KeeK op de WeeK 2- Win de complete lijn van Cien Cellular Beauty! (Dupe van La Prairie)

Hi lieve KeeKers! Ik heb deze week niets interessants gedaan, zoals jullie weten ben ik herstellende van de griep en longontsteking. Gisteren ben ik voor het eerst even naar de winkels gelopen en wat heerlijk is het om weer buiten te zijn! Het leukste nieuws deze week was dat ik derde ben geworden bij de beauty bloggers awards en om dat te vieren ga ik wat moois verloten! In deze KeeK dus een toffe winactie!

Cien Cellular Beauty 10

Nog wil ik bij deze iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik kreeg! Ik vind het vaak moeilijk om te reageren op al die reacties, het wordt anders zo een rijtje “bedankt” en “heel erg bedankt” en dat kan je zowat knippen en plakken. Bij deze dus iedereen bedankt voor de lieve en hartelijke reacties!

award bbloggers

 

Win het serum, oogcrème, de dag en nachtcrème van Cien!

Toen de LIDL eindelijk (weer) die wondercrèmes in de winkel had liggen was ik, of beter gezegd Jeroen, er snel bij om het te kopen. Het leuke was dat hij met 2 setjes thuiskwam! Voor mij om te gebruiken of om weg te geven bij een winactie. Good thinking dus!

Ik heb mijn eigen “setje” al bijna opgemaakt en ik ben absoluut te spreken over deze dupe van La Prairie! Mijn huid ziet er gewoon hartstikke mooi uit en voelt vooral steviger aan. En dat voor zo een budget prijs! Ik vind het topspul, echt!

Wat moet je doen om de volledige lijn van Cien Cellular te winnen?

Cien Cellulair Beauty 10

 • Laat een reactie achter dat je meedoet met de winactie. (onder deze post!) en beantwoord de vraag: Wat voor speciaals/ welk bijzonder ingrediënt zit er in deze lijn van Cien Cellular Beauty? (klik op de link)
 • Tag je vriend(en) op  Facebook en deel deze winactie. (mag op Facebook of via Twitter)

Dat is het!

Op 11 februari maak ik de winnaar bekend, dan ben ik ook nog eens jarig. Feestdag voor mij, en hopelijk ook een feestdag voor jou!

Cien Cellulair Beauty

Succes!

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Sophie 8 februari, 2019
  2. Wilma van 't Hof 5 februari, 2019
  3. m chen 27 januari, 2019
  4. Jolijn 18 januari, 2019
  5. Claudette 15 januari, 2019
  6. Marian zw 15 januari, 2019
  7. Monique 14 januari, 2019
  8. anita kempenaers 14 januari, 2019
  9. Deb 13 januari, 2019
  10. Jacqueline 13 januari, 2019
  11. Ling Choi 13 januari, 2019
  12. Annette 13 januari, 2019
  13. Indiana 13 januari, 2019
  14. Marina Korink 13 januari, 2019
  15. Grete Karina 13 januari, 2019
  16. Wendy 13 januari, 2019
  17. Rory 13 januari, 2019
  18. Tessa 13 januari, 2019
  19. chucky1012 13 januari, 2019

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten