Keek op de Week 2- Een nieuw kapsel en kunst aan de muur!

Een vreemde week…

Deze Keek komt meestal op zondag, maar door omstandigheden kon ik het artikel niet op tijd afmaken. Dus voor deze week maar een keer op dinsdag.

Aan de ene kant hou ik van regelmaat, maar ik bedacht mij ook dat het echt geen ramp is als het een keer anders loopt. Ik barst wel uit mijn voegen om heel leuk nieuws te brengen… dat vertel ik de volgende keer! (nee, ik ben niet zwanger en ook geen miljonair…*proest*)

 

keek op de week

Leuk, leuk, leuk…. een poster gewonnen!

Zondag kreeg ik een mailtje waar ik zo blij van werd! Ik heb een prachtige poster van Miss Sentinelli gewonnen. Door haar gemaakt, niet te verwarren met Astrid zelf die poseert voor de foto… 🙂

Een heuse Miss Sentinelli hangt straks aan de muur.Een heel bijzondere foto uit haar foto serie van verlaten panden. Ik was direct fan toen ik ze zag. Verlaten panden en gebouwen, de historie, wat is daar gebeurd, waarom is het zo vervallen. Wie hebben daar gewerkt, geleefd. Ik hou van kunst met een verhaal. Kijk maar op haar blog  wat voor prachtige foto’s zij maakt. Stuk voor stuk beauty’s, vastgelegd op de gevoelige plaat.

Welk kunstwerk heb ik gekozen?

De Prachtige entree! Die krijgt echt een ereplaatsje in mijn huisje. (hint)

 

Kort dat haar! Ik was het zo zat…

Maar niet te kort, piepte Babs in zichzelf voorat zij de kapsalon betrad…  anders is het direct een te groot verschil. Laatst vroeg ik welk kapsel jullie het leukst vonden en nummer 6 was wel populair. Daar had ik ook een beetje op gehoopt, want dat model gaf mijn koppie wat meer volume. Sluik haar en een echte bob is volgens mij alleen weggelegd voor dames met mooie, strakke kaaklijnen. En voor blondines, maar dat is puur gevoelsmatig.

Oké… de schaar erin dus. Wat is het geworden?

Deze foto’s heb ik de dag gemaakt dat ik naar de kapper ging.

Het is gewoon noppes nada. Ik noem het blok-haar. Er zit geen kraak nog smaak in. Saai, droog and that’s it. Dussss….

Knipper-de-knip…

Ik ga altijd naar Esmé Coiffure in Tiel, want daar kom ik altijd dik tevreden vandaan. Dat is bij andere kappers wel eens anders geweest.

Nu werkt de lieve Juan er. Knippen en stylen kan ie als de beste. Hij is typisch zo’n kapper waarvan je gewoon weet dat hij het beste kapsel voor je kiest.

En hij neemt ook echt de tijd voor je, een belangrijke eigenschap die een goede kapper moet hebben. In het verleden maakte ik het wel eens mee dat ze al begonnen te wassen/knippen voordat ik precies duidelijk kon maken wat ik nu wilde. Eh.. eh.. niet te kort hoor, mompelde ik ..knip!

Na enig overleg werd het geen “bob”, maar een kortere coupe in laagjes. Met meer volume aan de zijkanten. Precies wat ik graag wilde.

 

Hij heeft halverwege mijn hoofd (ongeveer ter hoogte van mijn oor) de onderlaag korter geknipt dan de bovenlaag waardoor er achter en aan de zijkant meer volume ontstaat. Ik hoop dat ik het goed omschrijf.

Ach, kijk maar naar de foto’s… ik ben er zo blij mee!

Zo ziet het eruit als het gestyled is. Met verstevigingsmousse en dergelijke.

En zo zit het als ik het zelf droog geföhnd heb…

 

We noemen het nu “Coupe Juan“. Dus als ik hem weer zie, dan roep ik: “doe mij maar zo een, enne… Neem zelf ook eentje”… just kidding)

kapsel korter babs

Wat is het nu easy om mijn haar te wassen en droog te föhnen. Het gaat zoveel sneller.

Dag haar!

haar

 

Hoe vinden jullie het geworden? (even tussen ons… niemand zag het, thuis niet en op een verjaardag met mijn schoonfamilie ook niet… of zouden ze mij sparen omdat ze het niet mooi vinden?)

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Julia 27 januari, 2016
  2. Hennie - www.tutje.nl 16 januari, 2016
  3. Hennie - www.tutje.nl 16 januari, 2016
  4. Annette 13 januari, 2016
  5. annemieke 12 januari, 2016
  6. Petra 12 januari, 2016
  7. Debbie 12 januari, 2016
   • BeautyByBabs 12 januari, 2016
  8. Judith 12 januari, 2016
  9. YuSt 12 januari, 2016
  10. Natascha 12 januari, 2016
  11. jeapiebel 12 januari, 2016
  12. Shopverslaafd 12 januari, 2016
  13. chucky1012 12 januari, 2016
   • BeautyByBabs 12 januari, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten