker allemaal! Je moet wel snel eten vaak, daarna gaan wij gewoon verder met opnames. en dan zit je, als je niet uitkijkt, knetter strak in je geleende kleding.

ik mag weinig loslaten over deze serie die hoogstwaarschijnlijk pas volgend jaar op de buis komt, maar ik speel daarin een journalist! Hoe leuk is dat!  En ik moest gestrest en boos schreeuwen, hahaha… nu zeg ik niets meer!

Dag lieve KeeKers, see you next week!

 

 

Geen update meer missen?

  1. Melike 6 juni, 2016
  2. Astrid 6 juni, 2016
  3. Jeapiebel 6 juni, 2016
  4. Debbie 5 juni, 2016
  5. Lisa 5 juni, 2016
  6. Shannon Sheila 5 juni, 2016
  7. Annette 5 juni, 2016
  8. Yust 5 juni, 2016
  9. Hennie 5 juni, 2016
  10. chucky1012 5 juni, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten