Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten panden

Jeroen en Tom waren vorige week  jarig, ik ben terug gegaan naar de Intensive Care en vrijdag zijn wij naar de foto expositie “Urban Relics” geweest.  Hans van Vrouwerf, de echtgenoot van Astrid (Miss Sentinelli) exposeerde zijn prachtige foto’s in Asperen, wat niet ver van ons vandaan ligt. En natuurlijk een tip voor een toffe serie!

Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten panden 1 expositie Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten panden

Jeroen jarig

13 mei was Jeroen jarig. Jeroen heeft die dag zijn vader opgehaald en wij hebben naar de film Guardians of the Galaxy gekeken. Aan dit soort films moet ik altijd even wennen, maar ook door de oude muzieknummers is hij zeker dubbel tof! En wij hebben patatjes en kroketten gegeten 🙂

I am Groot!

“Groot” is echt mijn held, nu hoop is snel deel 2 te zien met Baby Groot! (voor wie dat niet weet, Groot is een boom)

 

Old Spice

Ik heb Jeroen een deodorant bodyspray gegeven van Old Spice, puur omdat hij die commercial zo grappig vindt. En hij is grappig, lekker droge humor. Kijk maar.

De bodyspray heeft overigens een heel zoete geur, heel apart voor een herengeur.

old spice

 

Omdat Jeroen dol is op schuim banaantjes en hij ze nooit koopt  (hij kan dan in no time zo’n zak leeg eten en dan zeggen dat ie toch wel een beetje misselijk is, hahaha)  heb ik dat zoete spul gekocht plus de banana shampoo van The Body Shop. Zij hadden een actie met 40% korting, helemaal top natuurlijk. Maar… vergeet ik verdorie die code in te voeren! Ik dacht dat de prijs al verrekend was. B-a-l-e-n!

banana shampoo the body shop

De shampoo is overigens best lekker, niet te bananerig, en mijn haar (ja, ik gebruik het ook stiekem) wordt er lekker zacht van. Jeroen krijgt nog een cadeau als we weer  wat geld hebben, pssst… niks zeggen!

 

Tom jarig

16 mei was Tom jarig, 23 jaar werd ie. Ik had een muismat laten bedrukken bij Webprint, met allemaal gekke foto’s van hem. Plus alle huisdieren die wij gehad hebben. Hij was er blij mee, want hij had nog geen muismat en deze vond hij heel leuk! Een reep witte chocolade, daar kan je hem ook blij mee maken en hij kreeg ook een nieuwe smartphone. Eigenlijk loopt deze via mijn abonnement, maar zo rouleren wij zodat de verouderde versies weer vervangen kunnen worden.

Tom IJkelenstam

 

Radboud UMC

Ik had bedacht om Tom op zijn verjaardag op te halen in Nijmegen waar hij studeert. En dan door naar het ziekenhuis waar ik bijna een maand in gelegen heb. Het is maar 5 minuten wandelen vanaf Tom’s school en ik was ook benieuwd welke route zij iedere dag namen. Ik wilde gewoon zien waar ik gelegen had, misschien een stukje verwerking en nieuwsgierigheid. Want ik kan mij weinig herinneren van de omgeving en wilde kijken hoe het er echt uitzag en niet vanuit mijn toen gedrogeerde blik! 😉

De entree lijkt meer op de ingang van een station/metro, heel bizar. Toen wij bij de IC aan kwamen (wat een groot ziekenhuis is het!) vroeg de “receptioniste”of zij ons kon helpen.

radboud umc

“Wij kijken even rond, zei ik, alsof we in een winkel waren, hahaha!

“Ik zal vragen of jullie binnen mogen kijken, momentje” Heel bijzonder en aardig, wij mochten zo maar naar binnen!

Weliswaar niet verder dan de balie want op “mijn kamer” lag een andere patiënt. Maar echt tof. De jongen die mij had opgenomen, Jeroen heet hij, herkende Jeroen en Tom direct. Mij minder, hahaha! Er was toen ook een arts in opleiding en die heet ook nog eens Tom. Hij was ook heel aardig. Zo jammer dat hij er niet was.

Wij hebben een tijdje staan praten over wat ik had ervaren. De desk was in mijn geheugen veel groter en het uitzicht vanuit mijn kamer was op het ziekenhuis restaurant, terwijl ik toen dacht dat daar een of andere trendy restaurant zat. Ik zag toen sculpturen/ beelden van mensen voor de ramen, ik had daar een bakkerij gezien met allemaal speciale broden en kilo’s kaas klevend aan de muur! Mijn hersenen namen dus duidelijk een loopje met mij!

Daarna zijn we een smoothie gaan drinken op Tom zijn school, omdat dat daar een stuk goedkoper is dan in het ziekenhuis.

 

Expositie Urban Relics

Miss Sentinelli (Astrid) had ons allen uitgenodigd (in haar blogpost) voor de foto expositie van haar man Hans in Asperen, Urban Relics.

expositie urban relics

Asperen ligt niet zo ver van Tiel en wij zijn vrijdagavond naar de opening gegaan. Het was druk! Gezellig druk. Ik heb het werk van Hans natuurlijk bewonderd maar ook de kleine Thomas. Wat een schat van een baby! Goedlachs, echt een lekker jong met een geweldige naam, hihi. Mooi en lief kindje paps en mams! Om trots op te zijn!

urban relics expositie

slaapkamer urban relics expositie

urban relics expositie

Verlaten panden…

huiskamer urban relics

 

urban relics expositie

 

hail mary

Astrid en ik hebben ons ook gek gelachen toen wij gingen poseren. Ik kan dat niet meer, leuk in de camera kijken, hahaha en dan krijg je zoiets mafs…

Ik vond het heel leuk om al die gave foto’s te zien en zeker ook om Astrid weer eens te ontmoeten. Grappig, ik heb haar maar één keer gezien op het event van Carmen en daarna alleen via de blog gecommuniceerd. En ja, ze is gewoon een hartstikke leuk mens!

Je kan tot 22 juli nog naar de expositie. Wil je meer mooie foto’s zien van verlaten panden, kijk dan ook op de blog van Miss Sentinelli, zij maakt ook prachtige foto’s!

 

Miniserie: In plain sight

Een waargebeurde driedelige Engelse miniserie. Rechercheur William Muncie (Douglas Henshall) zet alles op alles om de arrogante seriemoordenaar Peter Manuel (Martin Compston) voor het gerecht te dagen. Het speelt zich af in de jaren 50.

Martin-Compston-drama-In-Plain-Sight-

Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten panden 15 expositie Keek op de WeeK 20- Een serie- cadeautjes- in verlaten panden

Martin Comston kennen jullie wellicht van The line of Duty, waar hij de good guy speelt. Nu is het nét andersom. Martin speelt een heel irritant en gevaarlijk mannetje…

Een goede miniserie, aanrader!

Tot de volgende KeeK en keep it cool!

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 108 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
3 jaren geleden

Wat een hoop verjaardagen! Van harte gefeliciteerd! Heel gek om dan toch weer terug te gaan naar het ziekenhuis. Heel bijzonder dat die artsen ook Jeroen en Tom heten.

Sonja
3 jaren geleden

Mooi die Urban pics… ik volg ook een meisje die samen met een groep zulke locaties afgaat. Ze plaatst prachtige foto’s. Ja dit is ook wel iets waar ik van hou.
Ik ben net nog langs het Radboud gereden. Hier moest ik vroeger vaak naar toe ivm mijn allergiën.

Annette
3 jaren geleden

Die old spice reclame vind ik ook echt heel erg grappig, goed gedaan van de marketeers.

Armande
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd met je jarigen!

Astrid
3 jaren geleden

Hey Babs,

Nogmaals gefeliciteerd met Jeroen en Tom 🙂 ! Die reclame van old spice vind ik ook echt grappig 🙂 !

En mooie foto’s van de expo!! Hihi die met ons erop zijn echt super grappig en leuk! Ik vond het echt super tof dat jullie erbij waren. Echt leuk! En super lief 🙂 ! Je bent een topper!

Liefs!

Jolanda
3 jaren geleden

Wat een feestjes allemaal! Alsnog gefeliciteerd met je mannen!

chucky1012
3 jaren geleden

Wat een mooie expositie!
Leuke blogster en zo vrolijk.
Ze doen heel veel werk.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten