KeeK op de WeeK 20- Huisarts, Ziekenhuis, Huisarts, Orthopeed en Cadeautjes

Hi KeeKers! Wat een rare titel, hè? Vaak ging ik maar één of twee keer per jaar naar de huisarts en nu lijk ik wel een abonnement daar te hebben. Is het mijn leeftijd of pure pech? Ik baal als een stekker dat ik nu zo een kwakkel-mens aan het worden ben, pijntjes hier, pijntjes daar. Maar er wordt gelukkig aan gewerkt! Deze week ook de cadeautjes die ik kocht voor de jarige Jeroen en Tom!

keek op de week 20 2018

Foto: Shutterstock

Twee verjaardagen

Jeroen was op Moederdag jarig, het was een leuke dag, ook omdat opa en Jeroen zijn familie langskwam. Dat maakt een verjaardag toch meer een verjaardag vind ik. Tom was 16 mei jarig en zo konden wij beide verjaardagen samen vieren.

etos eucalyptus

Gemaakt: Stroopwafeltaart

Jeroen is dol op stroopwafels, dus deze taart voor hem gemaakt.

stroopwafeltaart

Ik val vast in herhaling, maar ook dit recept kwam ik tegen bij Lianne van de Zoetekauw! Zij heeft het deze keer wel gemaakt met een pakje No Bake stroopwafeltaart van Dr. Oetker, maar zelf de decoratie erbij verzonnen. Heerlijke taart, best machtig, dat wel

En deze donuts waren in de aanbieding bij Coop… Update: De volgende ochtend waren ze allemaal op, dus niets geproefd! (Scheelt weer 450 calorieën)

donuts

Voor Jeroen wist ik even geen leuk cadeau te bedenken. Ken je dat? Het hele jaar door bedenk je van alles en dan heb je geen flauw idee. Na zijn verjaardag had Jeroen het weer over zijn horloge die kapot gegaan was, dus hij heeft een nieuw horloge tegoed van mij. (Ik had dat horloge overigens voor een review ontvangen, en volgens mij heb ik dan geen garantie, wie weet hoe dat zit? Ik vind het ook best lastig om daar over te “klagen”…)

16 mei- Tom jarig!

24 jaar alweer. Het gaat zo snel!

tom baby

Mijn vader met Tom (Mijn moeder was al overleden)

pa en Tom

Lief, hè?

Tom

Lachebekje

tom

En nog steeds 😉

collage tom jarig 24 jaar

Voor Tom had ik een douchefoam met de variant Rosemary gekocht. Hij is de laatste tijd helemaal into het maken van thee met kruiden. Salie, rozemarijn, geen kruid is meer veilig, haha.

Dus ook deze handige theebeker voor hem bij de Hema gekocht. Hij is er blij mee!

De jongens heb ik meer kleine cadeautjes gegeven, maar niet op de foto gezet.

tripel karmeliet

Ischias en bindweefselontsteking schouder

Deze week ben ik ook naar het ziekenhuis geweest voor een foto van mijn onderrug en daarna had ik een afspraak bij de orthopeed.

Op de foto was niets bijzonders te zien, maar nadat ik moest buigen, strekken en hij mijn been in een vreemde hoek draaide, deed dat flink pijn. Alles is niet zo lekker soepel meer bij mij. Zijn voorstel was om een ruggenprik te geven, een Hiatus Sacralis injectie/ epiduraal caudaal block. Onderaan je rug zit het heiligbeen en daar zit een gat in, werd mij uitgele gd. En daarin wordt de vloeistof geïnjecteerd, het zogenaamde “heilige gat” noemen ze dat, oké… helder… 😉

ziekenhuis

Dan moet je weer via een andere afdeling een afspraak maken voor een ziekenhuis opname. Dit omdat je na de injectie een uur plat moet blijven liggen op je buik of rug. Ik zie er best tegenop, vooral omdat ik nog 2 weken (31 mei) moet wachten. Liever direct, dan is het maar achter de rug en hoop ik echt dat de pijn minder word. Vooral uit bed komen is hels… Was ik maar prinses Maxima ofzo, dan had ik het allang achter de rug gehad.

Wat nu weer? RSI?

Mijn rechterarm deed de afgelopen ook zo een pijn, niet normaal gewoon! Trok vanaf mijn schouder en rug helemaal naar mijn hand. De huisarts dacht aan een bindweefselontsteking in mijn schoudergewricht en afgelopen vrijdag heeft ze een prik in mijn arm/schoudergewricht gezet. Het valt mee, in het begin voel je het even maar door de verdoving die er ook in zit, voel je gelukkig de injectie niet meer.

Het kan zo een 2 weken duren voordat je echt een verschil merkt, dus ook maar weer door met de morfine. Ik had een langwerkend type morfine gehad, die je twee keer per dag moest slikken (ik had niet genoeg aan 2 stuks) maar nu ook pilletjes die direct werken meegekregen. Nu is de pijn te doen, maar voel mij soms wel een zombie. Gaat over, werd mij verteld, vooralsnog is de pijn al een stuk minder, blij! (Update zaterdag)

Wish me luck!

Marie

marie

Ga jij nog wat leuks doen met de Pinksterdagen?

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Lianne 23 mei, 2018
  2. Deb 22 mei, 2018
   • BeautyByBabs 22 mei, 2018
  3. Annette 20 mei, 2018
   • BeautyByBabs 20 mei, 2018
  4. chucky1012 20 mei, 2018
   • BeautyByBabs 20 mei, 2018
  5. bychristiana 20 mei, 2018
   • BeautyByBabs 20 mei, 2018
   • BeautyByBabs 20 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten