KeeK op de week 18- Bijna een kater, koningsdag en een filmtip!

Hagel, sneeuw en zon. Kort samengevat. Wat een raar weer. Gelukkig was Koningsdag nog overwegend droog gebleven. Ik heb gekeken naar de televisiebeelden van Willy, Max, kinderen en de rest van de familie en dan ben ik toch wel heel erg blij met Nederland. In welk land gebeurd zoiets? Handjes geven, volleyballen, basketballen, jumpen op de muziek. Ik vind het leuke mensen en op zo een dag zie je toch weer in wat voor een vrij land wij eigenlijk wonen.

 

keek op de week

Die kleine meid in haar Zara jurk, geweldig toch? En ik kan er niks aan doen maar ik heb soms het idee dat ze achter de schermen aan het ‘geinen’ zijn met elkaar. “Kom, wij gaan weer eens een dagje bij “het gepeupel” kijken,” hahaha. Ik zie ze echt ertoe in staat en dat zou ik hun niet eens kwalijk nemen. Volgens mij hebben ze echt lol op zo’n dag en nemen ze alle felicitaties dankbaar in ontvangst.

Ik heb sinds jaren geen Oranje tompouce op op Koningsdag gegeten. Gisteren was ik in de stad dus nu wel lekker een paar tompouces meegenomen van de Hema!

 

tompouce

Maar genoeg over mijn familie (grapje)… hoewel, als jullie dit rond een uur of 17.00 uur lezen, dan zit ik in een Italiaans restaurant met mijn schoonfamilie te vieren dat mijn schoonouders 60! jaar getrouwd zijn. Holy Cannelloni, wat een tijd bij elkaar. En mijn schoonouders zijn er natuurlijk ook bij.

Geweldig toch?

 

De Rioolman

Het water in het toilet kwam omhoog als wij de WC doortrokken. Dus de “rioolman” gebeld. Ontstoppen die handel. Gezellig ondertussen met die jongen gekletst over honden , katten en hoelahoepenen en een kop koffie aangeboden. Ik vind die mannen vaak zo een opgeruimde natuur hebben, altijd vrolijk. En zoals hij het zelf zei… het is eigenlijk best een SHIT-baan, hahaha!

Hij liever dan ik. Het toilet spoelt weer goed door.

Best wennen nu wij in een huurhuis wonen, binnenkort krijgen wij ook een nieuwe stoppen-kast. Dit soort dingen moest je vroeger altijd zelf regelen. Ik blijf hopen dat ze een keer de douche gaan verbouwen en upgraden naar model 2016. Dat zou ik echt gaaf vinden.

Katje…

Aaaah… B-A-L-E-N! Ik zag dat iemand deze lieve, prachtige beauty aanbood. Kijk die lieve oogjes! Dit katertjes (gechipt en geënt en gratis!) kon niet samen met hun andere katten. Op het moment dat ik ‘toestemming’ vroeg thuis…stond er plots gereserveerd…Au!

Is het geen schatje? Half boskat. Ik had mijn huis er bij wijze van spreken al op ingericht…

Filmtip: The lady in the Van

 

Maggie Smith (Miss Shepherd) speelt een oude dame die in een verwaarloosd busje woont.

Een “mostly” waargebeurd verhaal is dit verhaal.

maggie smith

 

Miss Shepherd stond vijftien jaar geparkeerd op de oprit van schrijver en toneelspeler Alan Bennett, en wie Maggie Smith kent van o.a Harry Potter, weet dat zij perfect geschikt is voor deze rol. Zij speelt een ietwat recalcitrant, veeleisende dame, maar is ook heel eenzaam. Een losgeslagen projectiel en ook weer onschuldig meisje. En de buurt tolereert het. Ze hoort bij de straat en laat zich niet wegjagen…

 

Het busje . lady in the van

 

Grappige scènes dat ze het busje steeds geel ging schilderen. Heerlijk eigenwijs!

Een heel mooie film! Films met deze actrice is altijd goed. Kijk maar naar de trailer, zo leuk!

 

 

Dat was het weer even voor deze KeeK!

Tot maandag!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Ellis en Diana 8 mei, 2016
  2. Annette 3 mei, 2016
  3. Debbie 3 mei, 2016
   • BeautyByBabs 3 mei, 2016
  4. Melike 2 mei, 2016
  5. Lisa 1 mei, 2016
  6. Hennie - www.tutje.nl 1 mei, 2016
   • BeautyByBabs 1 mei, 2016
  7. jeapiebel 1 mei, 2016
  8. Jolanda 1 mei, 2016
  9. chucky1012 1 mei, 2016
   • BeautyByBabs 1 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten