KeeK op de WeeK 19- Morfine, Sneaky en Schutting (taal)

Hi lieve KeeKers! Vandaag is het Moederdag, voor sommigen een feest en voor andere weer een “gewone” zondag. Deze zondag, 13 mei, is Jeroen jarig! En over 3 dagen is Tom ook jarig! Veel lees- en kijkplezier!

keekopdeweek19

Foto: Shutterstock

Ischias deel 2

Deze week had ik een vervolgafspraak bij de huisarts. De medicijnen die ik had gekregen sloegen niet aan. In plaats van pijnstillend leek de pijn 2 keer zo erg en in plaats van slaperig zijn kon ik de eerste week nauwelijks slapen. Echt waardeloos. Dinsdag heb ik een afspraak in het ziekenhuis bij de orthopeed, dan worden er ook foto’s van mijn onderrug gemaakt. Nu slik ik morfine en dat klinkt enger dan het is… De pijn is er nog steeds. Wellicht de scherpe kantjes er iets af.

Ik zal zo blij zijn als ik mij weer een keer echt goed en kerngezond voel, van dit soort kwakkel-dingen wordt ik niet bepaald vrolijk. Niet dat ik de hele dag in de put zit, ik voel mij fitter als ik juist fysiek actief ben. Zitten in mijn bureaustoel is hels, volgens mij heb ik nu last van compensatie pijn, mijn schouder en arm staan in de fik (rsi) als ik mijn muis alleen al pak. Dus hang ik nu een beetje achterover op de bank.

Serie: Sneaky Pete

Na zijn vrijlating uit de gevangenis neemt oplichter Marius Josipovic de identiteit over van zijn celgenoot Pete. Pete vertelde in de bak allerlei verhalen over zijn verleden en over zijn familie. Marius besluit in te trekken bij deze nietsvermoedende familie (zij hadden hun echte kleinzoon echte Pete al in geen 20 jaar meer gezien) en beland in het familiebedrijf. Marius is een crimineel die andere criminelen oppakt en daarnaast ontdekt hij het familieleven dat hij zelf nooit gekend heeft.

Hij moet iemand 100.000 dollar afhandig maken, omdat zijn inmiddels ontvoerde broertje anders vingers zal gaan kwijtraken, en probeert uit alle macht zijn reclasseringsambtenaar te ontwijken.

Hij beland in allerlei situaties en zijn oplichters trucjes komen dan goed van pas… Hoewel…

Een hartstikke leuke serie, al moet je even een beetje snappen hoe het werkt met “die Amerikaanse “bail bonds”. In ieder geval, de hoofdrolspeler vind ik onwijs geinig. Ook herken je vast “Heisenberg” uit Breaking Bad, als je die kent dan.

Hou je van zwendel-films (geen zwijmelfilm) dan is dit zeker een aanrader! (drama-comedy)

Rozen

Als blogger heb je soms een mooi excuus om bloemen te kopen, ter decoratie van een foto 😉

roos

Bleek achteraf dat ik die foto’s al gemaakt had. Lekker scherp van mij weer… Zucht. Kijk maar naar de blaadjes van het Moederdag pakket van Dr. Organic.

Op de schutting

Nog wat mooie foto’s van Toulouse.

toulouse (3)

KeeK op de WeeK 19- Morfine, Sneaky en Schutting (taal) 7 morfine KeeK op de WeeK 19- Morfine, Sneaky en Schutting (taal)

En Marie.. Chill

marie

 

Fijne Moederdag!

Tot de volgende KeeK!

 

 

Geen update meer missen?

  1. Irene 16 mei, 2018
  2. Deb 13 mei, 2018
   • BeautyByBabs 13 mei, 2018
  3. Natascha 13 mei, 2018
  4. Florentine 13 mei, 2018
  5. Annette 13 mei, 2018
  6. bychristiana 13 mei, 2018
  7. chucky1012 13 mei, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten